Nolur görüş yazın. Sevdiğim adamı nasıl döndürebilirim?

Ben 19 yaşındayım, o 29 yaşında. Kendisi 2 yıl boyunca benimle buluşmak istedi. En sonunda kabul ettim. Ciddi bir ilişkiye başlamak üzereydik. Her şeyi onunla yaşamıştım hatta benim için ilk sayılırdı. Fakat bir keresinde tartışma esnasında ona öfkeyle "sen mühendis olmuşsun ama insan olamamışsın" demiştim. O da bu lafıma baya sinirlendi, ondan sonra da bu ilişkiden tereddüt etmeye başlamış. Ama gözü dışarıda gibi hissediyordum, o nedenle bir gün onu biraz bunalttım buluşmak için. Kendisi bu olaylar olmadan önce bunaltıldığı zaman soğuyacağını söylemişti. Ama ben buna rağmen hata yapıp onu bunalttım, hata yaptım kabul ediyorum. O da bana bunun üzerine "yapışkan" dedi, "yapıştın bana" dedi. Ben de bu lafa sinirlenip evine kadar gittim. Arkadaşı da vardı yanında. Yine bir anlık öfkeyle ona "sen bir kendine bak, bir de bana. Ben normal şartlarda seninle görüşmezdim, sırf yalnız olduğum için seninle görüştüm" gibi bir şey dedim. Duraksadı, kırıldığı belliydi. "Gururumu böyle mi kıracağını düşünüyorsun" dedi. Ama kırıldığını anlamıştım. Bunun üzerine başka olaylar da yaşandı. Ben o gün kafayı yemiştim tamamen ve saçma sapan bir sürü şey yaptım, hatalarımı kabul ediyorum. Başka olaylar da oldu ve beni her yerden engelledi, konuşmak için çok uğraştım ama artık dinlemiyor beni. Halası bile engel attı bana. Tek suçlu ben değilim, onun da hataları oldu. Bu olaylardan sonra benim özel hayatımı halasına falan anlatmış. Başka hatalarımız da oldu ikimizin de ama soru uzar diye yazamıyorum. Bu olaylar Şubat ayında oldu, sonra birkaç kez daha konuşmaya çalıştım ama nafile. Her gün ağlıyorum sürekli aklıma geliyor. Ondan sonra başka birisinden daha hoşlandım ama geçti gitti, yine sevdiğim adama döndüm. Sizce bir gün beni affeder mi? Şu an beni ruh hastası olarak görüyor muhtemelen, bunu nasıl düzeltebilirim?
Nolur görüş yazın. Sevdiğim adamı nasıl döndürebilirim?