Aşk İlişkileri Mantık evliliğini mi yoksa aşk evliliğini mi düşünüyorsunuz? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mantık evliliği mi aşk evliliği mi yapmak istersiniz? Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler @canerozkum🌼 Mantık evliliğini mi yoksa aşk evliliğini mi düşünüyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Evliliğin hiç birini düşünmüyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Ben tabi ki de aşk evliliği düşünüyorum 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl mantık hacı. kimsenin egosnu tatmin etmekle uğraşamam aşık olacan edecen keyfini nazı çekecen kendini anlatma deridne düşücen ohooo bir sürü şey. 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Eskiden mantık derdim artık aşk diyorum. Aşk olmadan en küçük kusurlar bile insanın gözüne batar büyür büyür çığa dönüşür 0 0 Yorumla
16Tolga89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl mantığa uygun olmayan aşk evliliği yapıp bi ömür aynı evde sürekli kavga tartışma mutsuz bi yaşam geçiriyorlar. ne yazık ki aşk karın doyurmuyor 0 0 Yorumla
OsmanAT Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Düşünmuyorum param bana kalsın yaşarken olunce bağışlarim 0 0 Yorumla
feyziyesu Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% +1 yıl hem aşık olman lazım, hem de aşık olduğun kişinin mantığına uyması lazımsadece biriyle no 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İki türlü de biz zarardayız o yüzden düşünmüyoruz 0 0 Yorumla
TheLastt11 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Mantıklı gelen, aşk evliliği olmaz mı :)) 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her ikiside hem mantıklı olsun hem Aşk olsun 😅 0 0 Yorumla
PraDvizyi0n Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlilik olsaydı aşk olurdu 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Mantık evliliği aşk görücü 0 1 Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Yorucu Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bekar kalmak en iyisi 0 0 Yorumla
karameleeeek Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. evlilik düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Chevalierrr Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Evlilik mantığa aykırı tavsiyem hiç düşünmeyin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evliliğin hiç birini düşünmüyorum
Ben tabi ki de aşk evliliği düşünüyorum
mantık hacı. kimsenin egosnu tatmin etmekle uğraşamam aşık olacan edecen keyfini nazı çekecen kendini anlatma deridne düşücen ohooo bir sürü şey.
Eskiden mantık derdim artık aşk diyorum. Aşk olmadan en küçük kusurlar bile insanın gözüne batar büyür büyür çığa dönüşür
mantığa uygun olmayan aşk evliliği yapıp bi ömür aynı evde sürekli kavga tartışma mutsuz bi yaşam geçiriyorlar. ne yazık ki aşk karın doyurmuyor
Düşünmuyorum param bana kalsın yaşarken olunce bağışlarim
hem aşık olman lazım, hem de aşık olduğun kişinin mantığına uyması lazım
sadece biriyle no
Mantıklı bir aşk evliliği 😄
Genelde mantık aşka inancım yok
Düşünmüyorum.
İki türlü de biz zarardayız o yüzden düşünmüyoruz
Mantıklı gelen, aşk evliliği olmaz mı :))
Her ikiside hem mantıklı olsun hem Aşk olsun 😅
Evlilik olsaydı aşk olurdu
Mantık evliliği aşk görücü
Yorucu
Bekar kalmak en iyisi
evlilik düşünmüyorum
Aşk çerçevesinde mantık
Evlilik düşünmüyorum
Evlilik mantığa aykırı tavsiyem hiç düşünmeyin.
Mantık
Mantikli olmak herzaman mantiklidir
Aşk herzaman