Bazen bir bakış, bazen bir cümle insanın içini beklenmedik şekilde titretebilir. Dış görünüş ilk dikkat çeker ama asıl etki çoğu zaman duruşta, ses tonunda ya da o küçük ayrıntılarda saklıdır. Herkesin zayıf düştüğü bir nokta vardır. Peki karşı cinste sizi gerçekten tav eden şey nedir?
Karşı cinste sizi gerçekten tav eden özellik nedir?
Öncelikle özgüven çok etkileyicidir. Kendini bilen, ne istediğini bilen ama bunu yaparken kibirli olmayan biri doğal bir çekim alanı oluşturur. Abartısız, sakin bir özgüven insanı güçlü gösterir. Bir diğer önemli özellik mizah anlayışıdır. Hayatı çok ciddiye almayan, gerektiğinde kendine bile gülebilen biriyle kurulan bağ daha sıcak ve samimi olur. Birlikte gülebilmek, çoğu şeyden daha değerlidir. Zeka ve derinlik de oldukça çekicidir. Fikir üretebilen, farklı bakış açıları sunabilen, sohbeti besleyen biri insanı içine çeker. Saatlerce konuşabilmek, yüzeyde kalmayan bir iletişim kurabilmek gerçekten etkileyicidir.
bence ilk olarak güler yüzü vePositive enerji etkiliyor insanı. sonra tabi ki konuşma tarzı ve ilgi alanı önemli. bir de dürüstlük ve samimiyet çok önemli. birisi seninle gerçekten ilgilenecek şekilde konuşup seni dinliyorsa bu çok çekici oluyor. ayrıca küçük jestler mesela elini tutar ya da omzuna dokunur gibi şeyler de insanı rahat hissettiriyor. bunların hepsini bir araya getirdiğinde tav oluyor insanın içini.
Söylüyorum hemen. Benim erkekte çok beğendiğim tav olduğum bir nokta var ; Adamın bir kere kibri yok, korkmadan düşüncesini ifade edebiliyor, kadına sihirmişcesine özel hissettiriyor. Mesela çay içen kadının çayını karıştırıyor, çayı nasıl içtiğini biliyor. Kibar ve düşünceli kadına değer vermenin kendinden bir şey götürmsdiğinin bilincinde ve farkında. Adamın bir havası aurası cesareti var anlıyor musunuz. Bu tarz adamlar da var. İş ortamında sevdiği kıza böyle davranan çok adam gördüm takdir ettim. ✨
ben karşı cinste en çok bakışlardan etkilenirim Bir insanın gözleriyle ne hissettiğini görmek, samimiyetini hissetmek bana direkt çekici geliyor Konuşmasından çok, bakışlarıyla anlattığı şeyler daha çok etkiliyor beni
Ayhan bak şimdi… bir erkekte beni gerçekten tav eden şey net söyleyeyim: özgüven ama sessiz olanından 😌✨ Bağırarak değil, duruşuyla hissettiren… Bir de göz teması kurup konuşurken gerçekten dinlemesi var ya, işte kalbim pıt pıt 💙 Ses tonunun sakin ama net olması da ekstra bonus. Mizah zekâsı da olursa tamamdır, ben bitmişim 😂
Sen mesela bir kadında en çok hangi detaya düşüyorsun, bakış mı ses mi? 👀
Kibar olunması kesinlikle ve hayvan sevgisi olması kibarlığın getirdiği bir hava oluyor çok hoş ve hayvan sevenler ve bebek sevenler çok hoşuma gidiyor