Kendimden yaşça büyük insanlardan hoşlanıyorum.
Kendimden yaşça küçük insanlardan hoşlanıyorum.
Kendi yaşımdaki insanlardan hoşlanıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şöyle detaylı bir şekilde yazabilirim bir film izledim geçen gün psikolog hastasına diyor ki hastası ona gidiyor bir adamdan hoşlanıyor galiba ve adam kendinden birkaç yaş küçük hatta biraz küçük galiba bunu sorun ediyor danışıyor bu sorun olur mu diye kadın diyor ki sen onu yaşını bilmeden önce onunla nasıl anlaşıyordun sonra bu sorunu yaşayan kadın diyor ki bizim aramızda hiçbir sorun yoktu ben yaşımı bilmeden önce onu benden daha büyük zannediyordum diyor.
Çevreye dönüp bakabilirsin yaş olarak birbirine yakın ya da yaşıt insanlar çok mu iyi anlaşıyor.
Önemli olan uyum bence ne kadar uyum içerisindesin birlikte ne kadar saçmalı biliyorsun ne kadar dinleye biliyorsun ne kadar anlayabiliyorsun ne kadar senin için değerli olduğu diğer insanlarda ne kadar farklı olduğu önemli aslında.
Benim çevremde yaşıt olarak evlenenler de var ilişki yaşayanlar ya da yaş olarak birbirine çok yakın arada sadece iki ya da üç yaş fark olan insanlarda var anlaşan da var anlaşamayan da var ama arada belirgin yaş farkı olduğu halde evlilik yapıp mutlu olan insanlar da var örnek veriyorum mesela bir yakınım eşi kendisinden 17 yaş filan büyük Ama o kadar mutlular ki ben bazen yani şaşırıyorum çünkü Türkiye’de yaşıyorlar ekonomik SORUNLAR var ve her şeye rağmen görebiliyorlar mutlular çünkü bir bileni seviyorlar iki tane çocukları var.
Bana gelirsek bu kimseyle alakalı bir şey değil belki sorun bendedir bilmiyorum ama yaşıt ya da yaş olarak kendime yakın insanlarla ben anlaşamıyorum bir yere kadar gidiyor bir yerde mutlaka kopuyor yani 30’un altıyla olmuyor ben de artık kimseye ilgi duymuyorum ama son ilgi duyduğum insan benden 12 yaş büyüktü benim için çok değerliydi hala değerli hala onun için en iyisini isterim her şeyin en güzeline layık çünkü arada her zaman yaş farkı olması taraftarıyım bir taraf her zaman diğerinden daha olgun olmalı kafa uyuşması çok önemli yaş önemli değil gerçekten birbirlerine uyum sağlayabiliyorlar mı önemli olan şey bu biraz uzattım bu yazıyı kusura bakma gerçekten çünkü ben bu sorundan çok çektim ben yapamıyorum yaşıtlarımla ya da yaş olarak bana yakın ama yapamıyorum olmuyor ergenler trip atıyorlar sürekli kıskanıyorlar kısıtlıyolar ama senden büyük olan insan öyle demiyor sen varsan ben varım sen yoksan ben de yokum bu kadar basit kıskanmıyor kısıtlımıyor gereksiz triplere girmiyor adam zaten yaşayacağını yaşamış artık sadece değer görmeyi bekliyor iki tarafta reşit olduktan sonra 18 yaşını geçmiş olduktan sonra bence arada ne kadar yaş farkı olması hiç önemli değil hatta şöyle bir şey destekliyorum bence arada en az on yaş fark olmalı bir taraf bir taraftan büyük olmalı her ne kadar kabul etmesek de aslında bir taraf diğerinde fedakar olmalı.
#reda
Arada 4-5 yaş olması ideal.
Erkeğin yaşının büyük olması taraftarıyım.
Bencede arada en fazla beş yaş olmalı ve erkek tarafi büyük olmali
yaş farkı kesinlikle belli oluyor özellikle 20 li aslara kadar kizlar kendilerinden daha büyük olgun erkekleri tercih ediyor çünkü yazıları çocuk geliyor kendilerine erkekler daha geç büyüyorlar kadınlara göre bende ortalama 7-8 yasin sorun olmayacagina inaniyorum
Cevap
9Cevap
Benden büyük ya da küçük fark etmez yeter ki iki tarafta mutlu ve huzurlu olsun
Hah ben de diyordum kamber nerede 😂
😂🤣
Aşırılık içeren yaş farklarının istisnalar hariç uyuşmazlık oluşturağını düşünüyorum. Bakış açısı, beklentiler benzer olmayacaktır. Bu yüzden aralığın maksimum 6-7 olmasını doğru buluyorum.
Kendimden yaşça küçük olanlar daha cazip geliyor, bazen yaşitlarim da cazip gelebiliyor, ağır basan taraf genelde, benden yaşça küçük olanlar oluyor.
En fazla kendimden 5 yaş küçük biriyle birlikte olurum. Kendimden büyük biriyle bir ilişki yaşamam ya da yaşamak istemem diyeyim.
Babanız yaşınızdakilerle ve illegal seviyeyi zorlayacak cinsten küçüklerle sevgili olmayınız
Yaşıtlarım ve olgun kadınlar daha çok ilgimi çekiyor. Yaş benim için sadece bir sayı ama çokta bokunu çıkarmamalı en fazla 5 yaş sınırı olmalı diyorum.
Erkeğin yaşının büyük olması taraftarıyım
2 aşağı 5 yukariya kadar okeyim
Bence arada max 5 yaş olmalı
Benden 8 yaş büyük kadar olabilir
Benden 6 7 yasa büyükler daha cekici geliyo 😂
yaşıtlarımla daha iyiyim..
Genelde benden 1 yaş küçük oluyolar :d
en fazla 8-9 yas buyuk olabilir
%5 / -5
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?