Eski sevgilisi ile iletişimini sürdürebilir mi?

Görüşebilir
Görüşemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgilisi ile iletişimini sürdürebilir mi?

Eski sevgilinin konumuna, neler yaşadıklarına bağlı. Çok kıskanç olduğum halde benden önceki sevgilisini kıskanmıyordum. 5 sene çıkmış ve toksik şekilde bitmiş. Birbirlerine deli divane olsalardı o kadar süren ilişki bitmezdi. Yanında ben değil o olurdu. Görüşmüyorlardı zaten. Merhabalaşsalardı da kızmazdım
Daha öncekilerin ne eskisine ne de kadın arkadaşları olmasına karışmamıştım. Şimdikinin de bir 'eski sevgili'si yok ama olsaydı da sorun çıkaracağını düşünmediğim müddetçe karışmazdım ve kadın arkadaşlarına da zaten karışmıyorum.
Yürü be idolummmm😀😀😀
Bu kız çok aldatılır
@BirTutamDans bence böyle iyi biri
@gulsuberenkolsuz Böyleleri hep aldatılıyor o yüzden yazdım
@BirTutamDans ben aldat8lmad8m
Aldatan kendine eder çünkü beni kaybeder ve zaten aldatmak isteyen ne yapılırsa yapılsın her türlü aldatır. Ben bu ihtimal için kendini yıpratmayanlardanım sadece. Değmez.
Haklısın ben konuya şöyle bakanlardanım. Benim demek istediğim insanların ellerinde olmayan durumlar yaşanıyor bazen hisler , duygular hiç olmadığı kadar yoğun yaşanıyor be istemesen
Bile bir şeyler yaşıyor insan. Altını çizerek söylüyorum istemese bile. Bu arada pardon yanlışlıkla elim değdi cevapla butonuna yeniyim bu platformda.
@gulsuberenkolsuz Her insanın yaşadıkları ve deneyimleri ayrı oluyor. Umarım hiç aldatılmazsınız iyi günler dilerim :)
Siz de öyle 👍🏻
Teşekkür ederim :)
Hayır tabi ki de sevgilim eski sevgilisi ile görüşemez hiç bir şekilde. izin vermem kaldı ki sevgilim dediğim kadın da eski sevgilisi ile görüşmek istemez zaten.
Cevap
21Cevap
Hayır tabi ki niye görüşecekmiş geçmiş geride kalır unutulur gider, unutmazsa eğer ben de eski sevgilisi olurum
Arkadaş kalmaya karar verdilerse eğer görüşebilir. Benden önce yaşanmış bir olay sınır koyma yetkim yok bunda.
Ben hiç doğru bulmuyorum, ben görüşmem, onun görüşmesini de istemem. Haa eğer görüşüyorsa bye bye deriz ve eski sevgili olur.
Görüşebilir, görüşüyor.
Vefat etmeden önce ben de benim eskiyle görüşüyordum. Sevdiğinden emin olduktan sonra böyle şeylere takılmamalı insan.
Görüşmek istiyorsa görüşür elbet, böylelikle benim de eski sevgilim olmuş olur.
O kadar geniş değilim hayır
Görüşür tabi, ben ondan ayrıldıktan sonra tabi.
Asla Ama Asla Öyle Bi Olay Olduğunda Görüşmek Değil Onu Yaşatmam Laaan Yaşatmam Öldürürüm Onu 😠🔪💯
Yani tamamen bitti ise olabilir. Ama yaşanmışlıklar onun için hala önem taşıyor ise hayir..
Bunun hayatımızda sorun olmayacagını dusunen bırısı benım sevgılım olmaz zaten...
bu pek doğru gelmedi bana ama mide geniş ise olsun gitsin
Elbette görüşebilir. Ben de eski sevgilisi olurum o ayrı
Görüşmesi için elinde de yeterli bir sebebi olmalı.
Görüşemez bro o kadarda değil. görüşecek olan benimle görüşmesin
Bende yedekte birini bulundurabileceksem tabi ki görüşebilir
Görüşmesini bırak aynı ortamda olmasını bile istemem.
Ne münasebet😄 öyle bişey olursa fbuddy m olur anca
Ne alaka abi şimdi vöcmvmvmv ne gerek var
Çok cevap gelir diye şeyettim.🤣
Biz zaten pek sevgili gibi değildik arkadaş gibiydik. Ayrılık sebebimiz ektedir ndkdkfk
Eski sevgilim olur
Ben görüşebilirsem o da görüşebilir🤷🏻♀️
Hayır görüşemez
Sevgilim eski ayakkabısı ile bile görüşemez
Oldu bir de üçlü takılalım. 🤦
Asiri derece de bir samimiyet olmadigi surece sikinti yok bence
Gorusurse bende artık eski sevgilisi olurum
Adını bile anamaz ne görüşmesi...
Görüşemez
Görüşemez saçmalık bence görmesi
Nasıl görüştüğüne bağlı 🙃
Geçmiş gitmiş niye görüşsün