Toksik ilişki, bir tarafın ya da her iki tarafın da birbirine zarar verdiği, huzurdan çok stres ve yıpranma hissettiren ilişki türüdür.

Toksik ilişki, bir tarafın ya da her iki tarafın da birbirine zarar verdiği, huzurdan çok stres ve yıpranma hissettiren ilişki türüdür.

Aynen böyle bir ilişki yaşamıştım. O ilişkiye başladığımızda her şey güzeldi sonra yavaş yavaş şeyler değişmeye başladı. Sürekli bir şeyler yüzünden tartışıyorduk ve ben kendimi çok kötü hissediyordum. Sonunda ilişkiye son vermek zorunda kaldım çünkü gerçekten çok yıpranmıştım. Şimdi o dönemleri düşününce nasıl dayanabildim diye şaşırıyorum.
Kime göre neye göre... Toksik ilişki olarak adlandırdığım bir ilişkim olmadı fakat bugün düşünsem belki birçoğu hatta hepsi için toksik ilişkiydi de diyebilirim. Buna cevabım şu, pandemi döneminde bir ikizler burcuna çattım ve ebemi tersten gördüm. Bir odur özellikle toksik ilişki yerine koyduğum.
Oldu. Güven problemi vardı geçmiş ilişkileri yüzünden ve güvenini kazanmak için çok çabaladım yapmayacağım kadar fedakarlık bile yaptım ama aldatılan ben oldum. d
Baya oldu içeriğini hatırlamıyorum artık sjdjflgşh ama son zamanlarda ettiğimiz kavgalardan ötürü bitmişti sanırım dolayısıyla evet olabilir cevabı
Toksik ilişki insanın enerjisini resmen emiyor ya… 🫠 Görseldeki gibi sürekli kıskançlık, manipülasyon, gaslight varsa aşk değil savaş alanı oluyor. Ben bir dönem fazla kontrolcü biriyle flört etmiştim, “neredesin, kimlesin” modundan çıkamıyordu. Huzur yoksa, güven yoksa kalp de yoruluyor. Şu anki ilişkimde en kıymet verdiğim şey sakinlik 💙
Sen hiç böyle bir döngünün içinde kaldın mı, yoksa uzaktan mı gözlemledin?
Cevap
34Cevap
Yok ya sevmem ben öyle şeyleri. Fark ettiğim an keserim. Tatlı canımı yormaya gerek yok hiç
Yok uğraşamam iliskide huzur istiyorum.
Belki de oldu gadası
Hayır toksik biriyle sevgili olmam
Oldu çok korkunçtu sevgili değildi flörttü ama kanser ediciydi yalan iftira sucu kabullenmeme açık arama manipüle her sey vardi benim özür dilediğim olmustu bu kişilerin toplum dan yoo olmasi lazım karsidakilerininde psikolojisini bozuyorlar suçlu olup aglayan bile var
çok oldu bu yüzden artik yasitlarimdan vazgectim çünkü erkekler olgunlasmamis oluyor.
Tamamı değil ama son evresi toksik değil bildiğin cehennem gibiydi bilen biliyor zaten bir sorumda anlatmıştım.
Hayır olmadı ama instagramda hiç bilmediğim tanımadığım biri gerçekten beni darladı bazen neden ben diyorum
Toksik sevgili ve arkadaş insanın yaşam enerjisini düşürür, toksiklik gördüğüm yerde durmamak tercihimdir.
Oluyor gibi oldu ama köşeden döndüm kurtardım kendimi
Öyle bir sevgilim olmadı. Zaten olması imkansız. Yanında kendimi kötü hissediyorsam, uzak hissediyorsam yıldızlarımız uyuşmamıştır. Başlatmam.
Aşka sevgiliye bak ne hale geldi toksit flört tuhaf tuhaf ilişki durumları yok ula olmadı benim sevgililerim hep toktu 😅
Olmadı öyle kizlardan uzak durdum hep
Gayet güzel iliskim vardı
Annesine boyun eğmedim kizini da biraktim zaten aşik da değildim
Olmaz olur mu olmuştu toksik bir ilişkim zamanında hiç uğraşılmaz
Uzak durdum hep öyle ilişkilerden benlik değil
Evet oldu çok yorucu bişey insanı sıkıyor iyice
En başta çok güzel başlamıştı ama yalanları ve sakladıkları beni bitirdi soldum…. Ayrılmaya gelince sensiz yapamam evlenicez diyor komik bitti mutluyum
Oldu tabi ki. Toksik olacaksa ilişki kurmanın da anlamı olmuyor gerçekten.
Yok böyle bi ilişkiye zaten hiç girmezdim baştan belli oluyor olmayacağı
Oldu ama pek müsade etmedim yol veririm gider
Ömrümün yarım ekmeği bu ilişkiler içinde geçti ama ilerde daha geçmeyecek. Yeterince donanımlı oldum
Olmaz mı yarım saatte olsa gül yüzünü göreyim n'olur diye hatim indiren var 😂 ama noooo
hayır genelde hep alttan alırım o yuzden tartışma vs olmuyor
Hayır, olmadı
Evet oldu toksik kralı
Evet oldu 🤦♀️
Hayır olmadı ama insan ilişkilerinde böyle durumlarda karşı karşıya kaldım ve uzak durmayı tercih ettim
Evet beni fantezisine zincire vurdu ki açmiyacağımdan emin olursam salarım demişti sonra polis geldi ve kurtuldum :D
Hiç sevgilim olmadı çok şükür.
Şükür 😃
Toksik olan bendim snns
😀
O ne demek kral açıklamasını yaparmısınız detaylı.
Yok şükür olmadı olmaz
Maalesef oldu ve beni yaşlandıran, hastalandıran bir süreçti. Rabbim kimseyi böyle bir şeyle sınamasın.
Agzına yüzüne tükürdüğümünün bir pisliği vardı. Allah kurtardı beni ondan
Hangisi değildi ki düşünürken epey zaman kaybettim🤦🏼♀️
toksit değil toksik
Toksik flört diyelim
neden erkeklet hep toksik. neden hic toksik kiz yok
keske toksik olan ben olsaydim
Olmadı, başlamadan bitiririm
Ohoo en sevdiğim😀
Yani oldu diyebilirim
Öyle bi şey varsa uzak dur hayat geçmez bunlarla.
Toksik hiçbiseye tahammülüm yok
Olmadı
Herkesin olmuştur diye düşünüyorum...
Evet evlerden ırak ya
Vardı bir zamanlar.
Olmuştu
Olmadı çok şükür
Evet olmuş...
Sevgili nedir yeniyor mu 🤣
toksit olmayan insan kaldı mı?
Gereksiz olmadı
Olmadı. Gayet usturuplu idi ilişkilerim.
Oldu
Olmadı.
Toksik demek istediniz sanırım.
Hayır olmadı
Dibini gördük 😁
Oldu hala var
Neden ayrılmadın, alışmışlık mı var?
Evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?