21 yaşındayım hiç svegilim olmadı, ne zaman olur ilk görüşte aşk?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba.
İnsan olarak en iyisini istemek hakkındır. Fakat ikili ilişkilerde denkleme karşı cins de girdiği ve o kişinin de güzellik algısı değişik olduğundan, senin beğendiğin birinin seni beğenmemiş olması gayet doğal bir durum. Bu senin çirkin olduğun anlamına gelmiyor. O kişinin göz zevkinin farklı olduğunu gösterir.
İlk görüşte aşka gelirsek sevgili dostum, ilişkide on bin yüzlü bir zar atmaya benzer bu. Yani istediğin tipte ve karakterde birini bulma şansın bu kadar absürt.
Sana tavsiyem ise aşk işlerini zaman bırakman olacaktır. İnan bana uzun vadeli gönül yatırımı arıyorsan, kesinlikle karaktere önem ver, buğday sakala değil.
Işıkla ve sevgiyle kal.12 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara da bakmışsın teşekkür ederim 🌸
En İyi Cevaplar
İlk görüşte bir farklı his olur ama aşk değil hatta aşk diye bir şey yok onun adı tutkudur. Bak çok aşığız diyenler ilk aldatanlar çünkü tutku bitiyor. O farklı hisin sebebi de yok ama insan doğası gereğidir o.
16 Yorumla
Soran+1 yılİlk görüşte elektrik diyelim o zaman
Soran+1 yılSaol
Soran+1 yılHissiz olmuyor ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılNokta atışı mı yapalım bu nasıl bi soru? Kader kısmet işte belirli bir vakti yok, varsa da biz bilemeyiz
08 Yorumla
Soran+1 yılArtık aşk değil de mantık mı bakayım
Cevap sahibi+1 yılYaşın daha genç, ama sadece aşkı ya da mantığı ön planda tutma. Karakteri düzgün, saygılı ve seni seven, değer veren birini al hayatına. Bunlardan biri bile yoksa vaktini harcama
Soran+1 yılİlk görüşte beğenmeyince tanışmıyor sence doğru nu ç
Cevap sahibi+1 yılBunun ilk görüş ile alakası yok ki, bir insanı tanımadan sevemezsin zaten. Tamam ilk görüşün hiç etkisi yok değil elbette ama yine de erkeklerde karşısındaki kız her ne kadar güzel olursa olsun ciddi düşünmek için karakteri ön planda tutar.
Soran+1 yılElektrik almadıysam neden tanışayım
Cevap sahibi+1 yılElektrik almadan tanış demedim ki, tanı ama hayatına almadan önce iyi düşün ve test et.
Soran+1 yılTabi işte o kısma daha gelmedim
Cevap sahibi+1 yılGelirsin, acele etme bu konularda
ilk görüşte aşık olman ve çabucak ilk sevgilin ile tanışman dileği ile :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İlk görüşte kimse kimseye aşık olmaz. En fazla hoşlantı olur.
10 Yorumla
+1 yılBenim yaşım 21 bu yaşıma kadar elime kız eli değmedi bide ben utangaç biriyim çekingen biriyim yabaniyim sanki ben
25 Yorumla
Soran+1 yılAynı ben
- +1 yıl
Ben cekingenim utangancim ve kıskancım ayrıca bı insanı seversem tam severim sevmesem umrumda olmaz ayrıca ikizler Burcuyum sürekli mutluyum
- +1 yıl
Hayırlı insanlar çıksın karşımıza inşallah değerinizi kiymetinizi bilen biri
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Benim gibi biri bana denk gelir mi billmem 🤦🤦
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılİlk görüşte aşk olmazsın çünkü. Tanıdıkça aşık olursun. Hal ve hareketleri seni ceker aşk görüntüsü tavırları ile meydana gelir sonra sevgiye yer bırakır bırakırsa şayet. Bırakmazsa aşk gibi birşeyle taş çatlasın 4 sene gider. Sonrası hüzün olur.
Aşk isteyen yanmayı da istemeli çünkü aşkın ne getireceğini bilmiyorsun yana bilirsin. Bunlara hazırlıklı olmalısın güçlü bir karaktersen. O yüzden aşktan cok vefalı viçdanlı merhametli sevgili saygılı bir eş iste kendine.01 Yorumla
Soran+1 yılİlk görüşte etkilenmek olsa adı aşk değil de
+1 yılO iş yalan ama tam da yalan değilBir kız var adama sen benim kocam olacaksın demiş gördüğü anda cidden evlenmişler
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok var öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk görüşte âşk her zaman aldatır insanı insanın hayat görüşüne ya da hayata duruşuna aşık olmalasin bence kime istiyosan ona aşık ya da banane 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılSaol
- +1 yıl
Adam çok yakışıklıdir seni elde eder ondan sonra gider başka birinin peşinden ya da seni elde edene kadar naziktir aslında odunun biridir vs vs
Soran+1 yılÖyle değil işte ilk bir elektriklenme olsun diyorum aşık olmazsın tabi de
- +1 yıl
O elektrik aşk oluyor işte 😂😂
Soran+1 yılO kadar da olsun
+1 yılİnsanoğlu her yer yaşta aşık olabilir bacım ama bana sorarsan aşık olmanın yaşı yoktur ve genç bir kızsın bu devirde aşık olma aşkı unut kendine yazık edersin bacım çünkü; bu devirde erkekte kadında aşkı menfaati uğruna kullanıyor.
Örneğin;Karşına bir erkek çıkar aşık oldum dersin ama oysa ki o sana aşık değildir ve sen ona aşık olduğun için sana herşeyi yaptırır sonrada senin için koca bir pişmanlık olur.00 Yorumlaİlk görüşte aşık olmayı bekliyorsan . Burası yerimi sence ? Burdan kimse görmüyor çünkü gizlisin ?
18 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum sadece hani amaç sormak ya
Soran+1 yılYa ne alaka of boş yaptın
Soran+1 yılXper almak için ne alaka diyorum
Soran+1 yılOf git
+1 yılBugünde olabilir 10 yıl sonrada hatta hiç olmayadabilir. Sonuçta yalnız ölenlerde var.
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman aşık olmayıp mantıken mi yaklaşayım
- +1 yıl
Mantıken yapılan ilişki sonrasında pişmanlıktan başka bir şey bırakmıyor. Bir şeyi istiyorsan yap. Aşk yoksa sevgi var güven var saygı var. Bunlar bir süre sonra anlayacaksın aşktan da kıymetli şeyler.
Bir palyaço varmış bütün ağlayanları güldürürmüş bir gün bir adam yoğun ağlama teşhisiylen doktora başvurmuş doktor da demiş ki git palyaçoyu bul o seni güldürür o da demiş ki o da benim.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bro
Soran+1 yılOf boş
+1 yılBunu söylemek mümkün değil belki yarın belki hiç bir zaman
10 Yorumla
+1 yılŞimdi benimde olmadı hiç , herhalde bende senin gibi 21 ine kadar bulamıycam o kızı.
10 Yorumla
+1 yılBeklemeye devam et elbet bir gün olur belki yarın belki yarında da yakın demişler
10 Yorumla
+1 yılTipik kriterler listesine tik atmayı aşk sanan insan sorusu. Kriterleri salıp insan tanimaya baktığın zaman gerçek aşkla karşılaşma ihtimalin olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece aşık olmak yetmez sevilmek değer görmek lazım karşı taraftan... bu yaşıma kadar mesala hiç sevilmedim.. artık sevgiye değer veren çok az ve bu durum insanı yıkıyor
10 Yorumla
+1 yılZamanı gelince. Kimileri 40 yaşında buluyor. Çok da kasmamak lazım.
110 Yorumla
Soran+1 yılHayır mantık olarak mı yaklaşayım artık
- +1 yıl
Artık derken? Canım daha yaşın kaç 21 mişsin. Ne mantığı bu yaşta. İllaki olur sevgilin merak etme. Mantık evliliğini onaylayan biri değilim.
Soran+1 yılSence bu kadar sevgili aşık oluyor mudur ilk görüşte
- +1 yıl
1 senedir ilişkim var 19 yaşındayım. İlk görüşte aşk biraz zor. O aşk olmaz hoşlantı olur. İlk görüşte beğenirsin en fazla. Aşk olamaz. Çünkü aşk için dış görünüşten çok daha fazlası gerekir. Kafa uyumu , onunla konusurken kendini güzel hissetmek vs vs.
Soran+1 yılAma yani bakınca da bit elektrik olsun demi
- +1 yıl
Aynen canım yoksa konuşmak da istemezsin zaten. Kimse istemez. Ruhlar aleminde de yaşamıyoruz yani. Dışını da beğendiğin birisi olmalı bu kişi. Zaten kimse dışını beğenmediğiyle selamlaşmıyo bile. Ben de öyleyim yalanım yok😂
Soran+1 yılMesela bana arkadaşım yazdı işte erkek senden hoşlanıyorum falan ben şey düşündüm dışıma değil de işte arkadaşlığımıza mı teklif etti diye ama beğenmiştir yani mi?
- +1 yıl
Hoşlandım demek seni beğendim dışını beğendim demek. Anlaşabilirsek ve eğer sen de beni beğenirsen sevgili olmak isterim demek.
Soran+1 yılTeşekkür şer
- +1 yıl
Rica ederim
Ben yasadım. 20 yaşında. Az daha bekle jfifnfujfjfujchcu
01 Yorumla
Soran+1 yıl21 oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında ilk görülte olmuştum. Çok güzel duygu. Bi daha bi daha görmek istiyon. Etkiden çıkamıyon
01 Yorumla
Soran+1 yılHedefim yüksek galiba bakmıyorlar bana
Hayat biçimine bağlı biraz belki çok uzun belki hemen ya da hiç bir zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aşık olup mu evleniyor
+1 yılilk goruste aski beklersen belki omur boyu gelmicek yani srvgili yapmadan bilemessin
09 Yorumla
Soran+1 yılElektrik bekliyorum ilk görüşte
- +1 yıl
bazen gorursun anlamassin bulusinca anlar insan
- +1 yıl
ten uyumu da onemli
Soran+1 yılBuluşmadım ben bilmiyorum
- +1 yıl
sanal da yasamamisisn belli
Soran+1 yılYooo
- +1 yıl
ozaman ilk sanal sevgili lik yasa ki reel de tecrubelen
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
neden gizlisin
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. İlk görüşte aşk kavramına takılı kalma elbet bir gün önüne biri çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk goruste aska inanmiyorum. Bir insan bir insani tanimadan bence sevemez. Sevdigini iddaa ediyorsada kendini kandiriyordur dis görünüşünü seviyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılElektrik diyelim
+1 yılİlk görüşte aşk diye bir şey yok ki yani bana göre o sadece beğenme olur.
00 Yorumlaİlk görüşte aşk bana pek iç açıcı gelmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSebebi nedir
+1 yıl3 gün daha beklersin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAzmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk görüşte olmuyor kanki ilk sohbette oluyor o gdhdhxh
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsssssyn
Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı. Bu zamana kadar bulamadın mı :d Tipin nasılmış senin
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama
Olsan ne olacak sana bakacak ki bakmassa baya büyük sıkıntı aşk sevgi gibi de değil unutmak yıllar alıyor baya büyük dert
05 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyor bana zaten
Soran+1 yılYa arkadaş ya sevgili ortasına gerek yok
Soran+1 yılBen netim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicmi hoslandigin falandami yok
113 Yorumla
Soran+1 yılVar ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılNeden olmuyo utangafmisin
Soran+1 yılÇok yüksek galiba hedefim onlar bana bakmıyor galib
Cevap sahibi+1 yılYuksek hedf nasil oluyo parami
Soran+1 yılHayır tip olarak ben o kadar da güzel değilim belki de onlar bakmıyo bana
Soran+1 yılYakışıklı olanlar yani
Cevap sahibi+1 yılBurcin ne senin bide yas kac peki
Soran+1 yıl21 yenegeö
Cevap sahibi+1 yılAa bi dakka sen simdi su an hoslangim var olmuyor diyorsun onun sana ilgisi var mı yani ayrimisinjzbisey geldide aklima fikiryazicam simdi
Soran+1 yılNe bileyim var mı ben açılmadım
Cevap sahibi+1 yılSenjn adinjn bas harfi o mu ya?
Soran+1 yılDeğil kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBurdan biriyle konusmustumda o sandim pardon ben senin yerinde olsam seviyosam bana acilmasini saglardim knk
halil cibran der ki "sanmayın aşkın rotasını çizebileceginizi, cünkü aşk sizin rotanızı çizer, size bunu layık bulursa eğer"
00 Yorumla
+1 yılBaya baya beklemen lazım 😊
10 Yorumla
+1 yılZor artik ama imkansiz degil
10 Yorumla
+1 yılHiç beklemedigin anda,,,
10 Yorumla
+1 yılİlk görüşte aşk olmaz bekleme
10 YorumlaÇok beklersin
12 Yorumla
Soran+1 yılEywallah
+1 yılBenimde hayatimda hic olmadi
10 Yorumla
+1 yılElbet bir gün, ama kriterler çok yüksek heralde🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Ozaman beklersin daha inşallah bulursun ne diyim
Ruh ikizin olana kadar
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar zaman
+1 yılaski buldun ilk gorustesi kaldi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevgilim olmadı
Nasıl birini bekliyon ki
08 Yorumla
Soran+1 yılBuğday sakallı
Soran+1 yılOlmaz kahve gözlü bide
Soran+1 yılNo no
- +1 yıl
Hedefim yuksek demissin yakisiI istiyon karsina hic cikmadimi yakisiklī pekj hep tipsizlermi geldi
Soran+1 yıl@Guzeladam00 tipsiz demeyelim de benim aşık olduğum bana olmadı diyelim
- +1 yıl
Etmeye calissaydinya butun kadinlar yapiyo bunu
zamanı mı varmış bunun
00 YorumlaAşkını buldun benim o
00 Yorumlaben 23 üm bulamadım umarım sen bulursun
00 Yorumlaİngiltereye gidersen olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul
12 Yorumla
Soran+1 yılEdirne
Cevap sahibi+1 yılİnsta var mı
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇoğu erkek beni görünce yazacak
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni görünce
Soran+1 yılNasık
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyimis fizigin falan nasıl kaç kilosun
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi
+1 yılAz sonra olcak.
10 YorumlaKısmet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur olur, yakındır. 3 vakte kadar
00 Yorumla
+1 yılBir ömür sürebilir bu bekleyiş.
00 Yorumla
+1 yılZamanla oluyormuş
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorlar da ilk bakışta da olmak gerekmiyor mu tanıdıkça daha da olursun evet dd
İlk görüşte mi hahahahahah
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
+1 yılDaha çok beklersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHm
+1 yılDaha çok beklersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar
- +1 yıl
Ömrünün sonuna kadar falan.
+1 yılDemekki suc sendendir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılsosyalleşmek lazım
00 Yorumla Çok beklersiniz bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. az sonra :D
00 Yorumla
+1 yılÇokķ
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖmrünün sonuna kadar
00 Yorumla - Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026