Kişilik & Karakter Karşı cinste hangi özellik varsa sizi kendinden iter? Gamze004 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu tarz kriterleriniz var mı? Ne tarz özellikli bir insanla asla birlikte olmazsınız? Ben gevşek ve saygısız insanlara tahammül edemiyorum. Tabii bu ilk bakışta anlaşılabilecek şeyler... Karşı cinste hangi özellik varsa sizi kendinden iter? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dünyanin sürekli kendi etrafinda döndüğünü sanar hareketleri, gösteriş meraklısı tavırlar, dominant olma cabalari, yalan soylemesi, ayran gönüllü olması, maneviyat yerine maddiyata tav olması. 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Erkek. Ben erkek. Adam. Ben yaparım erkeğim. Erkek. Böyle tiplerin cidden olması daha kötü. 3 2 Yorumla Gamze004 1 yıl 3 kelime kullanabiliyor. Ateş yakabiliyor hesabı😄 Yorumla befoderler 1 yıl He doğru bir de ateş yakabiliyorlar ahahahajsa Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sürekli ergen gibi trip atması.. ve söylediğim şeyleri anlamaması.. 1 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Gevşek, dandik erkek özellikle de prenses erkeklere hiç tahammülüm yok 7 ceddine kadar engeli yer benden 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Küfürlü konuşuyorsa ve çapkın biriyse iter 1 0 Yorumla
ZaMBaK-KoKuSu Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 yıl Kısa boylu olması direk benim için diskalifiye özelliğiRuhsal olarakta aşırı konuşması aşırı pasaklı olması titiz biriyimdir ve aptal olması 1 3 Yorumla sapkınduygular 1 yıl 186 nasil sence Yorumla ZaMBaK-KoKuSu 1 yıl @sapkınduygular suppper Yorumla sapkınduygular 1 yıl Senin boyun kac Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Cinsel olmayan fiziksel yeri çirkinse soğurum. 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Beyin lazim hocam 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar