Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. İlk defa göz göze geldiğimiz anı hatırlıyor musun? Kaçamak bir buluşmasıydı bu gözlerimizin. Seni istiyordum, biliyordun... Bakışların duygulu, anlayışlıydı, özlemliydi zaman zaman. Bakışların bir şarkı söylüyordu hiç bilmediğim. Seni dinliyordum, bakışlarını dinliyordum. Dağ başında apansız karşıma çıkan bir pınardı sanki gözlerin. Eğilip su içmek istiyordum kirpiklerinin arasından. İçimde yaktığın ateşi söndürmek istiyordum. Ama ateş gitgide büyüdü işte! Şimdi biraz da sen yan artık, benim yanacak yerim kalmadı. İnanamıyorum, sen var mısın, inanamıyorumbir türlü. Tuttuğum ellerin mi? Öptüğüm dudakların mı? Kim bilir? Belki de yoksun, ben bir rüya görüyorum, biraz sonra uyanacağım. Her şey ansızın silinecek. Ne saçların kalacak ortalıkta, ne gözlerin. Yine kahredici yalnızlığıma döneceğim. Biraz daha yıkılmış, biraz daha sensiz...
O gün ilk defa seni gördüm. Düşün sen dünyaya geleli beri kaç yıl geçmiş aradan. Düşün ne kadar çok özlemişim seni. Öyleyse hiç gitme, ne olur.. Vereceğin her kedere razıyım. Acıların en büyüğünü sen tattır bana, zehirlerin en şiddetlisini senin elinden içeyim. Ama gitme ne olur... Dudaklarım kurumuştu, içim yanıyordu. Suya hasret, kurumuş bir ot gibiydim. Yağmur olup yağdın üstüme, yeşerdim, filizlendim. Sonra güneş oldun, hayat verdin bana, koku verdin, renk verdin. Şimdi bırakıp gidersen bir daha ve son defa yine kuruyacağım, dağılıp toz olacağım anlıyor musun? Çünkü senden sonra kimse gelmeyecek, biliyorum. Kimseler çalmayacak kapımı. Gidersen beni bana mahkum edeceksin, keşke ölsem diyeceğim o zaman, keşke ölsem! Şimdi sendeyim, seninleyim, seni yaşıyorum.
Beni bana bırakma!!! Senden bir parçayım artık, belki de baştan başa sen oldum farkında değilsin. Beni bana bırakma!!! Sen olduğun için mutluyum. Sen olduğun için de. İstersen ben olma. Hiç benim olma. Ama bırakma beni ne olur? Beni bana bırakma!.31 Yorumla
Soran+1 yılHarika yazılmış..🙏
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni karşı cinste etkileyen özellik karakter ve kişilik özellikleridir. yani ben güzelliğe ya da diğer fiziki özelliklere göre seçmiyorum ayda etkilenmiyorum sevdiğim kadını sevmemin nedeni güzel bir kalbi olması. karakterimizin uyması ortak noktalarımızın çok olması davranışları ve bana olan sevgisidir. bunlardan daha çok etkileniyorum. ama günümüzde çoğu kişi dışa bakıyor maalesef
20 Yorumla
+1 yılİlk olarak gözler tabiki.. Sonrasında karekter önemli.. Benim için ilk izlenim çok önemlidir.. Öncelikle davranışları izlerim, yazdıklarını okurum.. Bana nasıl bir insan olduğunu anlatır.. Kimseye sorup da bilgi almak için vakit harcamaya gerek yok..
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kuzum..
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılDuruşu, gülüşü, kokusu. Aslında farklı şeyler bazısının elleri, bazısının gözleri, bazısının burnu.. etkilenebileceğim şeyler değişiyor ama genel olarak ilk olarak yani ezik büzük durmayacak, dimdik adam gibi. O duruştan karizma akacak falan :D
25 Yorumla
Soran+1 yılHer biri ayrı bir detay tabiii..😌♥️
- +1 yıl
🥰♥️
- +1 yıl
Doymadım doyamadımmm sevmelere seni ben 😃 bunun için de teşekkür ederim 💚
Soran+1 yılDoymamalara doymayacaksın da..🤨😍
- +1 yıl
😌 doyamam asla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar çok detay var ki, ufacık kimsenin dikkat etmediği şeylere bile önem veren biriyim.
Fiziksil özellikler dışında örnek vereyim. Güçlü bir kişi beni cezbeder. Şu dağ gibi kavramının tanımının karşılığı olan özelliklere sahip kişi diyeyim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü olması 🤔 Maddi ve fiziki bir güç değil bu🤔 Bağımsız "birey" olabilmesi🤔 Şu güç dediğim şey adamın yürüyüşüne, bakışına, konuşmasına, duruşuna yansıyor.🤔 Medeniyete sahip insan belli ediyor kendini.
114 Yorumla
Soran+1 yılAyyy.. hayallerimdeki güç işte bu torti.🤩
Şunu bi zahmet gözleri de ekleyerek yoğur pişir önüme koy artık..😂- +1 yıl
Gözler ve ses tonu uff ufff 😍😂😂
Bulsam şöylesini sarar sarmalar saklarım herkesten 😂 2 tane bulalım 😂
Soran+1 yılHıııı.. bak ses dedin ben onu nasıl unuturum..🫠
Gözler, ses, güç Allahım nasip et..😢😂- +1 yıl
Ayyyyy amin very very amin 😍😂
Yiğidim bul beniiiğğğğ 😂😂🤣🤣 - +1 yıl
Şöyle bir yürüyüş gibi mi desem, çok mu trollemiş olurum.. ((:
https://streamable.com/59g5g4
Soran+1 yılSitenin tepesine çık al şu megafonu da eline hemen başla kriterlerimizi saymaya..😂
Soran+1 yıl@__NoName__ olabilirliği yüksek bir tarzı var sanki..😅
- +1 yıl
@__NoName__ 😂😂 çok çok trol olur bu kro stili yürüyüşü ben almayayım 😂
- +1 yıl
Kemal sunal dan başkası bu yürüyüşü yapamaz ama ya 😄 saygıyla..
- +1 yıl
Bencede, bir endamı var ((:
Soran+1 yılSeçeneklere ekliyoruz hemen..😂
- +1 yıl
Bir tek ona yakışır bu tarz 😂 kimse denemesin 😂 anmış olduk sayende, mekanı cennet olsun.
Soran+1 yılBaşkasında olmaz haklısın, aminnn..🙏
- +1 yıl
Büyük sanatçıydı, amin. 👏
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakış ve kendinden emin duruş.
Omuzları düşük beli bükük olunca direkt gözüm acıyor.
Ve keskin yüz hatlarına sahip ve bunu ön plana çıkarmak için saçlarını kısa kestirmişse133 Yorumla
Soran+1 yılSiparişiniz hazırlanıyor, tamam..😅
- +1 yıl
Servis olsun lütfen. Servis neyse porsiyon olayını da kibarlaştırmak adına servis yaptılar 🤦🏽♂️
Soran+1 yılElitleşme çabaları gibi bir şey işte..🙄
- +1 yıl
Elitleşme çabası 🤔
Buluşmaya date denmesi falan tuhaf işler ya 😂
Soran+1 yılSevgilikten önce flörtümsüüü şeyler gibi işte anla ya..😂😂
- +1 yıl
Flört ne saçma şey ya. Belirsiz bir kavram.
Arkadaş değil manita değil bacanak mı ne bu. İnsanları seçenek olarak görmek falan tuhaf işler ya 🤔
Soran+1 yılÇıkma teklifi serisine iPhone gibi güncelleme geliyor her ay..😂
Yorulmuyorlar da yahu..😄- +1 yıl
Çıkma teklifi adamdır. O zamanlar saygı vardı şimdi ki gibi cıvıklık sorumsuzluk basitlik yoktu.
Özlendi be İzmirli o günler 🥲
Soran+1 yılCidden düşününce en güzel zamanları bizler yaşamışız..
Misal o yaşlarda bir teklif için aylarca hazırlanılırdı, heyecandan konuşamaz Yanyana gelemez bakmakla yetinirdik. Bir şey desek alınır mı düşüncesiyle en naif halimizle beklerdik..
Her şeyden önce utanma vardı Gökhan..- +1 yıl
Şimdi ooo mesajla kanka diyorlar ertesi gün aşkım 4 gün sonra küfürlü konuşup ayrılık.
Arkasından sosyal medyada laf sokmalar falan.
Basitleştiler hem de çok
Soran+1 yılBunun suçlusu kim bilmiyorum ama acil bir düzelme gerekiyor..🙄
Yaşıtlarımın bile bazen yaptıklarına iğrenerek bakıyorum..🤦♀️- +1 yıl
Sorumlusu direkt biziz. Günlük yaşar olduk , zıvanadan çıktı insanlık.
Bizim yaşıtlarımızın bir çoğu zaten aman evlerden Irak ya 🤦🏽♂️
Soran+1 yılHayır biz değiliz, eskiden ailelerimizin verdiği terbiyeden ziyade çekincemiz vardı. Şimdi bak bakim hangi genç ailesinden çekiniyor?
Hepsi yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor. Şimdikiler tabii böyle olur, çünkü sorumsuz ve rahat ailede büyüyorlar. Hepsi başına buyruk ben biliyorumcular oldular..- +1 yıl
Yoo biziz gerçekten bak. En basit örnek vereyim sana hem de buradan.
Biz yaşlarda kadınlar erkekler bile saçma sapan ilişki yaşayıp burada muhabbetini yapıyorlar.
Milletin gözüne sokar gibi ilişki yaşıyorlar.
Özelleri yok , şu abazanların olduğu cinsellik kategorisinde ahmak ahmak sorular sorup görüşler yapıyorlar.
Gençler yani ergenler örnek alıyor.
İnsanoğlu bu guzelı örnek almaz. Aile terbiyesi bir yere kadar.
Kişinin karakterinin büyük bölümünü arkadaş ortamı çevresi belirler. Aile temel olan şeyleri aşılar
Soran+1 yılBu konuda haklısın..
Ama buraya bakarakta bir insan karakterini düşüncelerini şekillendiriyorsa o zaman hiç gerçek ben insanım diye gezmesin..
Ben kendimi hayattan yaşayarak aldığım derslerle şekillendirdim. Evet aile bir yere kadar ama ailemin verdiklerinin etkisi altında bu yaşıma kadar doğru dürüst bir şekilde geldim..
Ne kaptıysam da bunu seve seve insanlara dilim döndüğünce aktarmaya çalıştım.
Buradaki bizim yaşıtlarımız olacak şahıslar kendilerini 18 yaşındaki çocuklarla eş değer tutuyor..
Hal ve hareketlerini geçtim insan yazdığı bir cümle ile kendini belli eder.
Hayatı sanal alemde geçirenler yüzünden gerçek hayatta tatmaları gereken tüm duygularını küçücük ekranlarda yaşamaya başladılar.
Bizlerinde ön ayak olduğu noktalar var tabi ama bu bir senin benimle olacak iş değil işte..- +1 yıl
Konu sadece burası değil ki. En basit örnek burası.
Bir kadınla bir erkek arkadaş olabılır mı diye saçma canım sorular soran yaşıtlarımız bile var 🤦🏽♂️
Sosyal medyayı sosyalleşme sanıyorlar işte. Asıl asosyallik sosyal medya farkında değiller.
Neler neler be İzmirli 😔
Soran+1 yılYine sinirlendim..🙄
Neyse ne kim ne yapıyorsa yapsın diyip yine köşemize çekilip uzaktan izlemek en doğrusu diyorum..🤦♀️- +1 yıl
İşte umursamazlık burada devreye giriyor İzmirli 😂
Yoksa bu kadar kanser bir kitleye ayar olmamak elde değil 😂
Soran+1 yılAllahtan en sevdiğim özelliği kendimde mevcut hale getirmişim..😂
Ben bir de takıntılıydım bir zamanlar, şu an o halim olsa çoktan hesabım kapatılmıştı eminim..😄😄- +1 yıl
Takıntı iyi bir arkadaş değil be İzmirli. İçten içe kemirir adamı aman hee
Soran+1 yılKurtuldum ondan da..
Sinsi bir hastalık gibiydi. Şimdi umursamazlığın nirvanasını yaşıyorum, bu sefer de gamsız damgası yiyorum..🙄- +1 yıl
Heee gamsızım basarabiliyorsan sende gamsız ol de kudursunlar 😂
Soran+1 yılOnun cevabın bir kat daha ağırını düşün.. öyle cevap veriyorum..😅
Sonra bu laflar senden nasıl çıkıyor oluyor..😄- +1 yıl
Düşün deme ama ben genel olarak pek düşünmem ki başım ağrır ya 11 saniye düşünürüm en fazla 😂
Soran+1 yılBenim anlık işte düşünmem bile..😂
O an oldu oldu, olmadı önümüzdeki maçlara artık diyorum..😄- +1 yıl
Yeter çok bile 😂
Amaaan oldugu kadar olmadığı kader kafası 😂
Soran+1 yılKaderci olmayın olmayın yanarsınız..😅😅
- +1 yıl
Lafın gelişi o İzmirli.
Ben ve kadercilik 😂😂😂
Soran+1 yılBilemem artık..😅😅
- +1 yıl
Kader , kısmet , hayırlısı hatta cennet / cehennem.
Günah / sevap bu kavramlar ben de hiç yok İzmirli.
Hani bana kadar bile yok 😂
Soran+1 yılBen o anlamlar da söylememiştim neyse.. Lafı ortaya attım anlayan anlamıştır be Gökhan..😂
- +1 yıl
Heee sinek zurna olayları.
Umarım İzmirli 😏
Soran+1 yılHıhııı.. ondan, ondan..😂
+1 yılFiziksel özellik : Gözleri
Karakter ve kişisel özellik : Dürüst, kültürlü (muhabbet açısından), olgun ama deli dolu.
Gizli özellik : Asalet
13 Yorumla
Soran+1 yılBu anlatımı başa tutturayım ben..😄
- +1 yıl
Örnek kalıp olsun ((:
Soran+1 yılKesinlikleee..☺️
Öncelikle tavır ve duruş. Daha sonra yuvarlak hatlar
10 YorumlaOfff boncuk boncuk gözlere bakarken ki o gülüşü eriyorum 😍🫠
12 Yorumla
Soran+1 yılHıhııı.. tam da öyle bir şeyimsiii..🤭
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜslubunun düzgün ve yaklaşımlarının duyarlı olması, bakışlarının sözlerinden çok şey anlatması. Bir de o ilk enerji önemli, onu hissetmezsem tüm bunlar olsa dahi iyi bir insandan öteye geçmez benim için.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılTavrı duruşu özgüveni doğal samimiyeti sesi bakışı gülüşü ya bunlar amA ruhen hissetmem gerek yani sadece bakmak değil içindekini görmek mesele anlatamadım tuhaf hisler işte...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karakter bütünlüğü. Tek bir şey yok. Karma bir durum. İşte dürüstlüktür, yardımseverliktir... Bunların birleşimi. Yoksa olmaz
10 Yorumla
+1 yılDetaylara ufacık şeylere, zevklerime, sevmediklerime verdiği önem... Boy pos bakış gülüş elbette fiziksel olarak ilk etkileyen özellikler.
10 Yorumlacevaplara şöyle bir göz gezdirdimde hep aynı şeyler. kendileri ne kadar karsılıyor acaba o istedikleri özellikleri düşünen yok. hikaye yani
10 Yorumla
+1 yılAhlak edep haya karakteri kalpi iç guzellikleri
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle ağırbaşlı olması, hanım hanımcık. Bu devirde kızların ağzı bozuk, elinde sigara, tavırlar erkek fatma. Asker arkadaşım gibiler. Üstüne alınanlara söyledim bunu. Düzgün kızlarımız üzerlerine alınmasın bu yorumumu.
00 YorumlaHahaha genelde gunes gozlugu takarim 7 24. Gunumun 4 saati sporla gectigi icin ter kokma ihtimalim yuksek allahtan dislerim beyaz ve duzenli oradan kazanirsak kazanacagiz gibi duruyor gozlermis kokuymus puhahaha
00 YorumlaEl parmakları ve ayak parmakları çok dikkat ederimm
10 YorumlaMerhameti temiz kaplı olması sadık olması hayvanlari sevmesi felan
10 YorumlaAkıl varlığının bilincinde olup bu varlığı kullanabilmesi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gözler ve dişler. Özellikle gözler ruhuma dokunur.
10 YorumlaZekası, sakallı olması, gülüşü, bakışları, üslubu, kişilik ve karakteri.
10 Yorumla
+1 yılBen gözlerden aşırı etkileniyorum ya içinde kaybolup gidiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılZeka… abi dış görünüş, seksapelite, tavırlar hal ve hareketler bir noktaya kadar..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMüzik zevkimin benzemesi ortak özelikler bide farklı olmalı diğer insanlardan
10 Yorumla Kızmaca yok kızlar basenler kalça duruşu en sevdiğim yer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakışlar aşırı etkili oluyor. Bir de ses tonu. Bakışlar keskin ise fazla etkileyici bir hal ortaya çıkıyor. Ses tonunu ise tanımlayamam.
10 Yorumla
+1 yılUzun saçlar, dengeli kilo, sigara içmemesi, sart değil ama sporda yapıyorsa yansın geceler sabaha kadar mokoko😈😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgöz, diş, kişisel bakım hepsi, diksiyon ve eller. tabi anlamli bakan gozler
10 Yorumla
+1 yılMeseleleri çözme kapasitesi, önem verme derecesi, empati kurabilme becerisi
00 Yorumlagözlerim ve ellerim güzeldir. fiziken de iyi durumdayım :D ama bana kalırsa teni ve kokusu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Arzulu istekli bakışları yüksek libido beni alır goturur
00 Yorumla
+1 yılMerhamet, anlayış ve üzerine titreme
20 Yorumla
+1 yılMasaj yapmaya ilgilenmeye acik olmalari
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Karakter.
10 Yorumla
+1 yılBakışları diyorum
10 YorumlaKarekteri dürüst olmasi
10 YorumlaKibar olması güleryüzlü olması artı
10 Yorumla
+1 yılÖzgüveni , samimiyeti bakışları etkiliyor
10 Yorumla
+1 yılBakışlar fikir en son beden ölçüsü.
10 Yorumla
+1 yılAğır olması, olgun düşünmesi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. Sözleriyle gözlerinin uyumu
10 Yorumla
+1 yılSıcakkanlı tatlı olması olabilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç belli olmaz 😎
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Samimiyeti ve gülüşü derim
10 Yorumla
+1 yılnet olması, ne istediğini bilmesi, sadakat
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılZeka ve özgüven... Yeter bana
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGülüşü, kızarması heyecanlanması…
10 Yorumla
+1 yılBugün bi kız kaynak yaptı önümde ilginçti
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boynun diyorum boynun diyen Cemal Süreyya gibi
10 YorumlaSaygısı olabilir.
10 YorumlaNazik ve anlayışlı olması
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSes tonu
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSohbeti
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılzeka ve gülümseme
10 Yorumla
+1 yılGeniş omuza düşerim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçlar gülüş konuşma
10 Yorumla
+1 yılDüşünce, sevgi ve saygısı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılZeka
10 Yorumla
+1 yılBakımlı ayaklar aromatik kokusu 😊😊
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşması.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kalibresiz.
10 Yorumla
+1 yılArtık kişilik etkiliyor
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım