İlk sevgilimi beklemelimiyim?

Bu benim ilk sevgilim ve ilk aşkım birbirmizi aşırı derecede seviyoyoruz başta kızın güven problemleri vardı bende başta pek ilgilenmiyordum beni ilk 3. Haftada aldattı ömer diye biriyle aldattı dediğim beni engelledi benim yalan söylediğimi düşündüğü için o zaman 3 keremi ne buluşmuştuk tabi ben o zaman ne kadar yalvarsam boş aradan 5 gün geçti kız o çocuğu silmiş ben de tekrar yazdım yüzsüz gibi seni unutamadım diye o da demişti ki bende yapamadım sensiz diye onu silmişti bende başta güven sorunu yaşadığı için örtpas ettim sonrasında buluştuk bir kaç sefer kız çok aşık oldu bana bende ona buluştuktan bir kaç gün sonra kız depresoyona girdi beni s1kip attı bana böyle mesajlar atıyordu "sanki seni biri elimden alıp gidecek gibi" kız bu derece korkuyordu ben ne desem boştu tabi o zamanlar hayyattan bezmiştim kız benim herşeyimdi ama düşündükleri beni de onunda yıprattı bu 2 hafta sürdü sonrasında yine buluştuk felan düzellttik arayı ben o zamanlar gurbette çalışıyordum sorunun benim gurbette çalışdığımı varsayarak işten çıkışımı istedim aradan sonrasında memleketime geldim düzelmiştik taki arada 1 hafta geçene kadar bu kız ömerin fotolarını beğenmiş bende delirdim tabi sövdüm saydım yanıma gelme bir daha dedim o yalavradı beni tehdit etti dedi felan saçmaladı yani bende ergenliğinden dolayı yaptığını düşünerek o na son bir şans verdim aşık olmuşum bırakamıyorum kızı ve sonrası güzeldi 1 ay boyunca sonra babası felan öğrendi beni ayırdılar şimdi ben bu kızı reddedip başka sevgilimi yapsam yoksa beklessemi ki bu kızı aldatmayacağından %100 eminim çünkü ergenliğine bağlıyorum benim hiçkimseye takılı kaldığım filan yok ama şimdi bu kız ilk aşkım ne bilim yani bırakmda istiyorum bırakmamakda çok kararsızım son bir aydır bunu düşünüyorum delirecem en sonunda ya kızı beklesemmi yoksa başkasına mı baksam bilemedim bu kızı da özlüyom ya bilemedim kızda beni özlediğinden eminim biz birbirimiz çok seviyoruz kız kesinlikle aldatmaz son bir şan verdim çünkü dediğim gibi e

İlk sevgilimi beklemelimiyim?