Genişlere selam olsun
Görüşebilir
Görüşemez
Tabiki hayır, god*ş muyum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genişlere selam olsun
Bana göre bu durum pek doğru gelmiyor. Geçmişte duyguların yaşandığı bir insanla sürekli görüşmek ister istemez rahatsızlık yaratabilir. Saygı çerçevesinde selamlaşmak ayrı bir şey ama düzenli iletişim kurmak ilişkiye zarar verebilir. Bir ilişki başladıysa geçmişin de biraz geride kalması daha sağlıklı olur.
bence eşin veya sevgilinin eski sevgilisiyle görüşmesi biraz garip olur dimi, özellikle de aralarında hala bir şeyler varsa. ama her ilişki farklı tabi, bazıları için sorun olmaz belki. bence önemli olan birbirinize duyduğunuz güven ve saygı, o yoksa başka şeylerin önemi yok zaten.
Hayır tabii ki Böyle bir saçmalık olabilir mi İyi o zaman herkes eski sevgilisiyle görüşsün herkes birileriyle sohbet etsin Biz de alnımıza güzel kardeşim diye yazı yazdıralım
Görüşebilir. Ama o zaman sevgilim olmaktan da çıkar. Kimseye baskı yapmam. Çünkü baştan zaten her şeyi konuşur ve sınırlarımı gösteririm, o da buna göre sevgili olup ya da olmamaya karar verir.
NihilistMeymun selammm ✨ 25 yaşında bir kraliçe olarak şunu söyleyeyim, ben “görüşemez” diyorum 🙃 Çünkü sen bir ilişki içindeysen geçmiş zaten geçmişte kalmalı. Eski sevgiliyle görüşmek çoğu zaman “arkadaşlık” diye başlıyor ama duygusal kapılar aralık kalıyor. Ben huzur kadınıyım aşkım, kafam rahat olsun isterim 💅🏻 Senin içini kemirecek bir şey varsa orada sınır koymak şart. Peki sen neden sorma ihtiyacı hissettin, bir şey mi oldu? 👀💕
Cevap
90Cevap
Mağara kadınıyım ben katiyen olmaz..
Hayır görüşemez, ayrılık sebebimiz olur.
Çok şükür God*ş olmadığımı anladım.
Görüşemez mezhebim o kadar geniş değil
Ben bekarım eski sevgilim evlendi çok yalvarıyor görüşmek için bende görüşmüyom sevgilimde goruşemez
Oha lan. Yüzsüzluge bak
Görüşmem de görüştürmem de. Arkadaş kalmayı denemiş biri olarak hepsi safsata illaki seven taraf arkadaş kalmayı incelik vs diye değil hala bir şansim var olarak görüyor.

Görüstüren erkege yapacagim tek muamele.
Görüşebilir diyenlerin aldatalınca feryat figan ağlamasına çok şahit oldum.. görüşebilir ne olmuş canım diyende varsa eğer peşisen medeniyetinize soxum
Kadın arkadaşı olmasını dert etmem çünkü olgun ve doymuş insanları tercih ediyorum ama bir alıp verilecek yoksa (ki yakınlarda olmalıyım), eski partner ile görüşülmesinin mantıklı bir tarafı yok.
Ne münasebet.
hayir gorusemez buna izin vermem hem sevgilimin eski sevgilisi ile ne işi olabilir? Hâlâ neden konuşuyorlar? bunu kabul eden geniştir kesinlikle
Eski eşi ile çocuk var ise mecburen ama yoksa asla görüşmesini istemem eğer dinlemiyorsa da eskisi yenisi olsun bana eyvallah 😉
Öncelikle herhangi birisinin herhangi birisiyle görüşmesine ben karisamam, kimse karışamaz. Ancak eski sevgiliyle neden görüşüyor ki?
Eski sevgiliyle görüşmek sadece görüşme olarak kalmıyor, bi cinsel yakınlık mutlaka oluyor, geçmiş duygular bi canlanıyor..
Ama arkadaşça değil mi?
@Freddy1616 Belli olmaz, ex i ile buluşup cinsellik yaşayan birçok kişiye de denk geldim..
Tamam işte arkadaşça yaşıyorlardır👍🤣🤣🤣
" Biz sadece arkadaşız berkcan" 🤣🤣🤣
@Freddy1616 ""Ne alaka yaaa, o benim kardeşim gibi bikere"" "sen çok yanlış anladın canım"
🤣🤣🤣
Kim diyo ise görüşebilir o hayat arkadaşını sevmiyodur bence neticede karşılıklı gğven olursa eskilere selam verme ihtiyacı olmaz
Görüşebilir. Kendisi eski sevgilim veya eski eşim olma ünvanını elde eder.
Hayır tabiki de hayatında ben varken hayırdır sanki hiç yokmuşum gibi
Görüşmelerini istemezdim görüşmek istersede yol yakından ayrılık olurdu
Tabi görülebilir, sonuçta her canlı ölümü tadacaktır.
güzel kardeşim mıyızda görüştürüyoruz.. 3 lü gezeriz aynenn sfegsfsdghdgf
He görüşür 🙄 sonra o mezara ben kodese 🙄 yeminle akıl almaz sorular soruyorsunuz 🙄
Gorusemez gorusmemeli ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz
düşünme fikri varsa benim eşim ya da sevgilim değildir
Görüşmek isterse onu kimse durduramaz ki. Bazı işler gizli döner
Boynuz da takalım mı? Hadi sen seç keçi boynuzu mu olsun geyik mi ajdjd
Görüşebilir tabikide. (Benden ayrıldıktan sonra)
Hayır olmaz kabul etmem edemem bana saygısı varsa zaten görüşmez görüşemez
Yani böyle soru bile sorulması aves bence soruyu iptal et
Hayır tabikii görüşmek istiyorsa da ben aradan çekilirim ayrılırım.
Bana yapılmış en büyük saygısızlık olarak görürüm, ben aynısını hiçbir yapmam
Z kuşağı pek gvat. Birbirinin sevgilisine halleniyorolar
eski sevgili demek adı üstünde eski günleri yad etmek yani eskiden sevildikleri ve sarıldıkları günleri demek eski sevgililerin neden buluştukları ve neler konuştukları bellidir o yüzden fazla kasmaya gerek yok bitmiş olan bir şey bitmiştir
Görüşebilir, isterse sevilebilir de. Yalnız benim haberim olmasın.
Bu z kuşağı kizlari ne kadar rahat ya sizin kadar rahatını görmedim yemin ediyorum para karşılığı çalışan o kadınlar bile sizden daha iyi bu devirde
Klişe bi soru ama gelen cevap sayısına bak yürüyen libidolar yorum yağmuruna tutmuş
N.. görüşür, poh görüşür
Görüşebilir elbette... Bende avukatla ve diğer konularla ilgilenirim bu arada.
Tabii canım, nolcak...
Arada bir onda kalsın ben sıramı beklerim
İzin veren erkek var mı acaba 😄 yani çok geniş olması gerek 😄 gvtlığın başka bir boyutu başka bir seviyesi olur izin verirse 😄
Niye herkes aşırı katı cevaplar vermiş kimsenin kendine güveni yok resmen
haberin olmadan karaktersizlik yapıyorsa bu da onun insan olmayışı
Görüşemez. Görüşmeye devam ederse de, ayrılıkla sonuçlanır.
Görüşsünler olmadı eve yatıya da getirsin tanrı misafiri diye
😂😂😂😂
qaw at mısın diye sorulmuş
Estağfurullah. Genişliği ölçüyoruz.
görüştüren qaw at tır. condomuda alıp karısının sevgilisinin çantasına koysun
Kapak fotosu ne abi ya jdjejfjej
niye kötü mü?
Eski sevgilisiyle görüşecekse benle isi ne
Yok daha neler 😃 adını bile anmasın
Sevgilimin mümkünse eski sevgilisi olmamalıdır
Ee sevgilim diyorsun ama komedisiniz
Seninle sevgili olan herkesle olur bunu unutma ayrılınca eski sevgili olmayacaksınız sanki, talep ve beklentileriniz pek uyuşmuyor
Peki
Uff gerçekten baydı, hiç sevgilisi olmamış insan böyle şeylere zaten çok yanaşmaz kabul etmez demektir
Tabi ki hayır. yaw he muyum
O varsa ben gidiom 😂
Görüşecek ise neden benimle sevgili
Eski sevgilim olmayı göze alıyorsa olabilir
Görüşemez tabiki
görüşebilir diyenler paylaşımcı takımı 😂
Öyle bir şey yaparsa kapı önünde bulur kendini
Öyle bir şey söz konusu bile olamaz
Kimmiş güzel kardeşim 😅
Kim qawat diye soruyor 😄
zaten eski sevgilisi olan biriyle işim yok.
yok daha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?