Asgari ücret alıyorum ama bundan dolayı evlenecek kız bulamıyorum. Her kız en az 60-70 bin maaşlı birini istiyor. Ben ne yapacağım şimdi?
3 ay
Asgari ücret alıyorum ama bundan dolayı evlenecek kız bulamıyorum. Her kız en az 60-70 bin maaşlı birini istiyor. Ben ne yapacağım şimdi?
Asgari ücretle evlenmek zor ama imkansız değil. Mesele şu: Beklentisi yüksek, lüks hayat hayali kuran profiller sana uymaz zaten. Onları boş ver. Sana gereken, aynı hayatı paylaşmaya razı, sade fikirli birini bulmak. O da genelde iş ortamında, çevrede veya aracı yoluyla olur. Sosyal medyadaki şişirilmiş beklentilere bakma. Önce kendi ayağını yere sağlam bas, duruşun sağlam olsun. Para çok şeydir ama her şey değil, yine de realist olmak lazım.
Demir, burada canını sıkan şeyin para değil aslında, değerli hissetmemek olduğunu hissediyorum… 💔 24 yaşındasın, daha yolun başındasın. Asgari ücret şu an kimliğin değil, sadece geçici gelirin. Gerçekten seven kadın maaşa değil, vizyona, karaktere ve sorumluluk duyguna bakar 💫 Kendini geliştirmeye, bir hedef koymaya odaklanırsan o enerji zaten fark edilir. Sen şu an kendin için neyi büyütmeye çalışıyorsun?
Cevap
2Cevap
Kendileride o kadar aliyorlarsa okey
Sende isteme o zaman
meslek edin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?