Aşk İlişkileri Hiç toksik ilişki yaşadınız mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl o may gat Hiç toksik ilişki yaşadınız mı? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
soruyorumk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı. Ben toksiktim yasadgm seyler yüzünden ilişkimde cok iniş cıkış oldu ama Şu an uzun zamandır cok mutluyuz , düzeldim sanırım 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bütün ilişkilerim toksikti mk, hepsiyle kanlı bıçaklı ayrıldık resmen asddjdk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl vazgeçmem yine sevmekten akjdjsk Yorumla
HyperEnergyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Bir tanesi acayip toksik bir ilişkiydi. Hatırlayınca bile gerildim. 1 0 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İstisnasız her ilişkim, hayatıma aldığım her erkek toksikti 0 2 Yorumla XDavidBowie +1 yıl @dasMaedchenisthier hayatına aldığın her adam toksikse kendinde bir sıkıntı olabileceğini düşündün mü peki hiç? Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Olabilir? Kendim öyle olduğum için kendime benzer tipleri çekiyor da olabilirim. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir tane oldu o da öyleydi gerek yok harbiden kimseye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bir tanesi fos çıktı diye niye herkesi şey ediyon😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şey etmiyorum zaten deneme yanılma yapmak bana göre değil tek daha rahatım Yorumla
iamnoraa Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl İlk ilişkim çok toksikdi. Zaten o kadar tecrübesizdim ki. Karşımdakı çok farklı ilişkiler yaşamıştı * tekiydi kısaca. Başta kendini çox ilgili gösterdi sonra her şey değişti 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Toksiktn kastın nedir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sağlıksız ilişki Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Sevgili olarak değil de takıldığım bir kız olmuştu o öyleydi başta ben ısrarcıydım o koşturdu ben saldım o yalvardı falan Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. yasadik onu da yasadik 1 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet maalesef, hayatımın en berbat zamanlarıydı 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kralını 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evet yaşadım 0 0 Yorumla
İsim_kalmamışş Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Evet ayrıldım sonra 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben toksiktim yasadgm seyler yüzünden ilişkimde cok iniş cıkış oldu ama Şu an uzun zamandır cok mutluyuz , düzeldim sanırım
Bütün ilişkilerim toksikti mk, hepsiyle kanlı bıçaklı ayrıldık resmen asddjdk
vazgeçmem yine sevmekten akjdjsk
Bir tanesi acayip toksik bir ilişkiydi. Hatırlayınca bile gerildim.
İstisnasız her ilişkim, hayatıma aldığım her erkek toksikti
@dasMaedchenisthier hayatına aldığın her adam toksikse kendinde bir sıkıntı olabileceğini düşündün mü peki hiç?
Olabilir? Kendim öyle olduğum için kendime benzer tipleri çekiyor da olabilirim.
Bir tane oldu o da öyleydi gerek yok harbiden kimseye
bir tanesi fos çıktı diye niye herkesi şey ediyon😃
Şey etmiyorum zaten deneme yanılma yapmak bana göre değil tek daha rahatım
İlk ilişkim çok toksikdi. Zaten o kadar tecrübesizdim ki. Karşımdakı çok farklı ilişkiler yaşamıştı * tekiydi kısaca. Başta kendini çox ilgili gösterdi sonra her şey değişti
Toksiktn kastın nedir
sağlıksız ilişki
Sevgili olarak değil de takıldığım bir kız olmuştu o öyleydi başta ben ısrarcıydım o koşturdu ben saldım o yalvardı falan
yasadik onu da yasadik
Evet maalesef, hayatımın en berbat zamanlarıydı
Yaşamayan yoktur muhtemelen.
Kralını
Evet yaşadım
Yaşadım
Hayir yaşamadım
Evet ayrıldım sonra
hayir
Evet
Evliliğim
Evet