Aşk İlişkileri 21 gü Hiç toksik bir ilişki yaşadınız mı? m UykuHuzurr0o Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Hiç toksik bir ilişki yaşadınız mı? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
s Adeliina Takip Et FenomenGuru Yaş: 108 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece bir tane ilişkim oldu. O da fazlasıyla toksikti. 😅 0 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. O ne olaki Hiç anlamış değilim bu terimi Toksik ilişki tam olarak ne demek?Bana şunu çağrıştırıyor gibiBir taraf at gözlüklü ahlaksız gibi bir şey mi?🤔 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanırım yaşıyorum. Bir narsistle evliyim. Ona sorsanız belki benim için aynısını söyler. Biz böyle anlaşıyoruz. 0 0 Yorumla
-neo- Takip Et Yoda Yaş: 41 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. evet ama hızlı bitti çok uzamadı. bence toksiklik ilişkiye değil kişiye ait bir durumdur. insanlar toksik olur ya da adam olur 1 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı. Yaşadım canım zamanlarımda hayatımın en güzel zamanlarının içine etmişim 0 0 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşamışımdır toksinlene toksinlene olgunlaşıyoruz 😂 0 0 Yorumla
Jack_Daniells Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% 21 gü Yaşamadım doğrusu. Bu tarz sinyaller alırsam ilişkiye derhal son verme düşüncesindeyim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 21 gü Bence soracagin soru hiç ilişki yaşadınız mı olmalı? ... 1 1 Yorumla Fetih2024 19 gü Off ya Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşadım, yaşamaz olaydım... 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 14,8b cevap paylaştı. Hepsi öyleydi dhdj 0 0 Yorumla
Bilinmegen Takip Et Xper 5 Yaş: 20 21 gü Ay evet.. babamın aldıgı hediyeyi bile kıskanıp ben sana alamazdım diyr trip atıyodu aq şaka öı alssnshamnssnsn 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yaşamadım hiç 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. evet birçok defa yaşadım 0 1 Yorumla Fetih2024 19 gü Kötü Yorumla
αℓαуςıкυş Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 21 gü Toksik aşık oldu fakat iliski yaşamadım 0 0 Yorumla
benginnn Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. O sarmala girmesine izin vermeden bitirdim. 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Yoda Yaş: 124 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Yaşadim. Evlerden ırak. 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Safe bir şey yaşamadım ki aw 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 42,1b cevap paylaştı. Yok bea 1 0 Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 32 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Offf dibine kadar hem de😆 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Evet yaşadım 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 97% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evett sen 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
m Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Ay yaşadım 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 22 , eic 93% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşamadım 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı. en sevdiğim 😀😀😀 0 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yasadim 0 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yokk. 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 33 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Evet tecrübe oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sadece bir tane ilişkim oldu. O da fazlasıyla toksikti. 😅
O ne olaki
Hiç anlamış değilim bu terimi
Toksik ilişki tam olarak ne demek?
Bana şunu çağrıştırıyor gibi
Bir taraf at gözlüklü ahlaksız gibi bir şey mi?🤔
Sanırım yaşıyorum. Bir narsistle evliyim. Ona sorsanız belki benim için aynısını söyler. Biz böyle anlaşıyoruz.
evet ama hızlı bitti çok uzamadı. bence toksiklik ilişkiye değil kişiye ait bir durumdur. insanlar toksik olur ya da adam olur
Yaşadım canım zamanlarımda hayatımın en güzel zamanlarının içine etmişim
Yaşamışımdır toksinlene toksinlene olgunlaşıyoruz 😂
Yaşamadım doğrusu. Bu tarz sinyaller alırsam ilişkiye derhal son verme düşüncesindeyim.
Bence soracagin soru hiç ilişki yaşadınız mı olmalı? ...
Off ya
Yaşadım, yaşamaz olaydım...
Hepsi öyleydi dhdj
Ay evet.. babamın aldıgı hediyeyi bile kıskanıp ben sana alamazdım diyr trip atıyodu aq şaka öı alssnshamnssnsn
Yaşamadım hiç
Bilemiyorum
Evet aşırı saçma sapandi
evet birçok defa yaşadım
Kötü
Toksik aşık oldu fakat iliski yaşamadım
O sarmala girmesine izin vermeden bitirdim.
Yaşadim. Evlerden ırak.
Safe bir şey yaşamadım ki aw
Yok bea
Offf dibine kadar hem de😆
Evet yaşadım
Yaşadık
Hayır hiç yaşamadım.
Evet.
Yani yaşamış olabilirim yasamamista olabilirim
Evett sen
Hayır
Ay yaşadım