Şu an hala aklının onda olduğunu hissediyorum düşünüyorum. Zamanla beni sever mi
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynı beni sormuşsun evet severim seviyorum şu an ama ötekini de unutmasak da diğerini de sevdiğimi inkar etmek değildir benim sevdiğim evlendi 2 de çocuğu var şimdi bir daha sevemez miyim seviyorum şu an ama açılamıyorum
Emin ol bir kadına oranla daha çabuk unutur. Hayatına yeni biri de girmiş, ne var ki bu eskide ne zaman ayrılmışlar ki?
çocuktan cidden hoşlanıyorum unutamadığı kız da onu aldatmıs geçmişte 3 yıllık ilişkisiymis. Ama gitmiş kız sonra bundan borç istemiş bu vermiş sonra da onu aldattığı kişiden hamile kalmış olabileceğini söylemiş bu da dert dinler gibi dinlemiş kızı. O kızdan sonra bi sevgilisi daha olmuş bir yıl sürmüş ilişkisi de ama hep onu aldatan sevgilisinde bi duraksıyor ses tonuna bile yansıyor hani üzüldüğü
Bu unutamadığı kızla 3-4 sene önce ayrılmışlar bi da ona rağmen unutamamış
Unutur unutur yanında ol onun sen merak etme. Olur öyle şeyler.
Unutur kimse vazgeçilmez değildir. Zamanla yeni birilerini sevebilir
Ama çocuk 3-4 yıl önce ayrılmış çünkü kız onu aldatmıs 3 yıllık ilişkiymis sonra başka bi kızla bir yıl sevgili olmuş onunla da ayrılmışlar. Şu an hala o kızdan bahsettiği oluyor sanki onu unutamamış gibi hatta öyle direkt sanırım. Çocuk bana karşı baya mesafeli davranıyor iltifat ediyorum hani tatlısın vs diyorum bi şey demiyor o beni görmeyi pek istemiyor. Hissediyorum hani yara bandı olarak gördüğünü de zamanla sevmez mi acaba
Neden tripli biriyle uğraşıyorsun ki böyle biri seni sevsede yorar canım
yani tam anlayamadım ama sevgiliyseniz durum sıkıntılı.
Hayır tabi ki sevmez sen hep 2. Kadin olursun. Kendine bu kötülüğü yapma
Neden ki ama :( çocuktan cidden hoşlanıyorum unutamadığı kız da onu aldatmıs geçmişte 3 yıllık ilişkisiymis. Ama gitmiş kız sonra bundan borç istemiş bu vermiş sonra da onu aldattığı kişiden hamile kalmış olabileceğini söylemiş bu da dert dinler gibi dinlemiş kızı. O kızdan sonra bi sevgilisi daha olmuş bir yıl sürmüş ilişkisi de ama hep onu aldatan sevgilisinde bi duraksıyor ses tonuna bile yansıyor hani üzüldüğü. Ama hiç mi imkanı yok sevmesinin
Kendine bu konumu hak görüyor musun? Hiç mi sevmiyorsun kendini?
Konumu reva görmüyorum kendime de çocuktan da hoşlanıyorum ne biliyim kötü bi durum :((
Sen kendini sevmiyor ve kendine saygı duymuyorsun.
Insan önce kendini sevmeli
Haklısın da şey diye düşünüyorum hani zamanla sever belki o kızı unutur diye düşünüyorum
Zamanla sevse de onun kadar sevmez. O hep onun kara sevdası olarak kalır. Sana olan sevgisi bağliliği da minimum düzeyde kalır hatta belki bir gün o kız yazsa adam seni bırakir. Aşk böyle pis bişeydir.
Yarabandı olursan yarası kabuk bağlayinca ilk seni bırakır.
Ilk aşklar da asla unutulmaz.
Niye bir erkeğin büyük aşkı olabilecekken 2. kadın olasın? Niye başrol olabilecekken figuran olasın? Sebep ne? Başka erkek mi yok? Kimsenin seni sevmeyeceğini mi düşünüyorsun? Senin o kizlardan eksiğin ne?
Kendini sev, kendine saygı duy. Aslolan sensin. Kimse senden kıymetli değil
Evet kimsenin beni sevebileceğini düşünmüyorum çünkü şimdiye kadar sevilmedim hiç :( kız buna yazmış çocuğun dediğine göre hani özür dilemiş vs çocuk kabul etmemiş ama. Ben de sordum git ona yaz yeniden başlayın dedim yok dedi. Haklısın ama su an çok üzülüyorum. Dün çocuğa iltifat ettim eski fotoğrafına dedim ki saçların uzunmuş orada bana dedi ki bak uzun saçlı halimi atayım ama eski sevgilimle olan foto da varmış onu atayım istersen dedi olur dedim attı. Sonra benim gözlerim doldu onun bana bu söylemesine o kızla fotoğrafını hala saklıyor olmasına ağladım da ona da dedim sen unutamamışsın diye yok öyle bi şey ben kapatıyorum dedi. Benim ağlamamı bile umursamadı sonradan neden bu kadar duyguzsun ağlamama bi şey demedin dedim o da dedi ki sen kendin kendini ağlatıyorsun olmayan şeyler için ondan dedi. İltifat ettiğimde de put gibiydi bi şey demiyordu hiç. Benimle duygusal bağ kurmaktan kaçınıyor gibi. Birkaç kez dedi ki ben sana kalbimi açsam sen kalbimi paramparça edersin. İki gün önce sana haksızlık ettim kırdım bencillik ettim özür dilerim dedi. Sonra evlilikten konu açıldı masraflı evlilik ona göre saçmaymış. Ben dedim ki her kadının hayali düğününün en iyi şekilde olması dedim o da dedi ki en iyiyi isteyenler en iyi mi de en iyiyi istiyorlar dedi. O an çok kırıldım konuşma devam ederken beni umursama dedim kapattım ertesi gün mesafeli bi şekilde yazmış neden öyle dedin umursamamamı istiyorsan umursamam seni bu yüzden söyle dedi. Çok kırılıyorum işte bi yandan kendimi değersiz ve eksik de hissediyorum. Neden o kız gibi sevilemiyorum diye de düşünüyorum. Sanırım bundan ötürü kendime kendimi kanıtlamak da istedim o çocuğa eski sevgilisini unutturma düşüncesiyle
Çünkü sen kendini sevmiyorsun kendine saygın yok. O kız ise kendini seviyor.
Insanlar sen kendine nasıl bakarsan sana öyle bakar. Bu adam seni zerre kadar sevmiyor sevmeyecek. Kendine zarar vermeyi kes bu çocuktan hemen ayrıl. Başkasını bulursun 1. el olanı sahipsiz olanı, sana değer vereni bulursun.
Sen kendine değer vermezsen böylelerinin elinde paçavraya dönersin
Peki taktiksel davransam pişman olmaz mı bana değer veren kızı kaybettim diye peşimden koştursam onu? en azından bana yaşattıklarının acısını çıkarmak için? Çocuğun bi kız arkadaşı var benden ona bahsetmiş konuşuyorum biriyle diye kızla konuşacaktık en son ben istedim konuşmayı bu çocuğun anormal davranışlarıyla ilgili nasıl biri diye falan çocuk da katılacaktı konusmaya. Arkadaşlarına bahsettiğini de söylüyor seni biliyorlar diyor ama bilmiyorum. Paçavra demeniz çok üzdü :((
Sen halen başkalarının nezdinde değer kazanmaya çalışıyorsun. Halen kendini değerli görmüyorsun.
Bazı kizlar ben en pahalı lüks pijamaya layığim der ve onu alır. Bazı kızlar da 2. el yırtık eski pijamayı nasıl dikip kullanışlı hale getiririm diye uğraşır.
Ikisi de bu hayatı yaşar bitirir. Biri prenses gibi diğeri zavallı bir besleme gibi.
Tarafını seçmekte zorlanıyorsun. Halen gözün o yırtık eski pijamada
Haklısın en iyisine layığım diye düşünmek gerek ve öz saygım bitmiş :(( ben önceden de başka erkekleri sevdim sevilmedim. Ve konuştuğum tüm erkeklerin unutamadıkları bir kız vardı hepsi yaralıydı. Bence her erkeğin kalbinde unutamadığı bi kız var. Hal böyleyken beni gerçekten sevecek birini nasıl bulucam? Erkekler çok daha fazla melankolikler bi de unutamıyorlar yani asla. E eskiyi unutturabilecek kadar iyi olmam için ya aşırı güzel olmak lazım ya da bilmiyorum ama ben güzel değilim. Bu konudaki fikrin nedir? Bence erkekler sadece ama sadece güzelliğe bakıyorlar en azından ilk etapta. Güzel bulmadıkları kızla muhattap dahi olmuyorlar
Yanlış düşünüyorsun. Güzelliğin %80 i özgüvendir. Kalanı bakım.
Güzel olmayan çok kız gördüm erkekler ona aşık. Çirkin olup sevilen çok kişi var her şey dış görünüş değil. Sen muhtemelen yanlış bölgede balık avlıyorsun. Düşük değerli erkeklerle muhatap oluyorsun. Kendine güvenmiyorsun. Kendini inşaa etmelisin bu da kendini sevmekle başlar.
Haklısın ve çok güzel yazmışsın. Sana hayran kaldım açıkçası. Seni takip edebilir miyim?
Unutabilir ama bu biraz zaman alır gibi aşkının büyüklüğüne bağlı
çocuktan cidden hoşlanıyorum unutamadığı kız da onu aldatmıs geçmişte 3 yıllık ilişkisiymis. Ama gitmiş kız sonra bundan borç istemiş bu vermiş sonra da onu aldattığı kişiden hamile kalmış olabileceğini söylemiş bu da dert dinler gibi dinlemiş kızı. O kızdan sonra bi sevgilisi daha olmuş bir yıl sürmüş ilişkisi de ama hep onu aldatan sevgilisinde bi duraksıyor ses tonuna bile yansıyor hani üzüldüğü. Bu unutamadığı kızla 3-4 sene önce ayrılmış
Böyle bir kızı unutamaması saçma geldi açıkçası kız hiç değer vermemiş yalanlar söylemiş garip 🤔
İşte 3 yıl sevgili olmuşlar gece gündüz birliktelermis kızdan hiç beklememiş. Çocuk diyo ki 6 ay boyunca suçu kendimde aradım ilaç kullanmış depresyona girmiş çökmüş ama hala o kızdan haber almaya çalışıyor onu stalkluyor
Erkeklerin çabuk unuttuğunu düşünürdüm bu olay çok enteresan geldi bana garip
Asıl erkekler unutamazlar kadınlar daha kolay unutuyorlar
Aşkın olayi cok başka hocam ya sevip sevmeyecegini inan kestreemiyosyn
Kesinlikle böyle ama unutamaz mı hani
Hiç belli olmaz ama bence onunla zaman gecir kendini ona hissettir. Zamanla eskiyi unutacaktir aktiviteler yap çekici imza parfümün olsun sürekli onu sıkın mesala unutturursun istersen
çocuktan cidden hoşlanıyorum unutamadığı kız da onu aldatmıs geçmişte 3 yıllık ilişkisiymis. Ama gitmiş kız sonra bundan borç istemiş bu vermiş sonra da onu aldattığı kişiden hamile kalmış olabileceğini söylemiş bu da dert dinler gibi dinlemiş kızı. O kızdan sonra bi sevgilisi daha olmuş bir yıl sürmüş ilişkisi de ama hep onu aldatan sevgilisinde bi duraksıyor ses tonuna bile yansıyor hani üzüldüğü. Bu unutamadığı kızla 3-4 sene önce ayrılmış. Bilmiyorum ya benden hoşlanmadığını beni umursamadığını düşünüyorum ama o tersini söylüyor da bana hep mesafeli duygusuz davranıyor
Eğer onu gerçekten istiyorsan iyileştirmeye çalış ama bu süreçte sen cok yorulursun.
Ya iyileştikten sonra beni bırakırsa
O da var tabii ki istersen hic uğraşma duygular geçicidir baska bir erkeği de seçebilirsiniz
Haklısın keşke kalbime hemen söz geçirebilsem
Yani çevresinde ve ona karşı ilgini gösteriyor san neden olmasın
Ama kızla 3-4 sene önce ayrılmışlar. 3 yıllık ilişkisiymis o kız. Kız bunu aldatmıs sonra da bundan para istemiş bu vermiş sonra üstüne bi de kız bunu aldattığı kişiden hamile kalmış olabileceğini buna söylemiş bu da dert dinler gibi dinlemiş. Bu kızdan sonra bir yıllık sevgilisi olmuş sonra o da bitmiş. Ama su an onu aldatan kızdan bahsedince hala kendini kötü hissediyor gibi bazen ben soruyorum o kızı nadiren o bahsediyor falan
He sen değil senin arkadaş anladığım baya zor bir durum ama bence net bir dilde uyar uzak dursun o zaman yeni bi kişi ye şans versin çünkü çook soru işareti olur Buda yine zarar verir
Yok ben konuşuyorum çocukla da çocuk beni umursamıyor hani şu an o umursuyorum diyo ama. İşte bu çocuk zamanla unutamaz mı
Hmm yani ona karşı tavırlarının değişeceğini sen kesin bir dilde söyleyebilir misin asıl soru bu o zaman
Kime karşı
Zamanla unutur çocuk ama sen napcan tekrar ona giderse bir anda
Bi şey derdim de ona tövbe bak yukarıda yazdığım şeyleri sana da kopyalayıp atayım ne düşündüğünü merak ediyorum.
Evet kimsenin beni sevebileceğini düşünmüyorum çünkü şimdiye kadar sevilmedim hiç kız buna yazmış çocuğun dediğine göre hani özür dilemiş vs çocuk kabul etmemiş ama. Ben de sordum git ona yaz yeniden başlayın dedim yok dedi. Haklısın ama su an çok üzülüyorum. Dün çocuğa iltifat ettim eski fotoğrafına dedim ki saçların uzunmuş orada bana dedi ki bak uzun saçlı halimi atayım ama eski sevgilimle olan foto da varmış onu atayım istersen dedi olur dedim attı. Sonra benim gözlerim doldu onun bana bu söylemesine o kızla fotoğrafını hala saklıyor olmasına ağladım da ona da dedim sen unutamamışsın diye yok öyle bi şey ben kapatıyorum dedi. Benim ağlamamı bile umursamadı sonradan neden bu kadar duyguzsun ağlamama bi şey demedin dedim o da dedi ki sen kendin kendini ağlatıyorsun olmayan şeyler için ondan dedi. İltifat ettiğimde de put gibiydi bi şey demiyordu hiç. Benimle duygusal bağ kurmaktan kaçınıyor gibi. Birkaç kez dedi ki ben sana kalbimi açsam sen kalbimi paramparça edersin. İki gün önce sana haksızlık ettim kırdım bencillik ettim özür dilerim dedi. Sonra evlilikten konu açıldı masraflı evlilik ona göre saçmaymış. Ben dedim ki her kadının hayali düğününün en iyi şekilde olması dedim o da dedi ki en iyiyi isteyenler en iyi mi de en iyiyi istiyorlar dedi. O an çok kırıldım konuşma devam ederken beni umursama dedim kapattım ertesi gün mesafeli bi şekilde yazmış neden öyle dedin umursamamamı istiyorsan umursamam seni bu yüzden söyle dedi. Çok kırılıyorum işte bi yandan kendimi değersiz ve eksik de hissediyorum. Neden o kız gibi sevilemiyorum diye de düşünüyorum. Sanırım bundan ötürü kendime kendimi kanıtlamak da istedim o çocuğa eski sevgilisini unutturma düşüncesiyle
Bir kere eminim güzel birisin kendine haksızlık etme sen bence kendine şans ver şans ver ki kendi değerini önce kendin bil.
Çocuğu takıntı haline getirmişsin eski sevgilisi ile sana fotoğraf göndermek nedir ya kendini ne sanıyor bu çocuk ve sen sürekli sağdan soldan darbe yiyorsun Buda iyi değil artık gardını alman lazım. Sen sen olduğun için değerlisin bunu önce kendine göster ve lütfen bir daha göz yaşını akıtmaaaa
Maalesef seni sadece yara bandı olarak kullanır
Gerçekten sevdiyse biraz zor unutur
arkadaşlar böyle bı hataya düşmeyin lütfen
yalan ya o erkekler aci cekmezki
Sana bağlı
Nasıl
Öyle bir sevgi olmalı ki, yaşadıkları şeyler eskiyi unutturmalı
Baglılıgına bağlı bence
Unutmaz
Peki zamanla beni sever mi üstüne çok düşersem ilgi gösterirsem vs
Sevsen yine olmaz
Niye ama ya imkansız mu
Evet
Neden peki bu evlenmicek mi çocuğu olmıcak mı hiç mi unutamıcak 28 yasında bu arada
Ben 30 um evlenmedim
Sen de mi unutamadın
Unuttum
Eee?
Ee anlat