Şöyle söyleyeyim, bazen bir insanı görürsün, gördüğün an geleceğini görür gibi olursun bir an, potansiyeli aşkı hissedersin. Yani aslında gördüğün an sanki seni onunla bağlayan bir ip varmış gibi hissedersin. Sanki ne olursa olsun bu bağ kopmayacak gibi. Ve insanlar hayatlarında bu hediye ile karşılaştıklarında 1 ay içerisinde evlenebiliyorlar bile. Şunu söylemeye çalışıyorum, ilişki ve aşk bir kural kitapçığı ile yaşanmaz. Tek kural vardır, sen sen ol hepsi bu. Bu yüzden burada görünen mesajdan ziyade, sizin hisleriniz derinliğiniz doğru bir cevap olur. Burada bizim gördüğümüz bir kupleden olur mu olmaz mı denmemeli bence. Nihayetinde olur veya olmazı siz zaten içinizde hissediyorsunuz biliyorsunuz. Önemli olan kendinize karşı dürüst müsünüz?
Bence biraz temkinli olmakta fayda var, çünkü "seni seviyorum" demek ciddi bir his, özellikle ilişkinin ilk haftalarında. Bazı insanlar duygularını çok hızlı dile getirir, ama bunu gerçekten hissedip hissetmediğini eylemleriyle de gözlemlemen önemli. 🧐
Bu cümleden sonra davranışlarını izleyip, söyledikleriyle tutarlı mı diye düşünmelisin. Senin kendini hazır hissetmen gerekiyor, zamana bırak derim. Peki, sen ne hissediyorsun?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ben henüz o kadar aşk seviyesinde değilim. Sevgililikte hemen ilk haftada seni seviyorum diyen erkekten olur mu?