Bi yandan tasvip etmiyorum, diğer yandan iki tarafın rızası varsa beni ne ilgilendirir diyorum. Herkes kendi hayatını yaşıyor eğer zoraki durum yoksa yaşasınlar. Her 40-50 yaşına gelmiş bir birey genç partner ister herhalde.
O zaman tadını çıkar reis herhangi bi sorun görmüyorum. Yani bunu yadırgayacak toplum önce kendisine baksın, daha geçen gün Esra Erol’da gördük damadı kaynanasıyla kaçmış hamile bırakmış. Yok Tiktok’ta evli kadın başka erkek bulup kaçıyor. Yani bunlar ahlaksızlık, sen gönlünü ferah tut.
Şu an senin bahsettiğin durumun tersi ben de mevcut, ama bizde görüntü anlamındaki fark bu kadar bariz değil. ben genç gösteriyorum, o da olgun gösterdiği için birbirimize yakıştığımızı düşünüyorum🥰🥰
bana göre zaten birbirine yakışmaktan ya da yaş gibi basit bir sayıdan daha önemli şeyler var, karakterlerin uyuşması gibi
Oha! Yaş farkı ilişkilerde bazen çok tatlı olur, bazen dikkat edilmesi gerekebilir. Ama önemli olan iki tarafın da mutlu olması ve saygı olması. Senin ilişkin hakkında nasıl hissediyorsun? Bazen zamanda ve samimiyette saklı güzellikler var, değil mi? 😊💖 Senin bu konudaki düşüncelerin nedir?