Aşk İlişkileri Aşk evliliği mi, mantık evliliği mi sizce? Bilinmeeyeenşeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Aşk evliliği Mantık evliliği Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşk evliliği mi, mantık evliliği mi sizce? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Arkadaşlar tartışmalarda bilirsiniz ki her zaman akıl kazanır. Herkes ben haklıyım derse konu bitmez. O yüzden mantık hep kazanır. Aşksız olmaz, sadece aşkla da bir ömür geçmez. 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. İçinde bulunduğum ilişkideki gibi kararların mantıkla alındığı bir aşk ilişkisi. 2 0 Yorumla
lclakann1 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl şu an da aşk evliligi oldugunu dusunmuyorum karsindaki insanin cikarlari 0 0 Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Bu yaşıma kadar aşık olupta evlenen cok az kişi tanıdım 0 0 Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşka inanmıyorum artık 1 1 Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl bilmiyorum bakıp göreceğim Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Günün sonunda hep mantık kazanır 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hala aşık olup evleneceğine inanan var mı 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bekarlık 🙃😇 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Aşk. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Mantık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Arkadaşlar tartışmalarda bilirsiniz ki her zaman akıl kazanır. Herkes ben haklıyım derse konu bitmez. O yüzden mantık hep kazanır. Aşksız olmaz, sadece aşkla da bir ömür geçmez.
İçinde bulunduğum ilişkideki gibi kararların mantıkla alındığı bir aşk ilişkisi.
şu an da aşk evliligi oldugunu dusunmuyorum karsindaki insanin cikarlari
Bu yaşıma kadar aşık olupta evlenen cok az kişi tanıdım
Aşka inanmıyorum artık
bilmiyorum bakıp göreceğim
Mantıklı aşk evliliği
Günün sonunda hep mantık kazanır
Her türlü mantık evliliği diyorum
Hala aşık olup evleneceğine inanan var mı
Tabiki de aşk evliliği
Bekarlık 🙃😇
Bence doğru kişiye aşık olup evlenmek
Mantık