Sana iyi gelmediğini bildiğin halde tekrar tekrar denediğin ve sürekli kendini bir kaos ortamında bulduğun ilişki içerisinde bulundun mu?

Sana iyi gelmediğini bildiğin halde tekrar tekrar denediğin ve sürekli kendini bir kaos ortamında bulduğun ilişki içerisinde bulundun mu?
Olmadı, bana iyi gelmeyen biriyle beraber olmam, ben iyi gelmiyorsam da olmam sadece kendime odaklı değilim. İnsan dünyaya bir kere geliyor yanlış insanlara zaman ayırmak yerine kendimle mutlu olmayı bilen biriyim, sadece duygusal boyutta değil her konuda bu böyle...
Bunu yapabilmenizin temel sebebi oz degerinizin yuksek olmasindan mi?
@KupaKızı03 bu neye benzer bilir misin. Kahvaltı da çay yoktur yerine portakal suyu koymuşlardır ama sen illa çayım da çayım dersin... Çay demlenmemiş çiğ derler ille de çayım dersin verirler çayını ilk yudumda önce ağzın yanar, çiğsi kokar ama devam edersin. İnsan oğlu kendi için neyin iyi olduğunu fark ettiği gün portakal fiyatları tavan yapacak :)) şu ciddi yorumun altına bu hiç olmadı ama yapmasam olmazdı 😀
Biz zaten oz deger ekligine portakalin degerini fark etse dahi demlenmemis cayi tercih etmek olarak tanimlamiyor muyuz?
Eksikligine*
@KupaKızı03 hayır özdeğer eksikliği ayrı bir konu, o insanlar tamamen hayata küsmüş, egosuz kendini aşağilamaya meyilli tipler. Ben o insanlarla sohbet bile edemiyorum enerjileri o kadar diplerde ki resmen enerjimin emilimini fark ediyor gibi dibe çekiyorlar seni. Kesinlikle uzak dur varsa etrafında.
Hayir ama yaaa kullandigin metaforla benzerdiii🙄🙄 Ya uzak dur diye tavsiye ettigin o insan tipi bensem ne yapmaliyim 😂
@KupaKızı03 değilsin bence öyle olsan enerjini alırdım
Telefonuna dokunarak mi enerjimi aliyorsun bakim🙄🙄
@KupaKızı03 nasıl aldığımı bilmiyorum ama bu sitede çok fazla var. Sen onlardan değilsin buna eminim.
Ama en son neyden eminim oldugumu hatirlamayacak kadar karamsarim😂 ve senin yaptigin gibi bana kotu gelen iliskilerimi kolaylikla bitiremiyorum.
Bi tik yanlisin var gibi yani saaankiii😅
@KupaKızı03 ilişkiyi bitirme noktasında sana iyi gelmeyen ne mesela?
İliskiyi direkt bitirme noktasi desem cok mu travma A1 olurum😂
“Bitirme” olayi yani😂
@KupaKızı03 sana iyi gelmeyen ne onu anlamaya çalışıyorum. Henüz sana teşhis koymadık dur 😀
Yahuuu iste ben bitmek kelimesini bile duymak istemiyorum. Hadi bana teshis koy🤓🤓🤓
@KupaKızı03 ben uzman değilim bir şey değilim sana ne diye teşhis koyayım deli misin:))
Sakasina demistin ya cok ciddiye aldinnn
@KupaKızı03 ciddiye alsam gülmezdim:))
Yazi dilinde mimikler anlasilmadigindan DELİ MİSİN diye sorunca ciddiye alip almadigini anlamiyor tabi insannnn
Ayhh benim Şu an ciddiye aldigim sey uykummmm. Sen artik neyi ciddiye aliyorsannn
Uykum geldi benim
@KupaKızı03 deli misin bir soru değildi delisin zaten o nokta da anlaşalım :)))
En son uzman degilim bir sey degilim diyordunn
Alanda uzmanlasmaya karar verdin galibaa🧐🧐
@KupaKızı03 o mal yaptıysa bende yaparım diye kendimi gazladım bir anda uzman oldum hadi sana teşhis koyalım 😀
Evet oldu 7 aylik bir toksik iliskiden ciktim sayilir, inan bana cok zor oluyor ayrilmak her defasinda kabul ekdip ve tekrar deneyim diyorsun, sonra kendini icten icte bitiriyorsun cunku sen baglanip ve sevgi aldigini saniyorsun oyle birsey yok ortada sevgi diye birsey olmuyor. Sen sadece kendini iyi hissediyorsun ve o kisiye baglilindan kopmak istemiyorsun, sanki bir seyi ters yapiyormusun gibi bir hisse kapiliyorsun.
Bu iliskide hep cok seven cok baglanan aci cekiyor ve saglikli bir iliski olmuyor, yol yakinken bitirmek daha iyisi cunku gelecek olmayan bir iliski oluyor.
Zor ve sancılı bir süreç, geride bırakabilmek önemli..
Uzaklaşırım böyle yerlerden kaosu ben çıkarmazsam sıkılırım.😀
Kaostan beslenmek diye bir şey var, doğru.. 😂
Aksi halde sıradan ve sıkıcı.. 😂 Katıldım size..
Rica ederim.. ☺
Toksik olmayan ilişkiniz oldu mu diye sorsana
Toksik olmayan ilişkiniz oldu mu? Sordum..
Her söylediğimi yapacak mısın :D ona göre
Uyumlu ve mütevazi kişiliğinden planda bugün o yüzden 😂
Dünden sonra cidden imaj değiştiriyorsun sanırım :D değişince gel bir şey söyleyecem
Sesin yukarı gelmiyor, lütfen biraz yüksek sesle.. 😂
Seni o yukardan bi iterim bi iterim off fena 😅
Bilinçaltımı durduramadım.. 😂 İtiniz, karşı koyacak değilim..
İşine geleni nasıl da duyuyorsun ama 😒
Tırnaklarını çıkartmayınca sende iyi bir insansın..
Kedi muamelesi görüyorum
Aslanda bir kedidir.. Hem oldukça asil ve güçlüdür de..
İltifat mu bu? Ona göre teşekkür edeceğim
Betimleme diyelim.. 😅
O zamansa sana teşekkür yok 🙄
Ağzımla kuş tutayım da geleyim o zaman, bekleyiniz lütfen.. 😂
Bir de dalga geçiyor, inanamıyorum 😒
Ben güzel bir şey söyleyince de anlaşılmıyor demek.. Algı üzerime yapışmış, teşekkürler.. 😂
😅 güzel bir şey mi söyledin aa kaçırmışım
İnsanlık hali arada olur öyle şeyler, çokta şey yapmamak lazım.. 😂
Hayır kurcalamak lazım :D
En fazla kendime yapabileceğim o güzelim betimlemeyi sosyetik bir karaktere yaptım.. 😂 Ben karşılığında en azından havuzlu bir villa beklerken.. 🤔
Çok karışık yazıyorsun ben anladım sorunumuzu :D bak anlamıyorum seni, an-la-mı-yo-rum
Havuzlu ev, sen, bana, al.. Ben sana iltifat edeceğim, düzenli.. Alınız cümle kurdum.. 😂😂
He, imkansız yani iltifat etmen 😃 ok anladım.
Bir kaç yıla bence iletişim sorunumuz çözülür, ben inanıyorum.. 😅
Çözülemiyor, sorumlusu sensin. 😏
Mışıl mışıl uyuyan egoma tekme atıp durma sende.. Sorumlu ben isem sorunlu kim? 😂
Sorunlu benim :)
🙂
Teşekkürler
Rica ederim..
Cevap
17Cevap
Evet olmuştu neyseki kurtuldum...
Benim hiç ilişkim olmadı maalesef.. zaten toksik ilişkim de olmazdı hiç bir şekilde.. çünkü sevdiğim kadınla uyumlu olurduk birbirimizi üzmezdik ya da sürekli kavga edip ayrıl barış ilişki tarzımız da olmazdı
Ben artık acaba ben mi toksiğim diye düşünmeye başladım 🤦🏽♀️
Umarım öyle değildir..
Hayırlısı ya belkide öyledir 🤷♀️
Olmuştu, aşıktım ve bu kadar yoğun bir duyguyu ilk defa yaşadığım için mantığım tamamen devredışı kalmıştı nerdeyse.
Hayır bana zarar verecek nitelikte insanlardan uzak duruyorum
Evet oldu , zaten tek ilişkim olmuştu , o da oydu
toksik olup olmadığını anlayacak beyni olmayan kızlarımız olayı tak. sik e çeviriyor
Benim de oldu, ama fark etmem biraz geç (4 ay sonra) oldu
Evet aşırı kötü bir olay direk ayrılma sebebi
Olmuştur elbet onları bitirmekte çok güç oluyor.
Evet eskiden olmuştu..
Olmaz mı toksik ilişki yaşamayan yoktur
İstisnalar olarak varız..
No No No ilişkim olmadı beniiim
Sizi hatırladım, geçen torunlarınızla fotoğraf paylaşmıştınız..
Bir yanlışlık olmalı.
Olabilir, yaşlılık idare edin lütfen..
🙄🙏
Uuu alasını yaşadım 😅
Tekrara düşmedikten sonra sorun yok.. 😅
Yani düştüm bir kaç kere tekrara 😅 şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum
Huylu huyundan vazgeçmez ama olsun.. 😅
Deme deme 😅
Ben demem de sen yapma yapma asıl.. 😂
Yok yapmıyorum daaa kendimden korkuyorum sıkıntı o 😅
En fazla kendim ettim kendim buldum dersin.. 😂
Heh en güzel kabul ettiğim şey ama cevremdekiler kabul etmiyor bunu sıkıntı orada 😅
Eğer kendini değiştiremiyorsan, çevreni değiştir.. 😂
Anneme bunu ileticem 😅 sayende 34 den sonra dayak yicem 😂
Fikrin mucidi olarak beni söylemediğin sürece hiç problem yok.. 😂
Fikrin kimden cıktığı önemli değil benim uslanmaz manyak olduğumu biliyor artık sıkıntı o 😅
İyisi mi sen gönül işlerine tövbe et, herkes kazançlı çıksın.. 😂
Önümüzdeki 1-2 sene icin ettim 😅 o kadar yeter
Bu cümleyi telefonun duvar kağıdı olarak yaptın mı tamamdır.. En azından unutmazsın.. 😅
Son yaşadıklarım zaten efulim dur artık dedi bana 😅 aklımda lades olmam 😎
olmadı , olamaz müsade etmem direkt ayrılırım
oldu kaos seviyormuşum
Hiç başlamadığım biri oldu bu şekilde.
Toksitlerle işim olmaz, insana insan lazım dimi.
Hiç çekemem valla
Allah kurtardı 😂
oldu en kralınıda yaşadık
Hayır müsaade etmiyorum.
Olmazmı 4 toksin ilişkim oldu hala kurtulamiyorum
Devam edeni bile var :)
olmadı
Hayır, olmadı.
Evet olmuştu
Olmuştu.
Oldu
evet oldu