Evet beni yıpratan çok ilişkim oldu, ve travmalarım çok aynı anda. Bu geçici mi sizce? 2 yıldır hiç kimseyle takışma isteğim yok ve de âşık gözüyle bakamıyorum kimseye. Eski ilişkileri unuttum dahi kimse kalmadı içimde.
3 ay
Evet beni yıpratan çok ilişkim oldu, ve travmalarım çok aynı anda. Bu geçici mi sizce? 2 yıldır hiç kimseyle takışma isteğim yok ve de âşık gözüyle bakamıyorum kimseye. Eski ilişkileri unuttum dahi kimse kalmadı içimde.
Cevap
10Cevap
Bende ayniyim kimseyi hayatıma almak istemiyorum ailem baskı yapıyor evlen evlen diye Yaşın geçiyor diye ama ben pek umursamıyorum gecerse gecsin
Canım özelden konuşalım mı sende benim gibisin beni en anlayabilecek kişisin
Valla ben toptan saldım. Artık kovalamiyom bile. İnancım da yok artık ilişkiye. İnşallah sonun benim gibi olmaz
Sonun ne oldu ki
Ne kadar kötü bir duygu hiç bir şey hissetmemek. Vallah bende öyleyim şu an
Kötü gelmiyor inan. Tersine kendimi daha özgür hissediyorum. Tabi kişiden kişiye değişir ama yalnız kalmaktan korkmuyorum. Kendime bakiyorum. Tek başıma gezebiliyorum. Kendi eglencelerim de var. Yani yanlış anlaşılmasın dikkat çekende biriyim ama birini sevmek yok. İnsanlar hep kusurluymus sacmaymis gibi geliyo bana
Artık birine şans verip evleneceskin ilerde sevme şansın pek yok ama evlendikten sonra iyi biri ise seversin belki.
Çok istedim eskiden inan hayalller doluydum ama şu an inanasım yok
Normal demek ki fazla üzmüşler seni ama hayat devam ediyor, eğer böyle devam ederse destek alman senin için iyi olur
Hiç biri değmiyor hak etmiyor sevgimi sadece kediler
Al işte beni anlayan birisi 📀
Sevgili olanların durumu budur. Evlilik düşünen birisi olmadımı hiç
Oldu ama ben evlenmek istemedim karakter uyumadı
Peki karakter neden uymadı. Kötü birisimiydi.
Mesela bir tartışma oldu mu sinirlenirdim oda çocuk gibi hareket yapardı, ağlardı düzeltmek yerine. Veya ben artık değişmezsin bu ilişkiye nokta koyacağım dedigimde ´ben canıma kiyarim ´ demeler. Ya çok değişik insanlarla oldum yemin ederim.
Peki bu kadar kusurlu insanları nasıl ve nereden buldun.
Ortalık dolu istersen sana da bulalım 🤣🤣
Ben sevgili değil evlenecek birini arıyorım. Sevgili olmak istemiyorum
Hm yaşın kaç
34
Takılma zaten. Biraz daha olgun düşün. Ot bokla uğraşma.
🤦🏻♀️
Sana hayat enerjisi verecek birisi laxım
Enerjimi söndüren yoksul aile varken biraz zor
Toksik aile
Çok yalnızım anlatamam bir rabbim var oda olmazsa ben tamamen yok
Yok şükür iş var meslek var param da var
Beni red ederler. Çok kez düşündüm imkanım da var ama dedi kodu bi yanda ve cesaretimi bile kaybettim onların yüzünden
Duygusal boşluktasın yeni insanlarla tanış
Zamanla geçiyor
Ayben dondurması calinmis pz
Kaç yaşındasın
Yakinda cinsel dürtüler başlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarından baya yorulduğun hissi geliyor… İnsan üst üste yara alınca kalbi resmen koruma moduna geçiyor 🛡️💔 Senin yaşadığın şey duygusal boşluk değil, bence bir iyileşme süreci. İki yıl kimseyi istememek “bir daha asla aşık olmam” demek değil, sadece ruhun dinleniyor olabilir. Travmalar gerçekten iz bırakır ama kalp taş değil sonuçta 💫 Sence içten içe hâlâ sevilme isteğin var mı, yoksa tamamen kapalı mısın?