Erkek arkadaşınızın veya kocanızın eski sevgilisini düşündüğünü hissederseniz ne yaparsınız? Bir erkek bunu nasıl belli eder?
Yaşamına sevgili sıfatıyla yeni birini katmadığı sürece hiçbir problem yoktur benim için. Gerçekten sevince kim unutabiliyor ki zaten kolayca? Fakat o haliyle başka kalplere girmeye çabalamış, başarmış ve oyun oynuyorsa yazıktır o zaman. Öz saygısı olmadığı için ona yazıktır; bihaber, taze sevdalanmış, sevildiğini düşünen yeni sevgiliye yazıktır. Kısacası yeni sevgilisine bunu yapan erkek, kendine saygısı olmayan, sürekli geçmişle ve geçmişte yaşayan başarısız bir erkektir benim için. Ne mutlu eder ne mutlu olursunuz. Uzak durun arkadaşlar…🙂
Kadın bitiyorsa uğurlar olsun derim, ben bitiriyorsam direk silerim.
Kadın dediğin erkeğini kalbine hapsedecek arkadaş, lamı cimi yok bunun. Kadınlar biraz popolarını kaldırıp ilişkileri için çabalasın. Allah'ın denyoları...
Alfa dedik bağrımıza bastık laflara bak hele 😂 Sen böyle yapıyorsun başımızın tacısın. Ama sorudaki gibi erkekler var. yok mu sanıyorsun? Onlara ne demeli? 🙂
ben seye bayılıyrum. sevgilisinen ayrılıp unutmus gibi yapıp baskalarıyla sırf eski sevgilisine inat yapanlarr. s kıskandırma cabaları. isın komık tarafı dıger tarafın haberi bile yok asdasd
yapmaya çalışan kişiyi iyice alçaltan durum. eski sevgilinin de çok umurundaydı yani. onun gözünde çocukça hırslara kapılmış biri konumuna düşmek de cabası. rahat dur da bari iyice değer kaybetme. "aranabilecekler" listesinden çıkıp "esamesi okunmayanlar" listesinde adı bile unutulmuş olur bu sebepten😂
tek bir eski sevgilisi olduysa, yazıktır, çok olduysa, hangisini unutamadığı merak konusudur. çok olup da hepsini unutamadıysa, gönül adamıdır, helal olsundur😂