Mantık evliliği mi yapmak isterdiniz aşk evliliği mi?
Mantık evliliği
Aşk evliliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mantık evliliği mi yapmak isterdiniz aşk evliliği mi?
Aşkım evliliği varsa aşk evliliğinden yanayım ama günümüzde Aşkın gerçek anlamda kullanıldığını düşünmüyorum herkesin ağzında bir aşk kelimesi gidiyor ama doğruyu söylemek gerekirse mantık evledi başka da dönüşebilir o yüzden önceliğim mantık evliliği
Aynen bende aşk evliliğinden yanayım her zaman. Mantık evliliği bana saçma geliyor biraz sevmediğin etmediğin bir insan sonuçta. O yüzden aşk evliliğinden yanayım.
Ama tabii şimdi şöyle bir şey var aşk evliliği derken de bazen hayatımıza girecek insanlarla böyle şeyler görürüz ki o evliliği yaptığımızda olumsuz şeyler yaşayabiliriz bazen mantıklı da hareket etmek gerek
Bence Her iki tür evliliğin de avantajları ve dezavantajları vardır ve hangi türün daha uygun olduğu, kişinin yaşam koşullarına, ihtiyaçlarına ve değerlerine bağlıdır. Aşk evliliği, genellikle romantik ve duygusal bir çekim üzerine kuruludur. Bu nedenle çiftler arasında derin bir duygusal bağ olabilir. Aşk evliliğinde, çiftler arasındaki romantik tutku daha belirgin olabilir. Eşler birbirlerine duygusal destek sağlamak için bir araya gelirler. Duygusal tatmin ön plandadır. Mantık evliliği, genellikle ortak değerler, hedefler ve uyum üzerine inşa edilir. İki kişi, birlikte bir gelecek planlarlar. Mantık evliliği, finansal güvence ve istikrar üzerine odaklanır. Partnerler birbirlerine maddi ve sosyal destek sağlarlar. Hangi tür evliliğin daha iyi olduğu, kişinin önceliklerine, yaşam koşullarına ve değerlerine bağlıdır. Bazı insanlar romantik aşkı ve duygusal bağı önemserken, diğerleri güvenlik, istikrar ve ortak hedefler üzerinde daha fazla odaklanabilirler. Ayrıca, birçok ilişki türü, aşk evliliği ve mantık evliliği arasındaki sınırları bulanıklaştırabilir. Önemli olan, bir ilişkinin sağlıklı, saygılı ve karşılıklı tatmin edici olmasıdır. Her iki tür evliliğin de başarılı olabileceği birçok örnek vardır.
Mantık Evliliğinden kasrın nedir bilmiyorum.
Yanlış bir yorum yapmak istemem. Sadece anladığımı söyleyeyim.
Mantık Evliliğinde bir bağlayıcılık yoktur. Siz bağlayan bir duygu yok. Bağlılık, sadakât yok. YOK üstüne kurulan bir kağıt evliliği. Günün sonunda şunula karşılaşmak pek mümkün olacak.
Diğer taraf diyecek ki size; Olursa olur, olmaz ise sen yoluna ben yoluma...
Peki boşa giden ömre yazık olmayacak mı? Ya Gençliğin ne olacak. Kimin için fedakâr ettin. Emanetini, kalbini kime verdin. Bir Emanetçi Dükkanı gibi günü geldiğinde orayı boşaltacaksın. Yani aslında Kiracı gibisin. Asıl sahibi sen değilsin. Devre-mülk gibi sadece birbirinizi kullanacaksınız aslında. Sahibi olmayan bir Ev gibi aslında.
Zamanını kiminde geçirdiğin çok önemli. Sana kıymet veren kişi ancak sana zamanını hediye eder. Ömründen ömür verir sana.
Kadınlar çok korkutucu oranda mantık evliliğini tercih etmiş. Benim için mantık evliliği diye bir şey söz konusu olamaz. Bana göre mantık evliliği demek sizden maddi beklenti duyan bi insanla resmi nikah kıymaktır. Mantık evliliği tercih edenlere saygım yok. Gözlerini toprak doyursun.
Cevap
41Cevap
Aşk ta mantık geride kalsada anlaşamadıktan sonra aşkla da evlilik yürümüyor. Mantık evliliğinde sevgi inşa olmuyorsa o evlilikte de bir birliktelik mümkün olmuyor. Sevin anlaşın evlenin. Tartışmayın derim.
Mantık evliliğinin tanimi tam ne bilmiyorum fakat aşk insanın kafasındaki hayal ve hata yapmaya musait bir durum.
Ben sevgi olmassa olmaz ve uyum olsun anlayis olsun isterim
Biri benimle ancak mantık evliliği yapar aşık olunacak tarafım yok 😄
Benim için fark etmiyor her türlü taşırım
Mantıksız evlilik gibi önemli bir şeye girmem ama sevgisiz de girmem. Mantıklı aşk bulursam evliliğin kapıları açılır
Aşk evliliği tabi seven olursa
Aynen bende aşk evliliğinden yanayım. Mantı evliliği düşünen biri değilim. Her zaman aşk insanı olduğum aşktan yana olur evlilik yapsamda. Mantık evliliği yapacağıma hiç evlenmem daha iyi.
Cidden doğru birini bulursam aşk evliliği bulamazsam son çare mantık evliliğine giderim.
aşk evliliği değil mantık evliliği yapmak isterim sevgi zamanla bitiyor ama mantık başta oldu mu sevgi daim kalıyor
Mantık evliliği para bitince biten bir evliliktir sözleşmeli eskort almak gibi bir şey yani
Bu yaş ile alakali gencler aşka olgunlar mantiga bakar degişmez kuraldir.
Evlilik yanlısı değilsem de evlenirsem aşk için olur
Aşkla başlamıştım ama sanırım mantıkla ya da hiç evlenmeden bitecek🤣
aşk evliliğinden yanayım ama mantık evliliği yaptım
Aşk evliliği ama mantıklı olan sadece aşk yaptık gördük
Aşk yoksa bir evliliği ömür boyunu bırak, 1 yıl bile sürdürebilmem söz konusu değil.
İkisinden de biraz lazım bana..
Olabildiğince aklıma kalbime sinmeli..
Mantık her zaman kazanır ( Aşk duyguların şavasıdır )
Mantık boş.
Her şey de mantık olacak ise hayatın anlamı bile boş.
Bir kere birine duygusal bişeyler hisettim ama ağzıma etti artık duygu değil farklı şeyler bekliyorum
Mantık evliliğini mantıksız bulduğum için aşk evliliği diyorum.
Mantıklı aşk evliliği ;)
Hiç evliliği. No evlilik yes mutluluk
Bence mantık evliliği ama pişman olmamak içinde mantık evliliği yapacağım kişiye aşık olurum hem mantık hem aşk evliliği yapmış olurum
Mantıkli aşk evliliğii yani oyle birisini seçerimki hem mantıklı olur hemde aşık olacağım tipde olur✨🪄
Aşk evliliği
Aynen bende aşk evliliğinden yanayım her zaman. Mantık evliliği yapmam asla. Sevmediğim biri ile yapamam çünkü. O yüzden aşk evliliğini tercih ederim.
Aşk tabiki de birbirine bağlı olduktan sonra her şeyin üstesinden gelinir
Mantık evliliği yapan biri zaten aşıkta olmuştur
Mantık bu zamanda aşk mı kaldı Allah için.
Aşk olmayınca tadı olmaz
Bu birazda yaş ile alakalı
Mantık evliliği
Hangisi daha uzun sürerse ondan
Kesinlikle mantık aşk bitiyor
Olursa padişah torunu soylular tohumu olacak
Mantık bence aşk biryere kadardır
Aşk evliliğin temelinde olmalı bence
Mantıklı bir aşk evliliği
Mantıklı bir aşk evliliğine hayır demem.
Aşk tabi yaaa
Bulursak o da :D
Mantıklı aşk evliliği
evlilikten yana degilim
Aşk evliliği bir yerden sonra bittiyor bence
Aynen orası öyle tabi. Evlenince bir süre sonra aşk meşk kalmıyor diye düşünüyorum ben. Yani sevsen bile eskisi kadar sevemezsin zamanla o aşk biter.
Aşk evliliği, ama içinde biraz mantık da olmalı.
ikisi de olmalı
Kader evliliğinden yanayım
Canım mantı evliliği istiyor
Mantı sevdiğini bu kadar belli etme. Tamam her akşam kocanla mantı yersin 🤣
@NickBırakmadınız Hahaha 🤣
Aşk evliliği
Askkk
Aşkk
Aşk evliliği
Mantık evliligi ya bence
Askmi kaldi bu devirde. tabiki mantik
Mantık iyidir