Kadınlar için farklı erkekler için farklı. O paylaştığın tablo ise baştan aşağı yanlış. Kadınlar yaşlandıkça karaktersizleşir... 25+ sonra %80 maddi menfaatlere odaklanırlar ve ne kadarını kadına sunduğuna. İlişkinin BAŞINDA VE SONUNDA aynı tutumu gösteren "kadın" kadın değildir. Kadından çok daha üstün bilge bir insan seviyesine gelmiştir. %98 kadın ayrılırken maddiyatını sonuna kadar sömürmeye ve cebinde biriktirmeyi hedefler. Sonra da ayrılır ya da boşanırsınız... Kadınların HİPERGAMİ kavramları kötü niyetli, sömürücü, kötü emellerde kullanmayı amaçlıyan erkeklere hizmet eder hipergamileri. Amacı kötülük olmıyan hasar vermek değil stabil bir ilişki istiyen erkeği ise yok etmek üzerine kuruludur kadınların Hipergamisi.
Erkek çocuklarını acımasız, art niyetli, bencil yetiştirmedikleri sürece o erkek mutlu olamıyıcak. yanlızca kadınları mutlu etmek için kendini sabun gibi eritmesine müsade etmiş olucak o aile iyi niyetli erkek evlat yetiştirerek. Kadınlar iyi erkeği kazıklar kullanır. Kötü erkeğe ise iyi erkekten elde ettiği maddi gücü ve malı sunarlar.
Görsel tam isabet etti 29 yaşındayım ve en son kavgamı netlik için verdim. Niye bilmiyorum ama zamanımı artık boşa harcamaya tahammülüm kalmadı. Sevmiyorsan bekleme yapma kardeşim misali. Hayır yani sen yedekleyeceksin diye ben yalancı baharların çiçek açmasını bekleyemem.
34 yaş “özgüven” diyor ya, bence cuk oturmuş sana 😌✨ Artık ne istediğini bilen, gerekirse arkanı dönüp sakince uzaklaşabilen bir enerji var o yaşta. Koşan değil, seçen erkek modu 💅🏻 Huzurunu bozanı değil, hayatına değer katacak olanı istiyorsun gibi hissediyorum.
Sence de artık dram değil, netlik ve saygı mı daha çekici geliyor? Yoksa hâlâ biraz heyecan, kaos arayan tarafın var mı? 😏💕