Hayatımda iki erkek var, ikisiyle de evlilik odaklıyım ama hangisini seçmeliyim?

Ben 32 yaşında karıyerini yapmış maddi durumum iyi böyle evlenilecek kadın gözüyle bakılan güzel sayılan kızlardanım, 5 yıl önce nişan attım bir defada sevgilim oldu toplam iki erkekle görüştüm ikiside neticesiz! İkili ilişkilerde hep aşka baktım ilkinde çok vericidim neyse akıllandım😂! beğendim kişi annesini getirdi evimize tanışmaya kayınvalidem nişan attığım için galiba istemedi beni oğluda her cevizi kırmış birisi eski çapkın tatlı biri hislerim var ona karşı😍 ama konuşmayı kestim kafanı toparla öyle gel dedim ben evlilik isteyen biriyim dedim başka birile konuştumu görüştümü biliyor ben evlilik düşündüm için gelen kişilere fırsat verecem dedim. Diyer adam düzgün akıllı beni çok isteyen birisi yani herşeyi gönlünce yaparım diyen bir adam ama diyerine annesi hani istemeyene heycanım hissim var bilmiyorum kafam karışık ne doğru hangisi doğru napmam lazım ! Artık anne olmak istiyorum evlilik istiyorum

Hayatımda iki erkek var, ikisiyle de evlilik odaklıyım ama hangisini seçmeliyim?