Yaş faktörü de var yaş 32 hadi diyelim bu ilişki bitti sonra ne olacak gelecek olanlar daha düşük profil olur diyorlar
3 ay
Yaş faktörü de var yaş 32 hadi diyelim bu ilişki bitti sonra ne olacak gelecek olanlar daha düşük profil olur diyorlar
Millet işsizle evleniyor, efendi düzgün saygılı demişsin aile şirketi var diyosun evlilikten korkuyorsun saçmalama istersen. Seni ticareti veya aile şirketi olması neden etkilesin ki. Seviyorsan neyi bekliyorsun? Siz kadınlar seçenekler arasından en kötüsünü seçmekte üstünüze yok 😅
Ay güldürdün beni😆
Ne fırsatı canısı 😄
Evı arabası da var
Ama nasıl parasal sıkıntı yok neden öyle dedın
Yaş mevzusu insanın kafasını fena kurcalar, bunu hissediyorum 💭 32 olmak “acele etmeliyim” baskısı yaratabiliyor ama evlilik sırf yaş geldi diye yapılınca mutlu olunmuyor. Detaylara takılman belki içindeki bir alarmdır, belki de sadece kaygı. “Bundan iyisi gelmez” düşüncesi de tamamen korku odaklı 🧠✨ Sen bu ilişkide gerçekten huzurlu musun, yoksa kaybetme korkusu mu ağır basıyor? 💘
Cevap
8Cevap
Maddiyat açısından düşük profilli olurlar evet.
Bundan sonra gelecek olanlar mı
Evet
Hmm sevgilim evi var arabaşı var işi var
Giden zaman senden gidiyor acil evlenmelisin. Bir cocuk yapmalisin. Yoksa yalniz oleceksin.
Haklısın biliyorum ama ne evlenebılıom ne ayrılabılıom
Risk almalisin. Seçici davranma arti eksileriyle kabul et. Hicbirimiz mukemmel degiliz.
Öyle mi
maalesef benim bildigim bu. Bazi radikal kararlarin sorumlulugunu alabilecek yastasin.
Cok naz aşik usandirir.
Dıyısın
O nasip benim bir kız arkadaşım 35 in deyken Nirvana bir talihlisi çıktı ve evlendi
Bende mı beklıyım yanı 35 e kadar😆
Sevgilinin yaşı kaç
Neden
34
detay ne mesela fakır mı ne durumu
bak şimdi sevgilim dünya iyisi efendi ahlaklı sadık adam gibi adam ancak tıcaretle ugrasıyor ancak aile şirketi bunlar ortak iş korkuyorum ilerde harcamalarımıza müdahele edılse. Huzursuz olsak
ıllakı edılecek o yuzden ayrı bırıktırırsın zamanla. o sekılde harcarsınız sende calısırsan
bu sebepten ayrılınmaz
Ne ıllakı edılcek
Heralde kasa ortak
Evet herhalde
Neler mesela takıntıların
bak şimdi sevgilim dünya iyisi efendi ahlaklı sadık adam gibi adam ancak tıcaretle ugrasıyor ancak aile şirketi bunlar ortak iş korkuyorum ilerde harcamalarımıza müdahele edılse. Huzursuz olsak
Sanmam
Ne sanmam
ozelın oldumu
Neden erteliyosun sorun ne analtrmsn
Ya bak şimdi sevgilim dünya iyisi efendi ahlaklı sadık adam gibi adam ancak tıcaretle ugrasıyor ancak aile şirketi bunlar ortak iş korkuyorum ilerde harcamalarımıza müdahele edılse. Huzursuz olsak
Ohoo nereye kadar bekliceksin peki böyle
Napmalı ya
Bence oda hazrsa evlenin o ne diyo evliliğe
Ya o tamam diyor da sorun ne dedın anlattım cevap vermedın ona
Bu iş konusunda fazla sorun yapmicakmsn çünkü aile şirketi aralarında sorun yoksa bunu pekde sorun yapma yaşınız da var yani
Evet ya bunu ben de düşünüyorum şimdi mantıklı olmak lazım bu ılıskı bıtse tekrar bırıyle basla et derken kimbilir yas kaç olcak
Aynen bişey sorcam
Sor
Ulaşs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?