Tanışma ve sevgili olma arasında ne kadar zaman geçmeli?
Takılmaz mısınız böyle şeylere?
Takılmaz mısınız böyle şeylere?
Bir insani tanimakta zaman yoktur 10 sene tanidigini zannettigin insan sana oyle bir kazık atarki sen bile şok olursun sevgili olmaya gelince sana deger veriyosa mutlu ediyorsa kalbinin sesini dinle ve bir sans ver bu iliskiye ama uzulen tarafda olma dikkat et ve temkinli ol. takilmaktan ziyade ufak tefek dusuncelere yol acabiliyor bu tur soru isaretleri cok dusursen dogru zamani kacirabilirsin veya bir turlu hazir hissedemezsin kendini akışına bırakmalısın 😊
Takilmam böyle şeylere, zaten arkadaşlık bir an'da aşk'a bırakıyor içinde olunduğu durumu. Asdfg :DD
Ben sevgilimle tanistigimda sevgili olmak icin bekleyelim biraz diye konusmustuk sonra aradan 1 hafta geçti baktik biz sevgilli olma yolunda ilerliyoruz sonra sevgilim ol sevgilim ol diye romantiklesmisti. Yani arada bir zaman olmamali eger duygular ileri boyuttaysa zaten zamanin bir onemi kalmiyor bir bakmissinki sevgili olmussun
2 ay
Cevap
57Cevap
Tanıdığın kişinin karakterini ve kişiliğini ne zaman çözmüş isen o zaman yine temkinli ve yavaş adımlar atılmalıdır.
zamana değilde olan süreç içinde ne kadar çok şey paylaşılmış ne kadar kaliteli zaman geçirilmiş bunlar daha önemli bence ne kadar zaman geçirildiği değil
Herkes için farklıdır sanırım. O anı hisseder insan 😀 Bence öyle. İşte bu kız dersin, kapılırsın. Tanıdıkça tanımak istersin.
Bazen de beğenirsin ama tanıdıkça ısınamazsın.
Tanışak mı sevgilim diye girerim 2 olayı birden hallederim sjsj
Tamamen iletişim ve keyif almakla alakalı.. kısa da olabilir uzunda.. farketmez..
anı yaşamalısın bence.
şu kadar zaman geçsinde teklif edeyim.
şu zaman sonra elini tutayım, öpeyim vs vs.
akışına bırak. anı yaşa.
Onu bir yazili notla kiza danisiyon kiz arkadaslarina danisyo sonra eger arkadaslari izin verirse belli bir muddet sonra baslio :-)
Hazır hissetmek için zaman verilmez.
Yani çocuk sahibi olmak için belli bir yaş olmadığı gibi, hazır hissedince.
Randevu mu alıyoruz? Sipariş mi veriyoruz? Alarm mı kuruyoruz? Arkadaş sanki bir ihtiyaçmış gibi, sanki bir iş toplantısıymış gibi plan yapar gibi tanışma ile sevgili olma arasında geçen süre belirleniyor. Sevgili olmak için mi tanışılır? Aklınız fikriniz aşk da...
5 yıl tanışma, 5 yıl platonik, 5 yıl hüzün, 5 yıl hayaller... Sonra? Reddedil ve onu başka biriyl neyse o yüzden bir şey demiyorum ben artık anlamışsındır... Nefret ediyorum artık şu aşk peşinde koşan, sevgili bir ihtiyaçmış gibi davrananlardan..
Farketmez bazen hemen olur hersey. Bazen senelerde alabilir.
9 ay 10 gün süresi var. O zamana kadar ayrilirlar zaten :/
Hiç bilmiyorum insan sevdiği zaman onu düşünmez. Mesela ben hiç düşünmedim.
1 ay yeter ilk hafta çıkar gezer tozarsınız muhabbet falan 2 hafta dertler ailevi sohbetler konuşulur 3 hafta sevdiginiz ortak oktalarınızı tartışır hobilerinizden bahsedersiniz 4 hafta elele gezmek farz olur artık
Takılmam ben. Ama ikisi arasında biraz tanıma süresi olmalı
Hiç takılmam. Tamamen aradaki çekime bağlı bu (^_^)
Çok uzatmamali ki iki tarafa da hiç yaramıyor
2 ay üst sınır olsun 😉
Zamanin niteligine bagli.
Her sartaki karsilikli tutum nedir?
Kisacasi bir insani tanimak icin zamandan cok ZORLAMAK gerek.
Zamani monoton ve nitelikli gecirilmemis bir flort vs.. saglikli bir fikir veremez.
Bir anda kendinin nerde olduğunu göremiyorsunn tanışma diyosun bir bakmışsın sevgili
Takılmam o an ne hissediyorsam odur, zamanla sınırlandırmam hayatımı..
Sanırım, biraz tanıyıp ve kötü tanımamak yeterli olacaktır.
En az 1 ay geçmeli belki de 1 yıl. Çünkü insanın her şeyini düzgünce tanımalısın. Sonradan böyle miydin dememek için...
ben pek takılmıyorum ama en azından 1 hafta geçsin yani
Bunun zamanı olmaz ki tamamen çiftlerle ve birbirlerine olan duygularıyla alakalı duygular ne kadar yoğun olursa tanıma ve sevgili olma süresi o kadar kısa olur
zaten gönlü varsa zaman gerek yok o anda olur herşey
kurulan iletişimin kalitesine sinerjinin yoğunluğuna bağlı.
hiç takılmam çünkü sevgili olmakta bence bir tanışma sürecidir
Kısık ateşte 30 gün ve dibi tutmasın diye karıştıracak pişiriyor.
Ciddi bir ilişki düşüneceksen onun karakteri ile ilgili herşeyi öğrenene kadar arkadaş kalmalisiniz bence
Bu zamandan ziyade hissiyata bağli. Guvene aradaki bağa. Gerisi oturtulur.
tanısma tarzına ve uyuma baglı 1 gunde 1 ayda olabilir
ciddi iliskiyse bir 7-8 aya kadar flirtlesin zaten sevgili olduktan sonra o güzel anlari ararsiniz
Yarim saat yeter bence
Direniyorum 😪
Eyvallah 😀
28 Saat, 46 dakika 13saniye 22salise geçmeli.
Kafa uyumuna göre bu süreye karar verilebilinir.
Kişiden kişiye değişir bu ama. Günlük de olmamalı.
27 gün 6 saat 5 dakka 3 saniye.
1 sene sonra sevgili oluyorum
Bence en az 1 ay olmali kadınsın sen agir olmalı
Olayın akışı farklı oluyor herkesde
45 dakika yüksek 10 dakika kısık
tanıma süresi kadar en az 1 hafta
Böyle şeylerin zamanı olmaz ki.. 😕
Kendini tanıtmasına bağlı
çok iyi tanıyana kadar
İnsan kokudan aşık olur 1 saattede olur 1 yıldada
Yaklasik 1 ay veya 1.5 ay olmali..
3 ay gibi bir süre tanımak için yeterli bence
Biraz zaman geçmeli ya
Beni dinle bekle buraları ileride çok degerlenecek
En az 6 ay diyorum. :)
2 ay diyosun :) 16 mayıs pazartesi geliyo :) bu da mı tesadüf :)
3-4 ay
En az 3-4 ay
25 iş günü 😄
yaklasık bir 2-3 ay tanıyın birbirinizi
yaklaşık 1 saat.
Takilmam
1 ay geçmeli en az
2 sene en az
2 ay gecmeli
1 ay
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar