Klasik bir soru ama olsundu. Bir de anket açalım, sizi ilk başta hangisi cezbediyor?

Fiziksel özellikleri
Duygular, hissettirdikleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Klasik bir soru ama olsundu. Bir de anket açalım, sizi ilk başta hangisi cezbediyor?

En başta fiziksel özellikleri çeker ama içinin dolu olduğunu da görmeliyim. Erkekler sanki dengeyi tutturamiyor gibi. Biri kadınlara lan canım oğlum falan der biri de yüzüne gayet kibar olup arkasından birader falan der.. 🤣
Çok net, sohbet ettikçe, ona iyilik yaptıkça, yanında durdukça bağlanıyoruz. Fen liseli bir genç olarak şöyle diyorum:
Kızlara bağlanmaktan 2 kurtuluş yolu var erkeklerin, aynı anda birçok kızla sohbet eder, size bağlanma hissi yaşamaz. Veyahut, hiç kız görmez, tabi araba sevdası başkadır canım 😀
Bi' boş bakış, yarım bir gülüş... şaka bir yana bakımlı ve temiz bir erkek özellikle kokusuyla cezbedenler ilk sırada. Çeken kısmı bu. Diğer kısımlar çetrefilli bayağı 😉
Cevap
21Cevap
Karşı cinste beni çeken fizik veya güzellik değildir sadece karakteri ve bana olan davranışlarıdır bu kadar.
Bir karşı cinsle aynı ortamda bulunup muhabbet açılmışsa benimle kurduğu iletişim esnasında önce onun diksiyonuna bakarım. Sonra da ne konuştuğuna. Boş konuştuğunu düşünüyosam elerim😂 zaten diğer türlü karşı cinsle ciddi bir sohbete dalmam. Çünkü çoğu kıt beyinli
Ya ahahahshhad şaşkın 😂👊🏼
Fiziken her zaman daha iyisini görebilirsin fakat herkes ruha ve duygulara dokunamaz o yüzden duygularıma dokunabilmesi önemli. Gözüme değil daha çok gönlüme hitap etmeli, gözüme sonrasında herkesten çok hitap eder zaten.
Peki çirkin birinden etkilenebilir misin ben mesela dış görünüşe önem veririm zaten gerekli olan da budur bence sonra duygulara bakarım
Ten uyumu, sohbeti, benimle kurduğu iletişim, diksiyon, karakteri, kişiliği davulu zurnası diyerek uzar uzar gider bu, maddelerle sınırlandırmak mümkün değil.. :)
Kesinlikle duygular. Duygusal bi insanım ve karşımdakinin duygularını da da önemserim beni çeker. Yoksa dünyanın en güzel kızı odunmuş, bana ne ondan?
Kesinlikle hissetirdikleri diyorum. Bana hissettirdiklerini sevmişsem dış görünüşü iyi olmasada gözüme çok iyi gibi gelir.
Bana karşı nazik olması, ses tonu, benim düşüncelerime önem vermesi bana saygı duyması. İnsanlara karşı nazik olması. Bunlar beni ona karşı çeker.
Fizik önemli tabi ama bazıları var cansız manken gibi duygusuz hiç bişey yok o yüzden duygu daha önemli
Beni çeken bir özellik yok. Varsa da ben bilmiyorum.
Fiziksel olarak bakmak bana mantıksız gelmeye başladı artık
İlk başta fiziksel özellikler çeker
Ama sonra aklı fikri zikri
Önce fiziksel özelliğe sonra da duygulara bakarım eğer bu koşulları sağlıyosa o kişiyle ilişki kurarım ama yoksa hayatıma devam ederim her halükarda belki bi gün karşıma çıkar diye düşünürüm
Sesi benim için çok önemli ve ilgisi. Tipte önemli tabiki. Bide bakımlı olması
Tanımadan önce
1-sac
2-koku
3-gozler
Tanımaya başlayınca davranışları
İlgisi teması sıcaklığı
Duygular, hissettirdikleri
Zeka, duygular, hissettirdikleri
%55
ilk olarak fiziksel sonra duygusal
Duygular ben Duygu insanıyım
Artık yok karşı cins amca oğlu benim için
Sölemem🤣sonra rahat birakmiyorlar beni
Fizik guzelligi çekiyor beni mıknatıs gibi
Erkeklerden hoşlanmıyorum ejxjsjz
Dikkati çeken fizik olur, seni çeken ise duygular.
Hissettirdikleri...🧚
Zeki kadınlara zaafım var ::d
Bana hissettirdikleri olmadan sonra napayım tipi
Tabiki hepsi ama önce fiziksel ozellikleri
Konuşma tarzı davranışları
Duygusal karakter olarak çok etkilenirim
Tabiki de ilk baş fiziksel ama malsa yürümez
Dışarda aslan , evde kedi :)))
duygular
C- hiçbir şey
fiziksel olarak dolgun vücut
Küt saçlı olması