3 ay
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Zorunda değilsin hiçbirine evlilik şart değil evli bir kadın olarak söylüyorum. Erkeklerin peşinden asla koşma bırak elde etmeye çalışsınlar sürekli o eskiye asla dönme …10/10 lık olan karaktersiz dediğin en mantılısı gbi çünkü zengin yakışıklı sonra pişman olmayacağın özelliklere sahip …peşinden koşturmadan evlenme asla.. ama şuna da unutma evlilik kadını yoran bir müessese Türkiye de o yüzden bekarlık sultanlık canım
Hicbirini, hayatina devm et... kacirdigin bisey yok halen
Bu hayatta mantık evliliği yapacaksın aşkım meşk boş işler
Evlendikten sonra kimse düzelmez kafana yatan mantığına uyanla evlen
Ailen de sorun gördüyse o çocuktan uzak dur
Yaşın çok küçük evlilik için o çevrendeki cahiler çocuk yaşta evlenip mutlu olmayan kişiler değil mi? Senin reşit olmanı bekleyen …. Hiç evlenme ve çok yaş farkıyla evlenme manipüle edilirsin küçük kız isteyen erkeğin niyeti pistir unutma
Belki de babana baş kaldırman gerekiyordur artık başkaları yüzünden hazır olmadığın halde evlenme tavrını göstermelisin
Zengin olanı seç. Arkadaşı olması karaktersiz olduğunu göstermez ki.10/10 diyorsun. İki erkek bir kızı sevebilir bence
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde böyle bir durumum var ama bir yolu var bence
ne o
Yazarmısın
Adayların hepsi birbirinden kötü. Sen bu gidişle yanlış evlilik yapıp başını yakarsın. Madem öyle üniden bulsaydın birini
Gönlünde kim varsa ya onla evlen ya da mantığını kullan ve paralı olanla evlen.
Bana bunların hiçbiri doğru kişi gibi gelmedi bence acele etme çevrene de size ne de lütfen ileride o hayatı onlar yaşamayacak
Üçünden de bir yıl olmaz ve sen kesinlikle evliliğe hazır değilsin. 3 seneye bekar bir anne görüyorum
Soru metnini okurken istifra edip kusasım geldi.
milleti dinleme yaa bence daha yaşın küçük bende 22 yim
Okumuyon mu
22 yaşı aslında erken ama çevren cahil insanlarla dolu sanırım. Her şey de yerini istiyor. Hem maddiyat hem maneviyat. Hem para hem karakter hem dış görünüş. En çok hangisini kalbin ehliyor
Çevreme göre evde kaldım 🤣🤣
Evlilik çağı ne ya 22 yaşındasın daha kendini hazır hissettiğinde evlen millete ne bakıyon
5 senedir bekleyenim tam olarak nasıl sorunları var? Çok mu berbat, düzeltilemeyecek şeyler?
yok be. O da iyi biri aslında. Da Babası ile babam arasında sorunlar oldu. Dedikodumu çıkardı, oğluyla konuşuyorum diye falan. Sorun onda değil ailesinde diye gömüyorlar çpcuğu
22 evlilik yaşımı? Saçmalama daha çok sene var kimse evlenmek zorunda değil istersen evlenmezsin bile.
Aynı yaştayız ben daha okuyorum. Çevren nasıl böyle düşünüyor olabilir
bende okuyorum bu sene son
Nerelisin
Senin sevdiğin deilde seni seveni seç 5 yıldır bekleyenin eksileri neler bı tart ona göre seçim yap sevgilini aday listesine dahi sokma
Belkide şimdi zamanı değildir zaten doğru kişi olsaydı emin olurdun
Bırak millet ne derse desin kendi hayatına bak
Seni kaç sendir bekleyeni seç, diyer şıklar pişman etme olasılığı yüksek, biraz kafanı kullansan diyorum
hangisi seni daha çok önemseyip rahat ettirirse onunla
Kendini hazır hissedene kadar ve cebine bol bol tavsiye toplamadan evlenmeye kalkma.
iş okul vs ilgileneceğin bir şey yok mu? yaşın çok küçük pişman olursun.
Hiçbirini seçme heleki buraya da sormussan daha kafanda ne istediğini oturtamamissin 30 una yaklaşmadan evlenmemelisin
Geç kalma bak 30 u geçtim bakan yok
Bence zamana bırak aileni de bir şekilde ikna et
Bende 22 yaşındayım ama kızda olsan bence 22 evlilik için erken olabilir dur daha önüne neler neler çıkacak
En yakın arkadaşı geldimi sana
evet
Senin Ilgın var mı
Hayatım sana en güzel çözüm' evlenme'
Sen hepsini sil. Oralar seni batirir
Düğüne benide çağırırmısın
Çok gelmiş ya hatta kaçmış bile hemen koş 🙄
Senin için hayırlı olanı seç
Sirayyla ver gitsin
Bunu çevren değil sen belirlemelisin
26-28 sonrası imkansizlasir
neden ve neye hazır deyilsin?
22 yaşında evlenen mi kaldı saçmalık olur
Erkenci ve küçük olmayanı seç
Ailenin 10/10 dediği
Kura çek veya yazı tura at
O sizin bir tercihinizdir
Harbiden ya arkadasinin sevdiğine çok ayip
Bence daha çok erken. Acele etme.
sonra pişman olursun diyorlar
Bence acele karar ile pişman olursun.
Biraz erken sanki 22 yaş
Erken tabi ne acelesi varsa
Hiçbirini seçme sakın.
kesinlikle mantık evliliği
Bence sen az daha büyyyü
Az değil, ömrüm yettiğince çok daha büyüyeceğim. Zaman acımasız, büyüdükçe çirkinleşeceğim. Dış görünüşümün önemi kalmayacak. Yaşıtlarım evlenmiş olacak. Çevremde evlene bileceğim kimse kalmayacağı için, çevremden olmayan tanımadığım gerçekten tam anlamı ile Yabancı el oğluna şans verip tanımak zorunda kalıcam. Bir ihtimal anlaşırsam eyvallah evleniriz. Anlaşamazsam yine sadece vakit harcı olcak. Ve günün sonunda bes bekar harcamış olucam hayatımı
Ooo pıtı pıtı yap
Tamam
Üçünü de seç kombo yaparsın
Hangisinin patlıcanı büyük ise onu al
Ortada olanı
En çok hangisini seviyorsan
daha erken
Hiçbiriyle evlenme
Ne kısmetliymissin
Bu ney