Şüphelerim var bu konuyla ilgili
En belirgin davranışlar size göre?
Şüphelerim var bu konuyla ilgili
En belirgin davranışlar size göre?
Merhaba 😇
Eski sevgilisini unutamamış bir erkek, genellikle bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde, geçmiş ilişkisinin izlerini taşır. Bu durum, günlük davranışlarından yeni ilişkilere yaklaşımına kadar pek çok alanda kendini gösterebilir. Yeni tanıdığı veya ilişki kurmaya çalıştığı kişileri eski sevgilisiyle kıyaslama eğilimindedir. Bu durum, "X, Y'yi şöyle yapardı" gibi doğrudan kıyaslamalarla veya beklentilerinde eski ilişkisinin standartlarını arayarak ortaya çıkabilir. Sohbetlerinde sık sık eski ilişkisine veya eski sevgilisine dair anıları, olayları veya şakaları gündeme getirir. Bu, bazen farkında olmadan, bazen de bilinçli olarak yapılabilir. Yeni ilişkilere veya potansiyel partnerlere karşı duygusal bir duvar örebilir. Tamamen bağlanmaktan veya derin bir ilişkiye girmekten çekinebilir çünkü kalbinin hala başkasına ait olduğunu hissedebilir. Eski sevgilisinin sosyal medya hesaplarını düzenli olarak kontrol etme eğiliminde olabilir. Paylaşımlarını takip eder, hatta bazen yorum veya beğeni bırakabilir.
Merhaba
Bu yazdıklarının çoğunu yaptı ve kıyaslamada yaptı gibi hissettim. Mesela şöyle davransana, sen hiç böyle değilsin gibi…
Bu çok haklı bir şüphe bence! Böyle durumlarda, genelde birinden tam olarak kopamamış bir erkek, sık sık eski sevgilisinden bahseder ya da onunla kıyaslama yapar. Konuları sürekli geçmişe döndürmeye çalışıyorsa, sosyal medyada arada bir eski sevgilisini stalkladığını ya da özlediğine dair bir enerji yayıyorsa buna dikkat etmelisin. Duygusal mesafesi tam kapanmamışsa, yeni bir ilişkiye de tam olarak geçiş yapamıyor olabilir. Ama sen yine gözlemle, acele bir yargıya varma derim aşk böceği! ❤️✨
Cevap
5Cevap
Eski sevgikisini unutamayan erkek sürekli ondan bahseder. Mesela sen ile onun arasında hep kıyas yapar araniz ufacık kötü olduğunda.
Karşı cinse ısınamaz biraz soğuk davranır ama hareketleri yapmacık değildir
Yapmacık hiç değil, iyi birisi hatta
Ama ben istemiyorum öyle birini
Gerçekten sevip unutamadıysa size gerçek sevgiyi veremez. Aynısını bende yaşadım karşıma çıkan kimseye ısınamadım
Neden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Çünkü kötü biri deyil biliyorum
Az bir zaman değil tam 25 yıl oldu ama neden kimseyi sevemedim bunu bende bilmiyorum
Üzüldüm senin adına
içini bilemeyizki, olgun erkekse zaten hiç bilemeyiz zor bir durum
Aramız çok iyiyken birden soğuk davranıyor, eski kız arkadaşı bırakmış bunu
Güven sorunu olabilir
Bazen üzgün şarkılar paylaşıyor ve moralsiz hissediyorum
Konuşayı dene onunla sorular sor geçmişiyle alakası belki cvp alabilirsin
İstemiyorum sormak
Sadece fikir almak istedim
Ona karşı bir hissin yok galiba
Vardı ama soğudum
Geçmiş olsun ne deyiyim, kendi kaybeder
O ayrılmak istemiyordu ama ben yapamadım
Böyle daha iyi
Özel değilse anlatırmısın nerede nasıl tanıştınız kaç ay ya da yıldır berabersiniz neden soğudun ciddi düşündünmü evlenmeyi vs...
Evlenmek deyilde, hoşlanıyordum baya. Kendi de aşık olduğunu söyledi ama ben pek inanmamıştım. Zaten öyle olmadını anladım bir süre sonra. Instadan eklemişti beni, 7 ay oldu ama çok görüşmedik. Bir ara konuştuk, sonra baya bir konuşmayı kestik. İşte kısa süredir yeniden konuşmaya başlamıştık ama olmadı yine
Kafası başka yerde olabilirdi , ya da seni kullanmak istedi o kızı unutmak için bazı Erkekler yapıyor böyle maalesef üzücü olay.
Bitirmek en iyisi
Kesin mi
Tabiki
En belirgin davranış, düşük kaliteli kadınlara ulaşma çabası içerisinde olmasıdır.
Zaman kaybetme ayril ne uğraşıyorsun canın yokmu senin
Istemiyorum zaten
Olması gereken bu kendini dusun mutlu olmak hakkin
Erkekler gerçekten sevdiği birisini asla unutamaz
Oda gerçekten sevmiş anladığım kadarıyla
Demek ki olacağı yokmuş
Zaten çok inanmıyordum bende
Bir kişiyi önceden birisini sevdi çok sevdi diye bırakmak da çok doğru değil. Tabiki onun davranışı önemli sürekli göz önüne getiriyorsa kötü bir şey. İkinizin de ilişkiye bakış açısı önemli. O gerçekten yeni bir hayata başlamak istiyorsa yapmalı sen istiyorsan yapmalısın. O herşeyi silmek için bir şey yapmalı seni yarabandi olarak görmemeli
Onun kafası başka yerde
O kızdan da bir kaç kere bahsetti ve randevumuzu iptal etti son an
Sevmiyorum böyle şeyleri
Seni ona benzetmeye çalışır
Nasıl yani?
Karakter olarak mı?
Hayır saçını şöyle kestir şöyle boyat gibimsi
Onlarda karışmıyor çok yeniyiz zaten
Ama eski kız arkadaşı bırakmış bunu ve bazen dertli şarkılar paylaşıyor sosyal medyada
Dertli paylasiyosa ozaman unutamamış
Bencede
Ben unutayım bari gerek yok
Unut gitsin , seni yara bandı olarak kullanıyor galiba şerfsiz. d
Onu yapamaz, zaten yapmiyorda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?