Eşim yabancı ve Türkiye'ye gelip benimle evlendi. 3 ay sadece beraber kalabildik daha sonra vize bitiminde ülkesine döndü. Maddi durumu kötü aylık 200 dolar gibi bana ihtiyaç parası atıyor. Neredeyse onu görmeyeli 3 yıl olmak üzere her gün hemen hemen bütün gün facetime yapıyoruz ama yakında geleceğini söylemesine rağmen tahammülüm azalıyor. Benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız ve ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayBen senin yerinde olsaydım şunu sorardım: "Bu adam yarın gelse, biz gerçekten 3 yıl önceki o insanlar mıyız? Yoksa ben sadece kafamda kurduğum o 3 aylık anıya mı aşığım?"3 yıl boyunca seni bu belirsizlikte bırakan biri için daha fazla beklemenin mantığı yok. Geleceği varsa zaten bugüne kadar bin kere gelirdi. Senin yerinde olsam, bu "sanal prangayı" artık ayağımdan çıkarır, önüme bakardım. Kimsenin takviminde belirsiz bir tarih olmayı kabul etme. Hayat ekrandan izlenecek kadar uzun değil.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlginç bir evlilik ben gemide çalışıyorum evli değilim ama evli olsam ben bile yılda birkaç ay evimde olabiliyorum bu bile evliliği aklıma getirdiğimde bana imkansız bir evlilik ilişkisi gibi kafamda düşünceler yaratıyor yani sizinki 3 yıldır yok dile kolay peki ama geleceği net olamayan bir ilişkide nasıl olduda evliliğe karar verdiniz yani sanki bu ilginçlik en başından geliyor gibi işin maddi boyutunu vs geçtim insan eşiyle sadece basbasa bi yemek yıyıp basbasa bi film izlemek için bile mutluluktan havaya ucar sizdeki bu uzun süre ayrılık gerçekten çokta idare edilebilir değil peki ama sizin eşinizin yanına gitme durumunuz yokmu yani hangi ülkedesiniz durumlar nedir bilmiyorum sadece o gelemiyorsa siz gidin o ülkede gelecek yoksa oda gelemiyorsa bu şekilde 3 yıl geçirmek dahi çok zor bir süreç umarım musmutlu bir gelecek sizinle olur
06 Yorumla
Soran5 ayaslında onu suçlamak istemiyorum çünkü işin içine maddiyat giriyor ama çabalasaydı daha farklı olacağı düşüncesi var beni alamıyor çünkü gelir kaynağı ve para göstermesi gerekiyor sadece beni kızdıran neden beni sorumluluğu alamayacağı bir evliliğe sürüklediği ve neden yıllarımı heba ettiği yıllarımı ümitlerle geçiriyorum asker değil engelli hiç değil o zaman neyi bekliyorum fakir olması sadece bahane sanırım çünkü tüm gün yatıyor ve bir işe ihtiyacı olduğunu söylüyor ötesini hiç görmedim
- 5 ay
Ooo ana problem karşınızdaki kişinin ağzı laf yapıyor ancak çalışıp para kazanıp bir gelecek adımı yok yani yazdığınızdan yola çıkarak diyorum adamın kendine faydası yok günlük yemek harçlığı çıksın gelecek vs çokta tın kafasında biri o zaman yani evliliği vs geçtim hayalimde şu ev var hayalimde şu araba var ben çabalıyorum illaki birgün olucak kafasında değil sadece varsa yemek yerim yoksa atıştırırım ama kendimi yormam kafasında biri ise şu ana dek çok bile zaman kaybetmişiniz geçmişe bir şey yapamazsınız ama geleceğe müdahele edebilmek sizin ellerinizde yaş kaç olursa olsun gelecek bir insanın yaşayarak hayattan zevk alacağı tek zaman dilimi bu fırsatıda kaçırmamalı iyi düşünün tartın sizin kalbiniz ve düşleriniz ne hayal ediyor ve o hayalin yolundamısınız düşünün vazgeçmeyin hayallerinizden
Soran5 ayhaklısın ağzının iyi laf yapması ve içi boş olması beni sinirlendiren en büyük sebep boş vaatler ve boşa geçen yıllar işin neresinden dönsen kaardır ama dönmeyi düşünürken de gerçekten boşa mı gidecek düşüncesi ağır
- 5 ay
Gerçekten boşamı gidecek derken işin şu kısmını unutmayın yaklaşık 3 yıldır evlisiniz ve eşinizle ne zaman başbaşa yemek yediniz ne zaman başbaşa film izlediniz ne zaman ya bahar geldi bi pikniğe gidelim dediniz hatırlamıyosunuz bence asıl boşa giden anısız yıllar çünki kaç yaşında olursak olalım tekrsr o yaşlara geri dönemiycez tekrar o anıları aynı enerji ile yaşayamıycaz bence gelecekteki güzel anıları oluşturmak için geçmişteki içi boş sayfalarla dolu anı defterini ortadan kaldırmak daha mantıklı elbette bir söz vardır benim gbi bekarlara hep kaba tabirle bekara... Boşamak kolay derler ama bu şekilde boş sayfalarla dolu bir evliliktense bekar kalmayı tercih ederim umarım vericeğiniz karar geleceğinizde dolu sayfaların olduğu bir anı görseli oluşturur hafızanızda eskiyide sadece kötü bir tecrübe olarak düşünün ayrıca kötüyü görmeden iyinin kıymetini bilemiyoruz genel olarak
Soran5 ayaslında her şeyin farkındayım neden kabul edip yoluma devam etmiyorum bilmiyorum size çok teşekkür ederim buna kulak asacağım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Bu durum gerçekten zor, sen resmen üç yıldır yarım bir evlilik yaşıyorsun gibi… 🥺 Hem var hem yok gibi biri, üstelik fiziksel temas sıfır. İnsan bir noktadan sonra tükenir, çok normal. Görmeden, yanında hissetmeden sadece ekranla ilişki yürütmek uzun vadede yorar. Sana net bir geliş tarihi, somut plan sunabiliyor mu gerçekten? Yoksa hep “yakında” mı? Sen artık ne istiyorsun, beklemek mi yaşamak mı? 💭💔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 5 ayÇoktan ayrılırdım. Adam tembel çalışmıyor bu yasa kadar bir baltaya sap olmamis sende onunla hayatını ziyan ediyorsun. Ayrıl hayatını kurtar.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 5 ayboşan evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ay
Deutsch pass icin bedel ödüyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
5 aySanal evlilk nedir? Öyle şeymi olur niye kendini heba ediyorsun Türkiye de adamı yok. Seni gerçekten istiyorsa yanına alır sana değer verir ayda 200 dolar yollamakla koca olunmaz..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
5 ayneden ulke degıstırmeyı dusunmuyo ya da senın gıtme ımkanın yok mu
15 Yorumla
Soran5 ayhayatım maddiyat yok işte çalışmıyor işe girse bile yine uzun süre beklemem gerekecek
- 5 ay
onun oldugu ulke sart mı pekı uc sene cok uzun sadece uc ay yan yana olduktan sonra. O gelemıyo sen gıdemıyosun sıkıntılı.
Soran5 aysadece inan suriyede olmak bile umrumda olmazdı. herkes amerika için evlendiğimi sanıyor ama sadece eşimle normal bir evlilik istiyorum
- 5 ay
sanal sevgılılıkten farkı yok acıkcası. Sevgı mı sende kı onu da bılemem. Ama cok sacma bı durum ıcındesın Şu an . Karsı tarafın bı cabası yok anlattıgın kadarıyla , yanında ıstese emın ol coktan gotururdu. Senın bılecegın sey ama uzatmak senden senelerınj calmaktan baska bı ıse yaramaz gıbı
Soran5 aydoğru, sevginin ne olduğundan da emin değilim artık. 26 yaşıma geldim ve senelerimi boş bir evlilik için kaybetmiş gibi hissediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allahim bu insanlar nasil kafalar yasiyolar ya... ben mi cok ilkel cok monoton bi hayat yasiyorum anlamiyorum... 🤦🏻🤦🏻
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. seven insan eşinin yanında durur bence. bahane uyduruyor gibi, bu konuyu onunla konuş ilk düzelmiyorsa sizde isterseniz boşanabilirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayÖyle evlilik mi olur ya... ben dayanamam.. öpmek isterim koklamak ısterım sevdıgim kadını. Eşim sonucta...
Sacma sapan bur evlılıj sızınkı00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
5 ayBoşanmak sağlıklı ama. parasal. destek kalsın yerim keyfime bakarım. dersen de ayrı
02 Yorumla
Soran5 ayaylık 8.000 tl inan hayatıma hiçbir şey katmıyor yarısı sigara için gidiyor fatura yemek derken elde kalan 0
- 5 ay
Anladım o vakit değmez
- Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.
5 ayBoşanıp boşanmama kararı, yaşam tarzınıza ve mutluluğunuza olan etkisine bağlı olarak size aittir..
00 Yorumla
5 ayVatandaşlık için evlenmiş olabilir insan illa ki eşini özler de gelir yani
02 Yorumla
Soran5 aysanmıyorum hayatım abd vatandaşı türkiye hakkında en ufak bilgisi yok ve pek de beğenmedi türkiyeyi
- 5 ay
Ajan falan mı 🤦🏻♀️ ne blym anlamafım yni
Resmi olarak evlendin ve koca 3 yıl☹️ sencede cidden garip deilmi bu
00 Yorumla
5 ayOnu boşa beni al daha çok görürsün artı 300 dolar yatırırım 😁
00 Yorumla
5 ayTen teması olmadan zor profesyonel yardım istermisiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Dinen nikah düşmüş zaten
01 Yorumla
Soran5 aymüslüman değilim dini nikah yapmadım
5 aySeviyor musun? Sen gidemiyormusun?
01 Yorumla
Soran5 ayfazlasıyla seviyorum ama artık dayanamıyorum bu durumun içinde sıkışıp kalmaya ve ben gidemiyorum maddiyattan ötürü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayAylık 200 dolar emin misin
05 Yorumla
Soran5 ayevet neden
- 5 ay
İnandırıcı gelmedi sana yalan atıyor olabilir
Soran5 ay200 dolar 8.000 tl ediyor genelde ay sonuna kadar elimde hiçbir şey kalmıyor ama eskiden en fazla 4.000 tl veriyordu bazen hiç vermiyordu uzun tartışmalar sonucunda her ay 200 dolar atmaya başladı hala zorlanıyor bana harçlık göndermeye bilmiyorum
- 5 ay
3 yıl bekleyerek üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın, artık sıra onda. İstese seni oraya götürebilir. Eğer seni gerçekten götürmek isteseydi, 3 yıl içinde en azından vize başvuru numaranı eline tutuştururdu
Soran5 ayo kadar çok haklısın ki keşke bunu anlayabilecek bir kapasitede olsaydı ona bunu söylediğimde sende çabalayabilirdin para biriktirip yardım edebilirdin her şey ben yapıyorum seni görmek için para biriktiriyorum ben çabalıyorum yinede şikayet ediyorsun diyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlimisiniz siz halen
04 Yorumla
Soran5 ayevet
Soran5 aysanırım öyle oldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden böyle bi evlilik yaptın ki
01 Yorumla
Soran5 ayseverek evlendim kocamı çok seviyorum ama gerçek bir evlilik yaşamak istiyorum aşk yetersiz kalıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşiniz nereli, neden ayrı ülkelerde yaşıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran5 ayeşim amerikalı maddi durumu yok
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. resmi nikah değil dimi
02 Yorumla
Soran5 ayresmi nikah
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Bende evlenmeye giciyorum hemen jdjdj😂😂
10 YorumlaSeni vatandaşlık için kullanmayı bir denemiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
5 aysen neden yanına gitmiyorsun?
00 Yorumla
5 ay3 yıl yapmadan nasıl durdur boşan
00 Yorumla
5 ayÇocuk yoksa boşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 aySanal evlilik nedir ya :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlilik birde he boşan geç ya one öyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
5 ayboynuzu takarım milyonlarca
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Toksik ilişki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayVatandaşlık kovalıyor muhtemelen.
00 Yorumla
5 ayAllah yardımcın olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Dokunmadan evlilik mi olur yahu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Oyalamaca bence onun başka ailesi olmasın sakın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.
5 ayDavayı hemen aç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayZor durumdasın konuş olmuyorsa zorlama
018 Yorumla
Soran5 ayçok kez konuştum ama asla boşanmak istemiyor boşanmayı reddediyor ama bir gelecekte göremiyorum
Cevap sahibi5 aynerde evlenmiştiniz?
Soran5 aytürkiyede evlendik kendisi amerikalı
Cevap sahibi5 ayDava açarsan halledersin çok da önemli değil bence günlerini kaybetme yaş kaç=
Soran5 ay26 olmak üzereyim dava süreci de çok uzun sürüyor bilmiyorum
Cevap sahibi5 ayneden uzun sürsün? düzgün bir avukat ile
Soran5 ayiş sahibi değilim evraklar çok pahalı her bir kağıt için çeviri istiyorlar kağıtın tanesi 1 yıl önce 1.000 tlydi ve nerden baksan 30 kağıt var 10 tanesi için 10.000 tl ödedim ve sonra davamı geri çektim ek ücret vs. 50-60 bini bulacağını söylediler avukatla nasıl olur bilmiyorum hiç avukatla görüşmedim
Cevap sahibi5 ayçekişme yöntemi ile doğru diyorsunuz peki iş vs yok mu
Cevap sahibi5 ayNerde yaşıyordunuz gerekirse yardımcı olcak birine yönlendireyim
Soran5 ayşu an tek geçim kaynağım eşimin 200 doları ve ailemin bazen verdiği harçlık aylık gelirim hemen hemen 10.000 tl
Cevap sahibi5 aydurum vahim maddi olarak peki nerde yaşıyorsunuz?
Soran5 aygeçim olarak beni idare ediyor muhteşem bir geçim olmasa da ve izmitte yaşıyorum
Cevap sahibi5 ayAnladım İstanbul'da olsan bir avukat arkadaşa yönlendirebilirdim
Soran5 ayçok teşekkür ederim yinede düşünmeniz yeterli benim için
Cevap sahibi5 ayRica ederim. Tam olarak durumunuz ne sizin?
Soran5 ayaffınıza sığınarak durumunuz derken anlayamadım orayı
Cevap sahibi5 aykonuşabilir miyiz? detaylı
Cevap sahibi5 aymaddi
manevi
fiziksel ve ruhsal durum?
Eşin nerde yaşıyor?
012 Yorumla
Soran5 ayabd
Soran5 aybir iş yapmıyor bu yüzden ne bende gidebiliyorum ne de o gelebiliyor maddi olarak kötü durumda ve bir çabası yok toparlamak için işe ihtiyacı olduğunu söyler sadece
- 5 ay
Ben dürüst olduğunu sanmıyorum. Türkiye bu anlamda gayet kolaylık sağlayan bir ülke. orada konsolosluğa başvursa gayet tabii onam alır. burada işte bulur. Ve gerçekten isteseydi. Seni 3 yıl içinde ABD'ye götürür, orada da nikahlanırdınız.
Muhtemelen şu an Türkiye'ye gelip gidiyorsa da anlamıyorsun. Seni kullanmış gibi anladım ben daha çok.
Boşan kesinlikle hala beklemen kabahat.
Ayrıca, burdaki herkese dipnotum olsun. Ülkeler arası hukuken bir sınırlama olmadığı için, eşin Türkiye de seninle evli olsada ABD'de ya da Avrupa ülkesinde, ya da bunlar dışında farklı bir ülkede bir başkası ile evlenebiliyor. Ve Sen o ülkeden bu konu ile ilgili bilgi almadıkça bunu kendi ülken aracılığı ile öğrenemiyorsun.
Soran5 aybunu yakın zamanda araştırdım resmiyette evli gözüktüğü için ikinci bir evlilik yapamaz bu şekilde bir sınırlama olmaması söz konusu değil ve eşimin benden faydalanacağı hiçbir şey yok sadece belki vatandaşlık ama sanmıyorum türk vatandaşı olmak istediğini ayrıca bunun için burada yaşamış olması gerekiyor türk vatandaşıyla evlenmek ona bir avantaj vs sağlamıyor sadece tembel
Soran5 ayabd'de evliliğe gerek yok çünkü burada yaptığımız evlilik konsolosluktan otomatik olarak amerika sistemine geçiyor zaten evli gözüküyoruz ikinci bir evliliğe hakkı yok ben vefat etmeden ve boşanmadan katiyen bir evlilik yapamaz yapmaya kalkarsa göçmenlik ve ikinci evlilik yapmaya kalkmasından hukuki sorunlar yaşayacak ve sondaki dediğinde haklısın gelmek isteyen mutlaka gelirdi
Soran5 ayyerli amerikalı
Soran5 ayhayatım zaten istersen yapabilirsin tören amaçlı yerel kayıt vs için ama yapmak zorunluluğu yok senin arkadaşın yapmayı tercih etmiş bunu eşimde yapmak istiyor ailesi türkiyede nikahımıza gelemediği için yerel kayıta düşmemiş olsa bile başka biriyle evlenmesi için müsaade değil ve yerel kayıtı konsolosluğa giderek de yaptırabiliyoruz tekrar bir nikah şart değil ama yinede ben bunu avukatlarla görüşüp bir danışırım
5 ayAlsın yanına seni
04 Yorumla
Soran5 aybeni alması için bir işte çalışıyor olması gerekiyor ve para göstermesi gerekiyor eşime bakacak yükümlülüğüm var gibisinden
- 5 ay
Nerde yasjyor niye işi yok
Soran5 ayamerikada iş sahibi olmanın zor olduğunu ve anksiyete panik atağı olduğundan daha zor olduğunu söylüyor
- 5 ay
Değişik
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
5 ayİşin zor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayEvlilik değil ki bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m 5 ayO nasıl oluyor ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ciddi misin
00 Yorumla
5 ayoyle evlılıkmı olur ya sacma bu
01 Yorumla- 5 ay
hangı sehırdesın sen
5 aySeni oyalıyor gibi mi
00 Yorumla
5 ayNasıl dayanıyorsun?
00 Yorumla
5 ayO nasıl iş kız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 aySal gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAldatırdım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayYanlızlığını gidermek istersen ben burdayım
00 YorumlaFransa mi?
02 Yorumla
Soran5 ayabd
Kendine yazık ettin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
5 ayO nası evlilik
00 Yorumla Nerde yaşıyorsun
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri