Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence de mantık daha önemli evlilik sadece aşk üzerine kurulamaz uzun vadeli düşünmek gerekiyor aşk zamanla değişebilir ama mantık ve anlaşma her zaman sağlam bir temel oluşturur
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence senin dediğin çok gerçekçi bir yerden geliyor 🌿 28 yaşında insan artık sadece kalp çarpıntısıyla değil, huzurla da evlenmek istiyor. Ben tam bir aşk kadınıyım ama şunu öğrendim; sadece mantık olunca ilişki ruhsuz, sadece aşk olunca da yorucu olabiliyor 💞 Evlilikte hem kalp “iyi ki” demeli hem akıl “güvendeyim” demeli. Sence mantık derken en çok neye dikkat ediyorsun; karakter mi, hedefler mi? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
3 ayEvliliğe hiçbir açıdan bakmıyorum..
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
3 ayAşk evliliği herkese nasip olmuyor benim gibi albenisi olmayan biri için mantık evliliği kalıyor onda bile tip çok önemli
02 Yorumla- 3 ay
Evet kızlar için her ikiside uyuyor ama erkek için mantığına uymak gerekli
- Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı.
3 ayEvlilik sorumluluğu ağır ya yaşam şartları ortada arkadaş dost gibi takılacağım cinsel ilişki olmadan
07 Yorumla- 3 ay
P. nisim erekte olmuyor ya bir kızla ilişki yaşasam bir de çocuk olsa oh diyeceğim tamam da umutsuz vaka gibiyim
- 3 ay
Ben evlat sahibi olayım da ihanet umrumda olmaz bir erkek bir kız geçen cami 🕌 çıkışı baktım çocuk kafilesi vardı 10 kişilik 100 er ₺ dağıttım mutlu oldular
- 3 ay
Yani ne ile ilgili ben kopuğum çok da
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Mantıkli aşk bakış açım olsa güzel. olabilir
014 YorumlaAşk masalına inanmıyorum. Biraz sevgi tutku olsun , gerisi mantık zaten.
01 Yorumla
3 ayAşkla baktığın insanla evlendiysen zaten mantıklı bir ilişki yapmış oluyorsun
07 Yorumla- 3 ay
Günümüze bakarsak dış güzelliğe , paraya, makama konuma evleniyorlar ve aile baskısı
- 3 ay
Sanmıyorum
- 3 ay
Menfaat oluyor bu
Gizli Üye(30-35)3 ayMantik evliligi yaptim mutsuzum esim duygusuz.
Sakalari bile odun erkek gibi 😅
04 Yorumla
Cevap sahibi3 ayEvlilik yapmamali. akli olan evlenip birilerine kole olmaz. dusunuyorum tum gun calis cabala nicin?
Cevap sahibi3 ayOyle yapyorum. zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayKesınlıkle aşk
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 ayNasıl bir mantık peki senin benimsediğin?
032 Yorumla- 3 ay
Aşk yoksa , hoşlantı ve beğeni de olmaz. 👍 o zaman sadece görevler vardır. Kocalık görevi ve kadınlık görevi.. 👍
- 3 ay
Tabii ki öyle 👍 aşkın bir süresi var. Kiminde 5 yıl kiminde 10 yıl oluyor. İlk günkü kadar çok büyük bir aşk olmasada 10 yıl sonra çok büyük saygıya dönüşüyor o aşk. İşte o saygının değeri paha biçilemeyecek kadar büyüktür 👍
- 3 ay
Mantık aşkı kabul etmez. 👍 o yüzden ota da konuyor, b.. ka da konuyor aşk. 😅
- 3 ay
Aldatmak farklı bişey. O bir huydur. Aynı alkol gibi - sigara gibi bir bağımlılıktır. Bu erkek ya da kadın olması hiç farketmez. Evinde mutlu olmayan erkek ya da kadın aldatır eğer evinde aradığı hayatı bulamamışsa ve mutlu değilse şayet. Kendine saygısı olmayan ve hiç sorumluluk hissetmeyen insanlar aldatırlar genelde. Hayatı boşa geçmiş insanlar yani.. hiç düşünemiyorum bile birini aldatmayı 👍 mutsuzsam çok çok alırım karşıma konuşurum efendice ve bitiririm herşeyi sonra da canım ne isterse onu yaparım hiç kimseyi üzmenin kırmanın bir manası yok ki. Özür dilerim aldatmak şerefsizliktir bence.. 👍
- 3 ay
Affedici olmak lazım hayatta. Olgunluğun bilgeliğin yaşla başla hiç bir alakası yok. Onların bu pisliğini görüyoruz bizler , su testisi su yolunda kırılırmış. Hiç bulsşmadan sadece meraba meraba o kadar kafi onlara. İnsan seçmede ustalaşmak gerekiyor bu da maalesef kazık yiye yiye oluyor ne yazık ki. Ama sonrasında sadece bi bakışta anlıyosun kimin ne olduğunu 👍👍
- 3 ay
Affetmek her konuda geçerli değildir birinin sana yıllarca zulmetmesi gibi bu kişinin sevgisi de gercek değildir 👍 Evet insan kaç yaşına gelirse gelsin hep birseyler öğrenerek bu hayatı bitiriyorsun hep bilgi hep tecrübe edinerek. Bazen öyle bazende zaman gerekiyor bir insanı çözebilmek
- 3 ay
Kesinlikle öyle. 👍 zaman geçmeden olamıyor maalesef. Tabii ki affedilecek şey var , affedilmeyecek şeyler var 👍
- 3 ay
Karşında ki erkek eğer seni aşırı derece de seviyorsa bunu değiştirecektir emin ol ki.. eşini - sevgilisini el üstünde tutmak , onu , kadınını çok mutlu etmek böyle bişey çünkü. 👍
- 3 ay
Zor bir durum bu , karşına çıkan yanlış erkekler hayata küstürmüş seni bu konuda 👍
- 3 ay
15 yıl kolay değil evet zor durum 2 3 yıllık bir serüven değil... Yaşadığım şokun yasını yeni yeni anlıyorum. Evet çevremde gerçekten seven erkekler var farkındayım ama onların beni sevdiği gibi bir sevgi aşk ya da sevdalanma tarzı şeyler yok. Biriyle bir yola girsem de bende duygu olmayacak karşımdaki erkeğin beni sevdiği ölçüde sevemeyeceğim. Benimle kimsenin boşa vakit kaybetmesini istemiyorum ve bunuda söylüyorum duygularım olmayacak bunu kabullenemez bence bir erkek kabul etmez bence sizce? Duyguları olmayan bir kadınla evlilik yaşamak ister miydiniz size karşı hiçbir zaman duygusu olmayacak
- 3 ay
Hiç bir erkek istemez bunu tabii ki.. erkekte duygularını full açmalı , bir kadında açmalı. Sevmek , sahip çıkmak , sorumluluk hissini sonuna kadar hissetmek budur çünkü. 👍
- 3 ay
Böyle düşünme yaa , her şey değişebilir bi anda 👍 karamsar olma sakın. Evet çok yanlış kişiler çıkmış karşına ama bu hep böyle olacak değil ya..
- 3 ay
Üzücü böyle düşünmen. İyi bir terapiye ihtiyacın var benim tarafimdan 🙏 tabii ki şsyet konuşmak istersen bi gün.. 👍⚘ kalbini çook kırmışlar çünkü.. inancını da..
- 3 ay
Aşkı bir kişide yaşarsın kalp bir kişiyi çok sever herkesi eşit derecede sevemezsin. Günümüz evlilikleri de bu şekilde herkes bir çocuk sahibi olmak için evleniyor ya da evi gecindirmek için ortak birini buluyor memurlar mesela öyle hayatın gerçekleri bunlar. Kimse kimseye tutkuyla bağlanmıyor denli derecede. Benimkide bu şekilde olacak evlilikte çocuk sahibi olmak hem karşı taraf yaşayacak hemde ben gibi bir düşünce.
- 3 ay
Niye aldatsın ya? Çok seviyorsa , saygısı çok çoksa neden aldatsın. Diyorum ya çok yanlış erkekler çıkmış karşına , büyük darbeler almışsın 👍
- 3 ay
Anladım. Saygı duyuyorum düşüncelerine. 🙏
- 3 ay
Rica ederim 🙏 ⚘ Tabii ki öyle , o kişi çok çok şanslı bir erkek olacak bundan hiç şüphem yok. her şey bir kısmettir. 🙏
- 3 ay
🙏👍⚘
- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
3 ayAşk evliliği yasaklanmalı
03 Yorumla- 3 ay
Çevrede kabul görmüş referans olunan birisi ile evlenip geçeceksin aşk falan sacma
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. İkiside uyum içinde olmalı
029 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayMantik olmali aslinda
05 Yorumla- 3 ay
Aynen keske herkes senin gibi olsa acayip imrendim hee
- 3 ay
Dogru diyorsunuz kismet bazi seyler
- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
3 ayAşk bir ömür sürmüyor maalesef
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
3 ayMümkün olursa nasip olursa Aşk ile olsun istiyorum
06 Yorumla- 3 ay
Neden öyle olsun
- 3 ay
Herkes aldatmaz
- 3 ay
Öyle tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayEvliliğe bakış açım evlenilecek birinin kalmadığı.
04 Yorumla- 3 ay
Öyle düşünmüyorum.
- 3 ay
İyi bakalım.
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 3 ayBence sadakat duygusunu hissetmek
04 Yorumla- 3 ay
Vardır illa benim gibi
- 3 ay
Ne kadar umutsuz konussmussun öyle insanlar var benim sevgilim mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
3 ayMantıklı sevgi evliliği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ay%60 mantık %40 derin sevgi ve heyecan
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayKız hamile kaldı evlenmek zorunda kaldım
04 Yorumla- 3 ay
Helal babaoğlu mfkfkflflflglg
Cevap sahibi3 ayKızın yaşı büyük dü bilerek hamile kaldı
- 3 ay
Hala devam mı evliliğe
Cevap sahibi3 ayAynen yapacak bir şey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ay%60 sevgi%40 mantık
01 Yorumla Spontone olmalı. Koşul olmamalı
03 Yorumla
3 ayHiç evlenmemek
013 Yorumla- 3 ay
Olsaydı Aşk derdim
- 3 ay
Aşka küsmemek lazım
- 3 ay
Böyle bir olay mi yaşadın
- 3 ay
Hayırlısı olsun daha iyileriyle karşılaşırsın
- 3 ay
Haklısın , sen o zaman mantık evliliğine daha yakınsın
- 3 ay
Aynen öyle
- 3 ay
Sen evlisin galiba ama
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayAşk evliliği olmalı
04 Yorumla- 3 ay
Hainler
- 3 ay
Hepsi aynı model
İkisi birlikte
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
3 ayAşk..
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
3 ayGerek yok.
09 Yorumla- 3 ay
Olsaydı peki hangisi daha ağır basardı peki
- 3 ay
Aşk tabiki.
- 3 ay
Ama senin gibi aşkta ağır basacak birini bulamazsın seninki daha ağır olur
- 3 ay
Şerefimle yalnız gezerim bende. 28 sene yalnız yaşamışım. 28 sene değil ömrümün sonuna kadar da yaşarım. Dert değil.
- 3 ay
Değneyin iki ucuda bok yani kısaca
- 3 ay
Nerden baktığına nasıl düşündüğüne göre değişir. Bence değil.
- 3 ay
Dört dörtlük herseyde bile illaki bir kusur ve eksik vardır
- 3 ay
Alakayı anlamadım.
- 3 ay
Bakış açısı olarak senin de dediğin gibi nereden baktığına bağlı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayEvlenecek kim
014 Yorumla- 3 ay
Yarın kıyarım nikahı
- 3 ay
Beni pek hafife alma
- 3 ay
Yenik düşülecek bir yanım yok ama adam gibi adamım
- 3 ay
Fatma
- 3 ay
Zor ya
- 3 ay