Medeni bir şekilde ayrılmışlar ve arkadaş kalmaya karar vermişler. Çok güzel arkadaş ilişkileri var. Bu durumda eşiniz eski sevgilisiyle görüşebilir mi? Nedeniyle birlikte cevap verirseniz sevinirim. 😄
Kalamazlar. Bu beni çok rahatsız ederdi. Nedeniyle açıklamak gerekirse bir zamanlar duygu beslediği, elini tuttuğu, dudağından öptüğü, seviştiği bir adamı şimdi arkadaşça kucaklaması bana, onun geçmişini hatırlatacak bir unsur. Geçmişi bilmek farklı, yaşamak farklı şeyler. Nedeni bu.
-Aaa canim bak Ebru doggy cok sever, arada bir kesinlikle yap, sert olunmasini da sever ama cok abartmadan, dirtytalk olmazsa olmazidir. Uuuu beybi guzel bir hareketlenme oldu bende.
😒
Vururum lan. Cok netim. Vururum, donup arkama bakmam bile. 😒
Tabi ki görüşebilirler hatta bazı akşamları evi onlar için boşaltmak gerek eskileri yad etsinler. Anılar falan . güzel kardeşim miyiz biz kardeşim. Görüşen varsa da 👏👏👏👏
Hayır, asla ve kât'a imkanı yok yani o derece.😅 Görüşemez, eski sevgiliden arkadaş olmaz, olamaz. Ben normal kadın arkadaşlarıyla samimi olmasını istemem, kaldı ki eski sevgilisi. Bunu yapmasını bırak, söylerse bile beni kaybeder.
Yanii hem medeni şekilde de ayrırlmışlar (medeni olmasa olmaya bilir muamma) hem çok güzel arkadaşlıkları görüşmelerinde sıkıntı yok söylesede olur söylemesede kıskanıp ego kasmanın lüzumu yok. Bu arada yirumdaki birçok kisinin neye benzediğini atayım: https://encrypted-tbn0. gstatic. com/images? q=tbn:ANd9GcRgtpu77r793wtgtuZ5YLiSmGiz3z30wMvDAg&usqp=CAU
Birde şöyle bir olay olması ihtimaldir: https://youtu. be/QWFmNzF9zRo Video kendini anlatıyor izleyince anlarsınız.
Gitmek isteyen kafese koyup kilit vursan da gider. Ben kimsenin dadısı değilim, kimse de benim. İlişkilerde kısıtlamak hiç benlik bir şey değil. Evli olduğunu, benim haricimdeki kadınlarla arasına koyması gereken mesafeyi unutmayacağını bildiğimi hatırlatırım :) ve istediğiyle görüşebilir.. şayet ben de görüşebilirim.
Hayır. O an nasıl gördüğü ile ilgilenmem açıkçası, öncesinde his besleyip hayatına almış olması o anki varlığından rahatsız olmam için yeterli. Kıskanırım, o kadarına katlanamam. Geçmiş geçmişte kalmalı, bugüne taşımak istiyorsa benim varlığımın kıymeti yoktur.
Ben hayatına girdiğim an eskiye dair hiç bir şey hayatında yer alamaz. Zamanında özel hisler beslediği biriyle arkadaş kalmasına göz yumacak kadar saf değilim.
Mümkünatı yok görüşemez eski sevgilisinin adını benim yanımda anamaz eski sevgilisi sonuçta bu arkadaştan bahsetmiyoruz evli barklı adam sonuçta bu eski sevgilisiyle gizli saklı görüşmesi ne kadar doğru hangi kadın buna müsaade eder ki
Kadın evlendikten sonra etkeklerlr arkadaş olmadı goruşlmesi sakıncalı araya şeytan giriyor cok ornegını gordim eski sevgilim goruşelım dedi istemedim zorla yalvarmakla iki kere gordum ikinciye eskileri hatırlattı degışık şeyler istedi teldende engelledim
Hayır kesinlikle görüşemez Eski sevgiliyle arkadaş kalma diye bişey yoktur ya ikiside birbirini sevmememistir ondan arkadaş kalalım demişlerdir ya da ikisininde içindeki duygular bitmemiştir arkadaşlığı bahane ediyorlardır.
Gereksiz bi durum, arada çocuk olunca eski eşlerin görüşmesinde bi sorun yok ama eski sevgiliyle neden görüşülsün ki, eski sevgiliden de arkadaş olmaz bence bu arada. Gereksiz bi ilişki. Git başkasıyla arkadaş ol.
Ateşle barut yan yana durmaz. Eşinizin duygularından emin olsanız bile o kadının duygularından emin olamazsınız. Şimdi arkadaş olarak devam ettiler diyelim ya gelecekte değişirse?
Şahsın adıma ben çok rahatsız olurum nedeni ise bizler şu an ki ( z ) kuşakları gibi geniş değiliz mont değiştirir gibi bune ayıp edepsizlik haya denilen bisey var dile düşmek var ar var namus var haaaaaa adam da o yoksa köy popona gitsin gelen cansın giden cansın o zaman kadina
Evet görüşebilir. O benim eşim diye onu hiçbir şekilde kısıtlamaya hakkım yok istediği gibi görüşebilir, ha tabii onu çok kıskanırım orası ayrı ama bu yüzden onu asla kısıtlayamam.