Sevgilin eski sevgilisiyle görüşebilir mi, bununla ilgili ne düşünüyorsun?

#DeliMavi
29 KASIM 2022
Sevgilin eski sevgilisiyle görüşebilir mi, bununla ilgili ne düşünüyorsun?
#DeliMavi
29 KASIM 2022
Asla!!
🤣🤣🤣🤣
bak nasıl kahlaha attım var ya Allah seni de güldürsün... Tabii ki görüşebilir öbür tarafta falan denk gelirse
Eveeet
Görüş
49Görüş
Görüşürse benimde eski sevgilim olur...
Parçalarım onu
Hayır tabi ki
Geniş biri değilim, görüşme niyetinin olmasını hissetmem dahi ondan uzaklaşmam için yeterlidir. Tabi ki bu kurallar benim içinde geçerlidir. Bunun adı kıskançlık, gurur vb. birsey asla değildir. Sadece kalitesiz düşüncesi olan birinin benim yanımda ve hayatımda olmasına izin vermem. Kalbimde ve aklımda yeri de yoktur.
Şimdi şöyle bir şey var, eski sevgilisine dönecek insan sen istediğin kadar görüşmesini yasakla yine de döner.
Eğer ortada başından beri devam eden bir dostluk kalmışsa görüşebilir. Ama olur ya ayrılmışsındır iletişim kesilmiştir sonra birden mesaj gelir görüşelim mi temalı. ❌❌❌No no nooo ain't gonna happen ❌❌❌
Eski sevgilisini hayatından çıkaramayan adam mümkünse sevgili yapmasın. Eski sevgili ile görüştüğünü öğrendiğim sevgili, artık benim de eski sevgilimdir.
hadi buyurun linçleyin beni
elbette görüşebilir, ben kıskanç değilim zira kıskanç insanlar kendine güveni ve partnerine güveni olmayan insanlardır, ha oldu ki eski sevgiliye dönüş yaptı, keyifi bilir kaybettiklerine geri dönemez asla
@AfsızKral kör kendinden bilirmiş, av mevsimi geldi geyik yaldızlı boya ile boynuzları yağla ala geyik
:) :) :) :) :)
s2inden mahrum bırakırsan gider s2şir gelir ruhun bile duymaz alageyik
Eski sevgilim bir zamanlar sevgiliyken biz eski sevgilisi ile takipleşiyordu ve kįz ona yürüyordu ben o kadar manipüliatifti ki ben bu duruma kabul etmeye mecbur kaldım takipten çıkamam ayıp olur ona yüz vermiyorum ilgilenmiyorum gibi gibi bahaneler ve sürekli kanıtlama çabaları muhtemeden kac tane kızı idare ediyordu kim bilir
Bence hayır görüsemez ve asla istemem ama bazi çiftler ayrıldıktan sonra arkadaş kalmaya devam ediyorlar ve gerçek anlamda artık aralarında birsey olmadığı için görüşmeyi doğru buluyorlar ama bence yanlış ki bilimsel olarak ayrılan iki çift arkadaş kalabiliyor ise ya taraflardan biri hala duyguları devam ediyor ya da birbirlerini hiç sevmemisler
Bu soru alag**at mısınız demenin farklı bir versiyonu gibi geldi bana😄
Eskinin adı anılsa o an ilişki biter hele ki görüşmesi söz konusu dahi olamaz.
Balkonu salona katarsak dönüşü olmaz her şey olduğu gibi güzeldir eski sevgili unvanını aldıysa gereksiz medeniyet düşüncesini savunmanın alemi yok.
Hayır.
Hayır tabii ki qq rahatlığın da cılkını çıkartmayın, eskiden de olsa hisleri olan biri sonuçta, görünce aklına gelmicek mi?
Sevgilim kusura bakmasın eski sevgilisiyle görüşemez. Görüşürse beni beni unutsun. Buna tahammül edemem.
Yani sevgilim istediğiyle görüşebilir. Sevgili sonuçta pek bi resmiyetimiz yok ya canı ne istiyosa yapsın aman banane yaa
Görüşürse bende görüşürüm.. ne o ne ben görüşemeyiz
Bunları ihtimal dahilinde bile nasıl dusunebiliyorsunuz?
Ben de eski sevgilisi olurum , benımle görüşemez ama
Üçümüz görüşürsek okey ama ikisini asla görüştürtmem.
Amaç ne? Neden görüşsün? 🙂 Görüşemez tabii ki.
Artık eski sevgilisi ben olduğum için benimle görüşmek zorunda kalır.
En İyi Görüş