Umudu vardır ya belki bir gün diye umut ediyordur garibim. Ama bu çok gereksiz bir umut bazen hayat bunu size kafanıza vura vura öğretir...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunun çok nedenleri vardır Sevgili bulamamıştır Yenisi sevgilisinde heyacan yoktur Gerçekten seven erkek fedakarlık yaptığını değer verildiğini unutuamaz geri dönmek ister
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim eşimle alakalı bu konuda sıkıntılarım var. Seneler önce bitmiş olan eski sevgilisini rehberden silmiyor. Biz sevgiliyken faceden bile eklilerdi. kız bi sure sonra sildi bunu. Bizimkine kalsa silmeyecek. Keza rehberde numara tutması da aynı olay. Geçmişte cinsel birliktelikleri de varmış. Bazen onunla beni kıyaslıyor yüzüme bile vuruyor.
Maalesef bazen öyle anlar geliyor ki geçmişte yaşadığım için diyorum bir erkek olarak ciddi ciddi 1 hafta ve fazlası küslük kavga vs ne derseniz deyin insanın aklına eskiler gelir kadın erkek farketmez
Ama hayatında bir eşi varken eskiyi de tutması bence çok yanlış. Eski sevgilisini unutmak istememesi bana çok garip geliyor. Unutmak isteseydi zaten numarasını bile kayıtlı tutmazdı
İnsan doğası bu maalesef evli olmak birşeyi değiştirmiyor hepimizde var kiminde çok kiminde az kimi iradesine sahip çıkıyor devam ediyor süreci atlatıyor kimi teselliyi eski sevgilide kimisi alkolde kimisi de başka şeylerde arıyor
Size tavsiye verebilecek biri değilim lütfen yanlış anlamayın hayatta bende tecrübeli birisiniz ilgi alaka çok önemli böyle durumlarda ortada çocuk varsa bir taraf her zaman fedakâr olur diye düşünüyorum
En azından şunu sorsam; yani eşimin eskiye bir takıklığı olduğu konusunda yanılma durumum yoktur sanırım di mi? Bu şekildeki davranışları zaten geçmişiyle kendi içinde bir bağ içerisinde olduğunu gösterir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Umudu vardır ya belki bir gün diye umut ediyordur garibim. Ama bu çok gereksiz bir umut bazen hayat bunu size kafanıza vura vura öğretir...
Bunun çok nedenleri vardır
Sevgili bulamamıştır
Yenisi sevgilisinde heyacan yoktur
Gerçekten seven erkek fedakarlık yaptığını değer verildiğini unutuamaz geri dönmek ister
Benim eşimle alakalı bu konuda sıkıntılarım var. Seneler önce bitmiş olan eski sevgilisini rehberden silmiyor. Biz sevgiliyken faceden bile eklilerdi. kız bi sure sonra sildi bunu. Bizimkine kalsa silmeyecek. Keza rehberde numara tutması da aynı olay. Geçmişte cinsel birliktelikleri de varmış. Bazen onunla beni kıyaslıyor yüzüme bile vuruyor.
Sizin adınıza üzüldüm. Erkeklerin bazıları öyledir ama iyi ki eski sevgilisi eklememis..
Nasıl yani eski sevgilisi eklememiş derken?
Kısa süre içinde sildi demiştiniz ya o yüzden
Maalesef bazen öyle anlar geliyor ki geçmişte yaşadığım için diyorum bir erkek olarak ciddi ciddi 1 hafta ve fazlası küslük kavga vs ne derseniz deyin insanın aklına eskiler gelir kadın erkek farketmez
Ama hayatında bir eşi varken eskiyi de tutması bence çok yanlış. Eski sevgilisini unutmak istememesi bana çok garip geliyor. Unutmak isteseydi zaten numarasını bile kayıtlı tutmazdı
İnsan doğası bu maalesef evli olmak birşeyi değiştirmiyor hepimizde var kiminde çok kiminde az kimi iradesine sahip çıkıyor devam ediyor süreci atlatıyor kimi teselliyi eski sevgilide kimisi alkolde kimisi de başka şeylerde arıyor
Eski sevgilisiyle irtibatları olmadığına eminim ama eşimin bu ihtimali diri tutmak istemesi beni çok yaraladi :(
Size tavsiye verebilecek biri değilim lütfen yanlış anlamayın hayatta bende tecrübeli birisiniz ilgi alaka çok önemli böyle durumlarda ortada çocuk varsa bir taraf her zaman fedakâr olur diye düşünüyorum
En azından şunu sorsam; yani eşimin eskiye bir takıklığı olduğu konusunda yanılma durumum yoktur sanırım di mi? Bu şekildeki davranışları zaten geçmişiyle kendi içinde bir bağ içerisinde olduğunu gösterir
Böyle düşünceler gelir ama o da bir ailesi olduğunu düşünüyorsa böyle birşeyi devam ettiremez diye düşünüyorum
Sagolun dusunceleriniz icin 🙏🏻
Rica ederim yuvanızın ömrü uzun olsun dilerim Allah'tan
güzel sevmiştir değer vermiştir ve unutmak istemez. bu kötü bir şey değil
Ama hayatına başkasına aldığı halde unutmak istememesi normal mi ya
kimseyi senin kadar sevemediği içindir.
Yedekte tutuyor ihtiyacı olduğunda sekse davet ediyor.
hatıralarla yaşamak ister çünkü, ulan biz halen ronaldinhonun videolarını izliyoruz
Bana saygısı olan ve huzur veren biri olsun adı ananın...
İyi sevişiyordur.
😂
Mantıklı
Bıktım bu eski sevgililerden
Valla ben de bıktım ya
Kış kış yap
iyi vakit gecirmistir
il göz ağrısı olduğundan olabilir belkide
Unutmak istiyordur ancak yeniyi bulamamıştır
Unutturamamissin demek ki
Çünkü arzuladığı özlediği şeyler vardır hala👍
mazoşisttir