Sizce aşk evliliği mi mantık evliliği mi?

Tabiikide aşk evliliği yoksa düşünsene adam mesela hasta oluyor pis pis sümük filan geliyor adamdan tiksinirim ben ama aşık olursam bakarım yani aşk lazım evlilik için mantık belli bir yerden sonra devredışı kalıyor
Tabi ki kalbin götürdüğü yere gidilmeli ama giderken mantık da beraberinde gelmeli.. Aksi takdirde sıkıntı büyük olur.. Keyifli günler.
Teşekkürler.. 😊🍻
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aşk evliliği
Mantık ilişkisi bile olmuyor sırf iyi biri diye kalbin atmıyor , olmaz tek başına aşık olmak yetmez , ama aşk ve kafa uyumu önemlidir , aşıksan zaten karşılıklıysan ten uyumu vardır için erir, çekim ve kafa uyumu olcak yoğun aşk yoksa bile
nelerden hoşlanır kafalar uyuşuyor mu , alışkanlıklar, huylar, bunlar önemli o neleri sever , sen neleri seversin, hobiler, önemsedikleri, uyumsuzluk olduğunda anlayış önemli
Ya bir gün sevdiğin, aşık olduğun biri çıkarsa karşına ve sen karakterini beğendiğin insanla evliysen…gönlün kayar
Valla ikisi de olmalı. Sırf parası var diye hiç sevmediğim biriyle de evlenmem.
Karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı evlilik. Nasıl olduğu değil
Mantık evliliği yapmış ve boşanmış biri olarak söylüyorum... Aşk evliliği en güzeli bence
Ask evliligi insana hata yaptirir ve buyuk ihtimalle ayrilik ya da mutsuzlukla sonuclanir.
Açıkçası ikisi de olmalı. Mantık daha agır basar bence
Aşk bence çünkü insan bir tek sevdiği yerde huzur buluyor.
Mantık tabiki de beklentiler düşük oluyor kimse üzülüp kırılmıyor
Mantıklı bir şekilde aşık olunarak yapılan evlilik. :D
Aşk evliliği yaptım kesinlikle aşk evliliği diyorum
Aşk yahu ne mantıgı
yuva kuruyosun sonucta
Ne yapayım sevmediğim bi insanla sırf mantık için bi ömür mü çürüteyim
Sözü bile var aşk karın doyurmuyor. 😂 Sevdiğin ve mantıklı gelen kişiyle olmalısın. Ben asık oldum ama evlensek cok sorunlar olur dediğinle hiçbir şey olmaz sorundan başka
Mantık evliliği nedir ya evlenince mantık problemi mi çözüyorsunuz
hislerim ön planda benim için
Sorry but, mantık diyeceğim.
Aşk olsun bizim olsun
Aski secip romantik goruneyim
Ask olmadan hic birsey olmaz
Mantığa yatan aşk evliliği
En İyi Kız Görüşleri