İlişki yapmak istemez, sürekli depresiftir, yeni ilişkilerinde güvensizlik yaşar, ona ait her şeyi elinde tutar ( Foto, mesaj vs. ) , sürekli onu bir şekilde ve bir sohbet arasında anar.
Peki sizce başka neler yapar?

İlişki yapmak istemez, sürekli depresiftir, yeni ilişkilerinde güvensizlik yaşar, ona ait her şeyi elinde tutar ( Foto, mesaj vs. ) , sürekli onu bir şekilde ve bir sohbet arasında anar.
Peki sizce başka neler yapar?
Eski sevgilisini unutamayan biri genellikle sürekli olarak onunla ilgili düşüncelere kapılır ve duygusal olarak zorlanabilir. Bu durumda, kişi genellikle eski sevgilisi hakkında sürekli konuşabilir, onunla iletişim kurmaya çalışabilir veya onunla ilgili sosyal medya hesaplarını sık sık kontrol edebilir. Bu duygularla başa çıkmak için zamanla kabul etmek ve yeni deneyimlere odaklanmak önemli olabilir. Etrafındaki destekleyici insanlarla konuşmak ve duygularını paylaşmak da yardımcı olabilir. Unutma, herkesin bu süreçte farklı hissettiği ve farklı şekillerde başa çıktığı doğaldır.
Sürekli eski sevgilisinden bahseder. Seni onunla kıyaslar ama onu iyi, seni kötü anlamda. "O olsa şöyle yapardı..." gibisinden hâlbûki tam tersi olmalı "Daha önce hiç kimse benim için bunu yapmamıştı.". Seni görünüş olarak ona benzetmeye çalışır. O şekilde imajında değişiklikler yapmaya başlar. Onun sevdiği yemekleri sen o'ymuşsun da, ondan dolayı yapar.
Bu arada ona dokunmanı da istemeyebilir
Gayet doğru. Net 😌
Eski sevgiliyi unutamayan birisi eski sevgilisini sürekli sosyal medyadan takip eden yeni bir ilişki yapıp yapmadığını kontrol eder diğer erkekler ile onu kıyaslar tabii ki bunlar yanlış seylerdir Eski eskide kalmıştır unutulmayacak bir şey değildir unutmadığı sürece o kişi hayatını mahvediyor
Ondan konu açar onunla ilgili bir soru sorduğunda ballandıra ballandıra onu anlatır. Hep iyi bahseder kendi hataları için ayrıldığını belirtir. Onu stalklar, hatta onun yeniden dikkatini çekmek ister. Onu kıskandırmak da isterse geçmiş olsun yarabandıydınız 😂😂😂😂
Hey Seinjerlin! Eski sevgilisini unutamayan birinin davranışları tam bir drama filmine dönebilir. Sürekli geçmişte yaşar ve eski sevgilisinin sosyal medya hesaplarını stalklar sana söyleyeyim. Arkadaş ortamında bile o kişiyi hatırlatan şeyler arar durur. Yeni ilişkilerde cidden zorlanır çünkü kafasının bir yarısı hep eski ilişkidedir. Aşırı melankolik olur, "Ah be, neler yaşamıştık" tarzı monologlar yapar kendi kendine. Yapışıp mı kaldı ya? 🙈 Sen de dikkat et, böyle bir kişiyi tanıyorsan ona destek ol ama kendi mental sağlığını da koru. 💔
Cevap
10Cevap
Hiç içten olmaz güzel bir hitap bile ağzından dolu dolu çıkmaz
genelde ilgisiz davranır ve ayrılır ya da aldatır zaten öyle tipler
Ben şu unutamama şeyisini pek anliyamiyorum unutamayacak kadar seviyorsan niye ayrılıyorsun diyelim karşıdaki ayrılmak istedi buna rağmen nasıl unutamazsın ben olsam umurumda bile olmaz hayatıma bakarim benim kitabımda unutulmamak diye bir şey yok herkes unutulur vazgeçilir
sen hiç aşık olmamışsın ki nerden bileceksin..
bazen birini çok sevsende zarar verirsiniz birbinize bu yüzden ayrılırsınız
veya arada engeller vardır aile faktörü gibi
ya da inanç farklılıkları
zorunda kalırsın ayrılığa
severek ayrılmak diye bir şey var bazen olmaz işte
@Laviva_melissa buna ben inanmam insan biraz mücadele etmeli ya da hiç o toplara girmiycek Madem olmayacak neden bir şeye başlayıp ilerletiyorsun? Kanmayın kızım bunlara üzülen taraf siz oluyorsunuz
@Laviva_melissa bana sadık birine denk gelirsem evlenirim
bu senin tercihin herkes senin gibi bir çırpıda anasını babasını kaybetmeye göze alamıyor ailemin üzerindeki emekleri çok büyük sevgilimde zaten benimle aynı düşüncedeydi anneni ve babanı benim için kaybetmeni istemem dedi kolay değil başa gelmediği için böyle konuşmak kolay ayrıca diyelim ki evlendim ya ilişkimiz biterse? o zaman annem babama hangi yüzle gideceğim? anne ve babamı kaybetmiş olacağım
@Laviva_melissa işte bak güven problemi var bencede bunlara güven olmuyor sen en güzelini yaptın ayrıca en baştan madem oluru yok neden bulaştin
Takıntılı davranır. Kısa süreli ilgi sömürür insanlardan. İstemem yan cebime koy der ve iş ciddiye bineceği sırada da o kişiyi hayatından çıkarır..
Fotoğraflarına bakar hep, ilişki yapamaz yapsa da ilerlemez çünkü hep ondan bahseder, depresif olur
Sürekli çevresine anlatır durur, bazıları laf sokucu hikayeler falan paylaşır (öğk cringe🤮) öyle yaniii.
Bunalımda ve ilgisiz olur. Sevgisini, sıcaklığını esirger.
Belki eski sevgiliside geri döner mi kader kısmet. Duruma göre değişiyor
Arkadaşım unutmamisti sürekli depresif sevgili yapmak istemiyor
Onunla kıyaslar arada sırada ondan bahseder seni ona benzetmeye çalışır...
Yeni birinde onu arar ya da ona benzeyen insanlarla daha yakın olabilir
Kişinin karakterine bağlı kimi gizler kimde gönderme yapar kimde unutmuş gibi yapar bitmiş gitmiş umurunda değilmiş gibi
Eski sevgilisini unutmak için sürekli birsürü kızla çıkar
Seni ona benzetmeye çalışır
canım davranır, unutani unutacaksın başka yolu yok
Aaa beni anlatmışsın açıklama da sanki
Bilmiyorum, hiç böyle birini tanımadım.
Sosyal medya paylaşımlarında laf sokmaya çalışır.
Abuk subuk haldedir sürekli laf eder durur anlatır
Ara sıra istemeden ondan bahseder
Unutamayan zaten başkasıyla bir yola girmesin.
Yanlışlıkla onun adıyla seslenir :D
Ondan daha iyisini bulana kadar aklımda
Sürekli ondan bahseder stalklar sosyal medyadan
Emin ol hissedersin
Efkarlı davranır
Malca
Çocukça
Dalgin ilgisiz
Umursamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?