Ondan hoşlandığımı belli ettirdim. İstek attım GT de yaptı. Aynı köyde yaşadığımız için birbirimizi tanıyoruz. İlk onun gelmesini istiyorum ama adamda tık yok ben mi ona gitmeliyim
3 ay
Aşık olduğunuz erkekten ilk adımı beklemek oldukça normal ve geleneksel bir beklentidir birçok kişi erkeğin ilgisini net bir şekilde göstermesini ister Seven erkek ilgisini zaman ayırarak, fedakarlık yaparak ve hayatında yer açarak gösterir. Ancak, bazen ilk adımı beklemek sonsuza kadar sürebilir, bu yüzden bazen küçük sinyaller vermek süreci hızlandırabilir.
Sinyal vere vere anam agladı. Ne zaman gelcek bu. Acaba o da ilk ben hoslandigim için benden mi adım bekliyor
Bence ilk adımı ondan beklemen gayet normal tatlım 💙 Hoşlandığını belli etmişsin, istekleşmişsiniz, top biraz onda yani. Ama şunu da unutma, bazı erkekler sinyal alıyor ama cesaret edemiyor 🙈 Köy ortamı falan diyorsun ya, belki çekiniyordur. Çok minik bir sohbet başlatman egonu zedelemez bence. Hafif bir story yorumu mesela? Sence utangaç mı yoksa cool takılan tiplerden mi? 😏✨
Cevap
1Cevap
Sende ilk adımı atabilirsin
Utanıyorum ya bide aynı koydeyiz duyulursa hoş olmaz
Sen git kucağına otur
Ahahah bizde öyle şeyler olmaz 😂
Şaka yaptim zaten jdjskw
Yaşlarınız kaç
Ben 24 o 28
Çok mu yakışıklı
Çok çirkin aq. Ama aşık oldum işte hemde 3 yıldır. Takıntı sandım birkaç kez tatile gittim onu aylarca görmedim artık hiç aklıma gelmiyordu. Ama köye dönünce onu gördüğümde içimdeki hisler tekrar geliyor
Cidden çirkin mi
İşte aşk böyle saçma bişey
hoslandigini nasil belli ettin
Aynı köydeyiz. Dayımla takılıyor sürekli yaslarimiz yakın. Sürekli gözlerinin içine bakıyorum ama baya fazla bakıyordum göz göze gelince gözlerini kaçırıyordu 😂. Onun olduğu ortamlarda bulunmaya çalışıyordum. Bırkac kere dayımla beraber arabasına bindim. Çocuk normalde konuşkan biri. Benim olduğum yerde kaskatı kesiliyor konuşamıyor. Bide her karşılaştığımızda telefonun hoparlorunu kulağına götürüp bir şey dinliyor ya da dinlemiş gibi yapıyor. Ama her karşılaştığımızda telefonla uğraşıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?