3 yıl sonra boşanıyorum?

şu an eşimle üç yıldır evliyim. Ve baştan beri aynı problemleri yaşıyoruz. Bu problemler şunlardır:
- annem ve babamın gelmesini ve oraya gitmeyi isteğiyle yapmıyor ben götürdüm veya ben çağırdığım için yapıyor. Mesela üç yıldır evliyiz ve annem babam iki sokak ötede kalır ama bir kere bensiz annemin yanına bir kahve içmeye gitmemiştir. Ve her kavgada annen baban seni tutuyor o yüzden onlara güvenmiyorum ve sevmiyorum diyor. Ben de diyorum ki benim annem babamı sevmiyorsan beni de sevmiyorsun demektir çünkü onlar benim annem babam beni seviyorsa onları da sevmen lazım en azından saygı duyman lazım. Tamam tamam deyip 1.02 kere kendini zorlayıp yapsa da uzun vadede hep bir bozuklu ve kavgaya yol açıyor.
- İkimizde çalışıyoruz ve ben onun yaklaşık 2.03 katını kazanıyorum ve maaşımın yarısını ortak hesaba atıyorum ve o da yarısını ortak hesaba atıyor ve oradan kira olsun araba masrafları olsun hepsi oradan kesiliyor ama o katkıyı hiçbir zaman yapmak istemiyor çünkü o evi temizliyormuş ben de parayı ayarlayacakmışım onu kazandığı para kendininmiş. Ve ne zaman bir kahve olsun bir yemek ödete hep bunun lafını ediyor bu da beni çok rahatsız ediyor çünkü benim param da benim aileme gidiyor ve ben hiçbir zaman ben bunu ödedim şunu ödedim diye lafını etmem ama o her zaman ediyor ve zoruma gidiyor diyor sana ödediğim her şey için çünkü sen erkeksin sen her şeyi ödemek zorundasın diyor.

- Bir başka problem ise öfke problemi çabuk kızıyor sinirleniyor kırıyor atıyor bir şeyler fırlatıyor ve çok kötü düşünüyor. Mesela annem veya ben bir şey dediğimizde hiç öyle bir şey demek istemediğimiz halde hemen kötü algılayıp kendi kafasında büyütüp kin besliyor bu da beni çok rahatsız ediyor.

Bir haftadır ayrı kalıyoruz ve bugün annem babam ben oraya gittik onun annesi babası o konuştuk. Ben de diyorum o kadar geziyor yiyor içiyoruz sen bana diyorsun ki benim paramı yiyorsun bu benim zoruma gidiyor seninle bir aile olamıyorum diyorum o da diyor ki yalanmı söylüyorum sen benim paramı yemiyor musun ben de diyorum ki benim param nereye gidiyor ya benim paramla oluyor ya ben sana söylüyor muyum sen benim paramı yiyorsun diye biz bir aile değil miyiz yok onun o istemiyormuş ödemek o evin işini yapıyormuş ben her şeyi ödeyecek misim. Mesela geçen sene yedi ülke gezdik bunları neyle gezdik kimin parasıyla gezdik ben kazanmazsam ben sana harcamasam nasıl gez diyorum her şeyi ben de ödüyorum diyor hani hiçbir hiçbir mutluluk yok ya da şefkat yok hep bir nankörlük seziyorum. Buna göre her şey bu ödüyor bu karşılıyor. Mesela annem de diyor ayıp değil mi senin ödediğini konuşuyorsun Karıkoca arasında parayı konuşuyorsun ve buna karşılık anneme diyor ki sen karışma diyor benim paramı yemiyor mu doğru değil mi diyor ve ben o anda dışarı çıktım sinirlenip beni bu hayatımda hiç kimsenin paranı yememişimdir ve gelirim çok iyidir ona hiçbir muhtaçlığım yoktur.

Üç yıldır böyle kavgalarımız oluyor her ay en az iki kere. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

3 yıl sonra boşanıyorum?