Selamm🥳🥳
Yemek yapmayı iki yumurta kırmaktan ibaret sanan erkekle olur mu kızlar?
Bence olmaz ya çok pışpışlı falan büyümüştür o diye düşünürüm. Ayrıca birilerine muhtaçlık duyacak bir erkek olarak görüp hayatıma almazdım galibaa
Selamm🥳🥳
Yemek yapmayı iki yumurta kırmaktan ibaret sanan erkekle olur mu kızlar?
Bence olmaz ya çok pışpışlı falan büyümüştür o diye düşünürüm. Ayrıca birilerine muhtaçlık duyacak bir erkek olarak görüp hayatıma almazdım galibaa
Olmaz ben kabul etmem bu durumlarda da anneleri suçlarım oğullarına hiç bir şey öğretmeyen anneler her işi kadının yapması gerektiğini düşünüyor. O nedenle kusura bakmasın benim ömrüm kendine bile bakamayan bir adamla geçmez. Yemekte yapmayı bilecek temizlikte
Gayet de olur mis gibi olur niye olmasın. Bu devirde erkekler iki yumurta kırmasını bilmeyen küçüklüğünden beri prenses muamelesi yapılarak pışpışlı büyümüş kendisini gerçekten prenses zanneden kızlarla olabilir, öğrenir, yapar, sorun değil deyip evleniyorlar da kadına ne oluyor ki erkek için yok yemek yapmayı biliyor mu, çamaşırdan anlıyor mu, aaaa hiç ütü yapmamış vs.. diye hayatıma almam diyorsun. Alma zaten bu mantıkla adama çok çektirirsin sen. 😂
Tabi ki öyle, iş bölümü de olur, birbirine destek de. Bazı yörelerde halen erkekler kahvede oturuyor, kadınlar çalışıyor tarlada, ardından yemek, bulaşık, çamaşır hepsi kadında. Üstelik erkek "ya bu kadın hem tarlada çalışıyor hem de tüm bu işleri yapıyor deyip az bişi müsamaha bile göstermiyor, yemek neden gecikti, bu ütü olmamış vs... Bunlar için kimse kalkıp da evet doğrusu budur demez zaten. Ancak şimdiye kadar yemek yapmasını öğrenmemiş, ben bunu almam da hiç mantıklı değil. Bilmiyorsa, sen iyisini biliyorsan öğretirsin, senin bilmediğini o sana öğretir, birbirinize destek olursunuz olur biter yani.
Evet olur neden olmasın. ben de yemek yapmayı bilmiyorum. insanın bence dış görünüşü ya da yemek yapma yeteneği değil. kalbi için sevmek daha doğru olur. bu yüzden aynı şey benim için de geçerli. bir kız ne kadar güzel yemek yaparsa yapsın ben eve temizlikçi ayda aşkı aramıyorum ki sevecek aşık olacağım birini arıyorum. bu yüzden bu gibi şeyler önemsiz benim için.
Ya çok boş bişey bu söylediğin gerçekler öyle değil ne kadar seversen sev bi noktaya kadar taşır o seni verdiğin örnek şey gibi biraz, işsiz güçsüz hiç bi halta yaramıyor ama ben seviyorum o zaman bununla olayım gibii. Şahsen hayatımda olacak insan yemek yapmayı kendine yetmeyi bilmeli gelecek odaklı düşünmek böyle bir şey
Ben kendim için konuşmuştum tabi ki siz farklı düşünebilirsiniz. iş zaten olmalı yani bunun evlilik ile ilgisi yok işi olmayan insan zaten haytta kalamaz geçinemez o ayrı bir şey. ama ben dediğim gibi. yani köle aramadığım için bu tarz şeyler benim için bir kriter değil. ama tabi ki çok iyi yemek yapan birisini seçmek en doğal hakkınız zaten sizin için konuşmadım kendim için konuşmuştum
He evet herkesin kişisel tercihi
Abla "bence olmaz yaa , hayatıma almazdım galiba" diye tahmin yürüttüğüne göre daha önce böyle bir erkek seninle ilişki sahibi olmak için girişimde bulunmamış :( Bence şimdiden böyle şeylere kafa yorma :( Olur da bir gün böyle bir erkek seni severse o gün düşünürsün :(
Cevap
37Cevap
Olur olur neden olmasın bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Tek çocuğum, pışpışlı büyüdüm. Yumurta yapmaktan başka yemek bilmem. Hayatıma sayısız kadın girdi kimse yemek yapmamamdan şikayetçi değildi. Şikayetçi olacak olanın zaten hayatımda yeri yok. O yemek yapamazsa da sorun değil netten bakarak yapmaya çalışırız.
Sürekli yanlız kaldığım için yemek yapmayı iyi bilirim ama genellikle dışarıdan söylüyorum pizza, burger gibi şeyler ama her insan yemek yapmayı bilecek diye bir şart yok
Kendi adıma; hertür yemegi yapıyorum ve hazır yemek vb mecbur kalmadıkca evde tüketmiyorım. Ki yemek yapabilmek el beceriside olsa birazda uğraşıp öğrenmeyi gerektirir...
Ben yumurta bile kıramıyorum ama can alıcı bi özelliğim var, çok iyi çay demlerim. Ayrıca askerliğimide yaptım şimdi onlar düşünsün
Bence olmaz. Hasta olduğunda, modun düşük olduğunda ya da o gün hiç bir şey yapmak istemediğinde “bu halimle şimdi yemek mi yapacağım, nasıl olacak” düşüncesini ve stresini yaşatmaması lazım. Bu tür durumlarda “ben yapmasam sa aç kalmayız” güvenini duyuyor olmak harika olur.
Biber dolması yapıp, baklava bile açmalı hayatına alacağın kişi
Seni anan benim için doğurmuş demeden olmaz!
Öğretir de sana, dimi?
Baklava bilmezsen olmaz ama öyle..
yemek yapmayı bilmeyen erkekler soruna epey bozulmuş, bilenlerse bildiklerini sayıyor 😂 erkeğin yemek bileni makbul 😂
Olur olmasına ama hem erkek hem de kadın yemek yapmayı bilmeli. Temel ihtiyaçlarımızdan bir tanesi beslenme olduğu için bilmekte fayda var. :)
Çok çeşit yemek yapmasını bilirim. yeter ki kafamda bıdı bıdı yapan biri olmasın
Öğrenilir bir şekilde bir de yemek yapma konusunda başarısız kızlar da var kabul edin
Baklava hamuru bile açabilen kocam var şükürler olsun. 😂🧿
Danışmanlık veririm isteyene 😂
Yemek yapmayı bilmeyen ama aşçı tutan erkek de olabilir. O erkek size olur mu der mi, emin değilim.
Evlenir isen iyi 😂
Ben yemek yapıyorum zaten bana kalırsada işi olmayan bi kadınlads ben yapamam
Seninle öğrenir işte. Ahaha komik düşüncen var neymiş yemek yapmayı bilmiyor diye hayatına almaya akmış ahaha 😂😂
Erkeğin yemek yapmayı bilmesini isterim. Az azından hiç bir koşulda aç kalmaması için yapması gerekiyor. Bende çok fazla yemek yapmayı bilen bilen biri değilim ama karnımı doyururum
Yemek konusunda gayet iddialıyım Yani herkesle yarışırım yemek ve tatlı konusunda sadece baklava hamuru açmak dışında
Yani o kadar ileri boyutta değilim ama hemen hemen her kadınla yarışabilirim şimdiye kadar denemediğim hani sevmediğim için denemediğim yemekler var sevsem onlar da denerdim
Sen nasılsın Bu konuda bakalım Sende durumlar nedir
Sana değer verirse gerçekten yemek yapamasada bulaşık yıkar hepsiyle tek başına uğraşmana gönlü razı olmaz
Oturup sarma sarması lazım. Börek yapacak mantı açacak 😂
evde bir başına kaldığında aç kalmayacak kadar mutfak işi bilse yeter bir erkek için.
makarna yapabilyormu bir sor cevabına göre değişir kjasfgkau
Parası varsa dışarıdan söyleyebilir. Onun dışında sorun olur mu sorusu kişiye göre değişir.
Google ; iki yumurta nasıl kırılır
- tek yumurta neden kırılmaz
Her şeyi tam olsunda bir eksiği yemek yapamamak olsun 😀
Zamanla öğrenebilir ön yargılı davranmamak lazım. Eli yatkın değilse de zorlamamak lazım.
Selam daphne
Bazı insanların elinde lezzet olmaz ama başka güzel özellikleri vardır bu olabilir ama ütü, yemek, camaşır kadın işi diyen bir erkekse koşarak uzaklaşılmalıdır.(bu arada 5 yıldır aşçıyım bir numarasını göremedim ilişkiler konusunda)
Yanımda destek verebilir ama , yemek benim işim olmalı. Öyle yemekle çok ilgili birini istemem. Yesin göbeğini büyütsün kocam da kocam...
Katılıyorum. Benim eski sevgilim öyleydi. Sinir ediyordu beni elinden bi b*k gelmiyordu
Olmaz aşçı olmasını istiyorum inş aşçı biri ile evlenirim
Bu yasa kadar hizmetcisi mimse evlenince imikize hizmet etsin
elin adaminin hizmetcisi olma
Öğrenmeli diye düşünüyorum
Kadınlar hep muhtaç durumda 🙄
Hevesli olması lazım en azından öğrenebilir öyle
Ben hevesim sayesinde öğrendim biraz da mecburen
Erkeklerde seni bekliyodu zaten hayatima alsa diye
Öyledir
Olur olur yeriz.
Öğrenir
Olmaz. Yemek yapması möhim bir kriter 😂
Ben çoğunu bilirim
İki yumurta kırmaktan fazlasını bilmeli.
Olurda güzel olmaz skksksk
Ben onuda bilmiyorum ))
Kadın olsam, öyle bir erkeği istemezdim.
Her insan kendine yetmeli
Erkek diyemi alıyon hizmetçi diyemi bacım
Haklısın o konuda canim önce Bi surtur burnunu ondan sonra evlen bence
Niye olmasın
Olur o zaman yemek yapmayı bilmeyen kadınla da olmazzz
Yani benim için de öyle ama yemek yapmayı çok bilmiyorum karıma yardım ederim
O kadar da değil tabi ki yaparım yerine göre hiç bilmiyor değilizzz
Yumurta kırıyorsa oda güzel 😅
Aa olur mu benim baş kriterim şahsen ben eğer flörtüm sevgilim varsa direkt en sevdiğim yemeyi yapmasını talep ediyorum sjjs bilmiyorsa bile bakıyorum böyle öğrenmeye hevesi var mı uğraşıp onu benim için yapacak mı falan diye denerim yani sjsj Ayrıca erkekler kahvaltı hazırlamakta baya başarılı shjs
devir değiştir artık
Çok güzel karnıyarık ve Hasanpaşa köftesi yaparim
Aradığım erkek
Uzak dur yilannnn
Sorryy
Aranızda bişey var sanırım
Şimdilik,🙈🙈
Bakicaz
Bir çok yemeği lezzetli yapabiliyorum
E erkeklerden. İzbize ne
Çiğ köfte iyi yaparım.:D
olmaz