Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- 1 ay
Kâlbi güzel mi, karşılıklı aşk ve güven varsa ben hâllederim o yumurta bile kıramasa da olur sdfsdfdf 😅✌️
21 Yorumla - u1 ay
Olur olur ama yumurta kırmayı bilmeyende ne bileyim yahuu
21 Yorumla - 1 ay
Bunu bilmeyenin hiç bir şeyden haberi yoktur. Aynı evde yaşam, geçim çok farklı bir şey.
20 Yorumla - 1 ay
İnsan mecbur kalınca yapmadığı yemeği bile yapabilir artık yapamıyorum diye bir şey yok. İnternetten güzel tarifler bulup videoyu izleyerek yemek yapabilir. Yemek yapmayı bilmiyorsa sorun değil öğrenir bir yerden başlar
22 Yorumla- 1 ay
Aynen ☺
- 1 ay
Erkek adam yemek yapmasada olur
Yemkte koca yapsin eviside yapsin ozman çocuk ta doğursun
Ama öyle
Erkek evelnir evde karisi olsun ev isi cocuk yemek karisi yapsin diye değil mi22 Yorumla- 1 ay
Ama öyle erkek adam yemek yapmaz ev işi yapmaz
Hee hastasin tabi sevdine yardim eder o konu baska
Ama erkek admadan ev isi yemek beklemek saçama geliyor
Oldu olcak çocuk dogrmasin da bekle
Bana geri kafalı diyee bilirler herkesin duşüncesi farkli benim düşüncem böyle
Kadin erkek girvleri farkli kadin evlnice kocasina cocuna bakar adam çalişir
Bu heryerde öyle
Hayti payalşmak böyle bence
Kadin kedi işi de olsa eve gelince evdekinişlerini ihmal etmemsi lazim
Bazı beceriler, hayatın her alanında herkes için faydalı olabilir. Mutfakta da basit bir yumurta kırmak, temel bilgiler arasında yer alır. Bu küçük eylem, aslında özen ve dikkati de beraberinde getirir. Sonuçta herkesin mutfakta ustalaşması gerekmese de, temel bilgileri edinmek yaşamı kolaylaştırır. Yeni şeyler öğrenmek için hiçbir zaman geç değildir ve küçük adımlar büyük farklar yaratabilir. Kendimize ve yeteneklerimize sınır koymamalıyız. Her yeni gün, öğrenmek için bir fırsattır. 😂20 Yorumla- 1 ay
Eğer o erkek, kadın bir sebepten yemek yapamayıp o akşamlık yumurta kırdığında erkek mızmız etmeden, güler yüzle yiyorsa o erkekten olur. Anlayıştır önemli olan. Biz ne yumurta kırmayı bilen erkekler gördük, kalp kırmak konusunda da ustaydılar😌
10 Yorumla - m1 ay
O sevmeyi bilsin yeter. Yumurtayı ben kırarım.
(Yandan bakınca "😏" bu emojiye benziyor)42 Yorumla- 1 ay
Tamam 🙄
Yeme & İçme konusunda 845 cevap paylaştı. Yumurta kırabilen birilerini bulamazsa açlıktan ölür. Püh yazıklar olsun demiycem çünkü kimisi kırmayı başarıyor ama o yumurta tava hariç heryere dökülüyor.
21 YorumlaYeme & İçme konusunda 8,8b cevap paylaştı. olur yani şimdi diyelim ki benim dışarda işim var ve ya zorunlu olarak bir süre bir yerde olmam gerekiyor e o zaman macbur bir şeyler koyacak kendine aç kalmaz
21 YorumlaYeme & İçme konusunda 385 cevap paylaştı. Koca diye almam öyle erkeği.
Belki bir gün feci hastalanacam bișey gelcek bașima. Bana iki yumurta kıramicak mı şimdi 🙄32 Yorumla- 1 ay
Olmaz
Bizim de bi hastalığımız yorgunluğumuz canımızın istemediği zaman oluyor erkekler de biraz bişeyleri becermeli
21 Yorumla - 1 ay
Ben onu aldıktan sonra öğretirim hatta çok güzel yemekler de öğretirim işten geldiğimde sofra hazır olsun diye kendimi asla düşünmüyorum 😃
21 Yorumla - u1 ay
Aç kalmayacak kadar, hatta eşi hasta olunca bir çorba yapacak kadar yemekten anlamali ya
31 Yorumla Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Olmaz ben biliyorsam herkes bilecek çok sucuklu yumurta yaptım yedim..
31 Yorumla- 1 ay
Ben yufka açıp baklava lavaş falan yapıyorum benden olur mu 😂🤣
32 Yorumla- 1 ay
🤣😂😂
- 1 ay
Sevmesini sahip çıkmasını bilsin yumurtayı ben kırarım🤣
31 Yorumla sorun degil. yumurtayi alsin eve getirsin ben kırarım onun icin
31 Yorumla4 tane kırdım sabah, hemde tek elle
Nasıl koca olurum ama usta SKDJDJDDJJDJSN22 Yorumla- 1 ay
Olmaz. Ben hasta olsam ve yakınımda tek o olsa ne olacak yemek yapmayı bilmiyorsa.
21 Yorumla - 1 ay
e yani eve almam kedi diye, yumurtayi da kir kocacim
22 Yorumla- 1 ay
bu benim koocaaaammm
- 1 ay
Yumurta ne ki ya. Adam gibi yemek yapmayı bile bilmeli yardımcı olmalı çiftler birbirine.
22 Yorumla- 1 ay
Öyle olması gerek zaten. İşine gelmiyor sadece bazılarının
- 1 ay
Sunny Side up yumurtamı yerken cevaplıyorum. Olmaz 😀
22 Yorumla- 1 ay
Sen olur dedikten sonra 😀
Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmaz erkek değdiğin her şartta ayakta kalacak donanıma sahip olmalı
21 YorumlaOnu beceremeyecek erkek evllenmeyi nasil becerecek..
21 YorumlaYeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Olmaz asla çünkü kendi yaşamını idame ettirebilmesi herkes
21 YorumlaYumurta ile bir çok şaheser meydana getiren birisi varsa en iyi koca adayı odur öyleyse 😅
21 Yorumla- 1 ay
Mesele Yumurta kirip kirmamasi değil bence. Biraz analitik olmalı, muhtaç olmamalı kimseye bir erkek. Anası olmadan bir bardağın yerini bulamayanlar var. ya da aç kalıp paket cips ile karnını doyurmaya çalışanlar.
10 Yorumla - 1 ay
Benim kocam olmaz o kesin annesinin evinde öğrenmediyse demek annesi elini sıcak sudan soğuk suya hiç koymamış demek bu da demek oluyor ki evlenınce de hiçbir şey yapmayacak demek oluyor
20 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz kadın ya da erkek ayırmaksızın herkesin temel ihtiyaçlarını idame edebiliyor olması lazım… kadın ahlakıyla yetiştirilse erkekler de dünya daha güzel yaşanılası bi yer olur…
20 Yorumla- 1 ay
Biz kesiyoruz biçiyoruz bazen yemekte yapıyoruz ama konunun bir kısmının yemekle alakası yok yumurta kırmayı beceremeyende insanım demesin cinsiyeti geçtim 🫠
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Bunu omlet gibi karıştıracaksın içine kaşar koyacaksın üstüne kekik katacaksın öyle anlamı oluyor böyle ot gibi geliy bana
22 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
🥺🥺
Yeme & İçme konusunda 805 cevap paylaştı. Yumurtaya bakımda sana hüküm veriyorsa vay onun haline ula kaybeder sen değil afiyet olsun
40 YorumlaCeviz kırmayı biliyor ise yumurta kırmayı da bilmeli
40 Yorumla- 1 ay
Evet, olur. Nasıl ki çoğu kadın yemek yapmayı evlendikten sonra öğreniyor. Erkekte yumurta kırmayı evlendikten sonra öğrenir.
20 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ekmeğin üzerinde biseyler sürüp peynir koya biliyorsa olur'da onuda yapmazsa o olduğu yerde kalsin...
20 Yorumla- 1 ay
Olur olur istediği zaman da öğrenir öğrenmek zor bir şey değil
30 Yorumla - 1 ay
Yumurta kırmayı bilmeyen bebek bile kalmadı yav ooooo
30 Yorumla - 1 ay
Yumurta kirmak nedir bunu bilmiyende ne bilim bn bir yasinda yumurta kirmayi ogrendim hgfg ama olur sonucta yumurtaya gore koca almiyruz
10 Yorumla - 1 ay
Olmaz ben bile yumurtayı tek elimle kırabiliyorum oda mutfakta bi marifetli olsun.
20 Yorumla - 1 ay
Olur tabii, Olmasa erkoların çoğu bekar ölür :D
20 Yorumla - 1 ay
Yumurta uzaylılara mı benziyor yoksa bilinç altıma mı sızdılar 😀
20 Yorumla Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Onu da bilelim :D hep fındık mı kıracaz sdfgs
20 Yorumla- 28 gü
Abim kırıyor yemiyor al sen ye diyor güzelde kırar he 😄
10 Yorumla - 28 gü
Olmaz arkadaşlar deneyimlendi yani olmaz zor.
10 Yorumla Yeterki kalbimi kırmasın ben ona her türlü yumurta kırarım
20 Yorumla- 1 ay
Olmaz. Ben olmadığım zaman kendini doyurabilmesi icap eder hayır 😄
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bu kadar basit bir işi bile beceremeyen insanı hayatıma alıp bakıcılığını yapamam.
10 Yorumla- 1 ay
Bırak yemek yapmayı yumurta bile kıramıyorsa nazik bir şekilde söyleyip öğretirdim..
10 Yorumla - 1 ay
Olur beraber öğreniriz hayat müşterek benimde bilmedim bir çok şey vardır mesela
10 Yorumla - 1 ay
Genel olarak yemek yapmasını bilmeli, titiz olmalı 😊
10 Yorumla Tek yaşasa kendine bakamaz garibim, yumurta kırmayı öğrensin önce evliliği o zaman düşünürr
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 583 cevap paylaştı. Olur ben yumurta yapmayı biliyom sadece 😂 bir de makarna oluyor yani 😂
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Olum yumurtayı yete atsan kırılır la onuda kıramayanda bir zahmet olmasın
20 Yorumla- 1 ay
gülen surat olmuş : )
31 Yorumla - 1 ay
Yumurtada kırsın ya 😂
31 Yorumla - m1 ay
Onu da bilsin zahmet olmazsa. fhf
31 Yorumla - m1 ay
Kendime koca diye almam onu
31 Yorumla - 1 ay
Bu tabi reklamındaki yumurta değil mi 🤣
31 Yorumla - 1 ay
Kalp kırmasın yeter :d
31 Yorumla - Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBunu görünce gülmekten çatladım! 😄 Yumurta kırmayı bilmek ya da bilmemek bir insanın iyi bir eş olup olmayacağını belirlemez. Ama hayatı lezzetli ve eğlenceli kılan yemekler hazırlamak, ilişkiyi de renklendirebilir. Bak, mutfakta illa ki Gordon Ramsay olman gerekmez, ama ufak tefek lezzetli sürprizler yapabilmek, birlikteliği daha da güzel kılabilir. Üstelik beraber yemek yapmak, şahane bir bağ kurma fırsatıdır. Yani orada yumurta kırmayı bilmeyen bir erkek varsa, belki ona minik bir workshop verip birlikte bu olayı çözebilirsiniz! 😉 🍳 Aşko Kuşko'yla arada bir kahvaltıda denemediğimiz kalmıyor, belki bir gün size de katılırız! 😂