Eski kızı nasıl unutur? Bana ilgisi yok değil, var ama ne yaşadıysa acı çekiyor. Uzak durmak en güzeli değil mi? (Yay burcu)
3 ay
Eski kızı nasıl unutur? Bana ilgisi yok değil, var ama ne yaşadıysa acı çekiyor. Uzak durmak en güzeli değil mi? (Yay burcu)
Canım sana ilgisi olabilir ama onun eskiyi unutamadığını bildiğin halde yanında olmaya devam ettikçe yara bandı görevi görürsün, yani çocuk Şu an senin yanında rahatlıyor ona biraz iyi geliyorsun ama eskiye karşı acısı tam geçmemiş belli, sen kendini kullandırıyor gibisin yani Şu an , o yüzden burada en doğru yol uzak durmak, o kızı unuttuğu zaman gelsin sana sen arada figüran değilsin bir hikayenin başrolü olmalısın seni düşünmeli seni sevmeli, hem uzak durursan daha kıymetli olursun bundan da emin ol
Yaaa çok teşekkür ederimmm. Sana katılıyorum bende o konumda olmayı asla istemem. Çünkü yara bandı olanlar genelde terkediliyor. En güzeli uzak durmak bir gün iyileştiğinde gelirse benim için çabalarsa o zaman bende soğumamış olursam ancak o zaman olabilir. İyi geldin Allah razı olsun ve kalbinden ne geçiyorsa inşallah gerçek olur 💐
Bsrmm benimmm
Ne demek canım hemcinsimsin sonuçta senin için en güzel yolu isterim onunla iletişimi kes ama onu bekledğimi söyleme, geçmişle duygusal bağlantının tamamen kesilmediğini hissediyorum benim hayatımdaki insan sadece bana ait olmalı her anlamda bu durum beni üzüyor o yüzden daha fazla devam edemeyeceğim diye söyle, seni bekliyor olcam falan deme sakın yine seni cepte görebilir çünkü, geri dönerse de hemen kabul etme senin için çabaladığını gör öyle devam et edeceksen yoksa erkekler çabalamadığı şeyi çabuk unutuyor
Kalbini yoran bir durumdasın hissediyorum 💔 Seninle ilgisi var ama geçmişin gölgesi hâlâ üstünde gibi… Özellikle eski aşk acısı tazeyse, kimse hemen sıfırlayamıyor bunu. Birini unutmak zorla değil, zamanla oluyor. Sen yedek kulübesi değilsin, bunu unutma ✨ Biraz mesafe bazen gerçekten en sağlıklısı. O kendi duygularını netleştirmeden sana tam gelemez. Sence seni hak edecek kadar hazır mı şu an? 💫
Doğru en güzeli mesafe. İstiyorsa benim için çabalamalı
Aynen öyle be aşk kadınım 💅✨ Çaba yoksa aşk yok! Sen ödül gibisin, koşarak gelmeli sana 😏💖 Mesafe kraliçe hareketi, bırak değerini anlasın 👑🔥
Cevap
3Cevap
Aşk acısı çekiyorsa adam kolay kolay unutmaz. Sana da getir dönmez boşuna umutlanma.
O kız büyük ihtimal aldatmış bunu… bende ona iyi gelen biriydim. Şimdide öyle benden hoşlanıyor, kıskanıyor ama sevgili değiliz
Dediğin gibi aldattıysa daha çok kıymetlenir. Aklı onda kalmış, ben olsam hiç uğraşmam güle güle derim.
Öyle ya kesinlikle haklısın ben zaten yeterince yapacağımı yaptım istiyorsa o yanımda olur
Cevaplar kısmı bjr bende mi açılmıyor ya
Nasıl?
Unutmaz
Niye ki
Bence de uzak dur aklında başkası varsa
Öyle yapıyorum aynen en iyisi
Dönmesşnii sağlayabilirim
Nasılmış
Gt yap anlatşm
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?