Yanlış anlaşılmasın hiç biriyle sevgili gibi olmadık sevgili aşamasına geçtirmeden sürekli oyaladım öyle böyle derken 2 yıl oldu hepsi benimle evleneceğini düşünüyor ama ben birini seçicem yakın arkadaşlarım bana baya şaşırıyor ama yaptığım çok mantıklı sizce benim psikolojim mi bozuk acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜç kişiyi seviyorsun, kaldı bide evlilik için seçim yapacaksın. Manav tezgahında duran kavun karpuza benzettin galiba olayı sen. Allah hayatındaki o üç kişiye aydınlanma versin. Versin ki senin ne niyette olduğunu idrak edebilsinler
250 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yazdıklarından seninle o sürede hiç görüşmediklerini anlıyorum. Sevgili aşamasına gelmemişsin ki sen 2 senede tanıyamadıysan sana ne soylebiliriz :) hepsine arkadaş gibi yazıp mavi boncuk dağıttıysan psikolojik değil de karakterin diyelim. Çünkü evlenmeyi istiyorlar diyorsun onlara göre durum sadece arkadaşlık değilmiş. Biraz da zoru oynayınca kıymete binmişsin gibi 😅 aslında bazı erkeklere ibret olmalı bu soru :) karşısındaki nedir ne değildir bilmeden böyle hayaller kurulmamalı. Sana gelirsek sen zaten yolunu bulmuşsun üçte sıfır çekmezsin herhalde :)
10 Yorumla
Siz üç kişi ile konuşuyorsunuz fakat üç can sizinle bir gelecek hayal ediyor. Empati kurarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ama siz bu kısmı ile ilgilenmediğiniz için ben size gereken tavsiyeyi vereyim. Aralarında illaki en romantiği en sabırlısı en hoşgörülüsü en çalışkanı vardır kendiniz için bir iyilik yapın onunla evlenin. Allah içinde diğerlerini bırakın.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAh ya, neye yanıyorum biliyor musun :D senin gibi olabilenler kazanıyor. Öyle bir kişiye takılı kalıp evleneceğini düşünenler sonunda yine yalnız kalıyor. Sevgili olmadık diyorsun ama onlar seninle evleneceğini düşünüyor, kimin psikolojisi ne durumda orasını bilemem :D biraz akıllı bir şey olsalardı iki sene boyunca oyalatmazlardı kendilerini. Daha fazla oyalamadan ikisiyle yollarını ayır bari 💁♀️
2511 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
@ɱαɾƚiαɳ ☺️🙏
- +1 yıl
Buda yanlış bir dusunce ikisine yol ver demişsinde soru sahibinin kalan bir kisiyidr haketmedigini düşünüyorum
- +1 yıl
İşte hatun ya
- +1 yıl
Abi bence bu duruma düşen gerizeaklı. Yani kız da kullanıyor. Kızın suçu yok.
- +1 yıl
@ayayayayayay heheh aynen siz bu kafayla yaşayın akillisiniz nede olsa!
- +1 yıl
En azından birinin hayalleriyle oynamamış olur şekerim 😅 iki sene boyunca üçünün hayalleriyle oynamış oyalamış, bari bu zamana kadar unuttuklarından birini kurtaralım düşüncesiydi o
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
153
Cevap
156Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEn çok sevdiğini seç
00 Yorumla O piti piti yap. ☺️ Bu kadar zaman konuşup hala karar veremediysen evlenme bence.
90 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılinsanları secenek haline getirirsen yarin sen secilmeyecek hale gelirsin benden söylemesi...
kimse kimseyle boşuna 2 senesini gecirmez
sen olaya öyle bakmasanda
erkekler ümitlenmiştir, birine yol verip başkasiyla evlenmek diğerlerinin kalbini kirar
kalp kirarsan kalbin kirilir unutma bunu32 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. çok zekisin bence ama keskin sirke küpüne zarar verir. idare edebilirsen bunu sorun yasamazsın. karsı cinsle takıl arada bi denge kur. ama sevgili olma. sevgili gibi ol. ha desen olcan gibi. erkeklere bu 3 erkek olayını anlatma moralleri bozulur cici kız imajın yıkılmasın. bence modern dünya kızısın. ve cok akıllısın ben begendim takdir ettim. ama tabi 4. erkek olmak istemezdim. neden cunku:D ben secilmem secerim
20 YorumlaBence evlenmek için üçü de yanlış tercih olur.
Neden dersen?
Iş ciddiye binip de seçtiğin de eksiklikler fark ettiğinde aklın yaptığın seçimin hatası ve diğerlerini düşünmekle karışır durur.
Oysa ki yeni biri ( ama 1 kişi:) ) Her daim yeni bir başlangıçtır.10 Yorumla
+1 yılDalga mı geçiyorsun kardeşim. Ben bir kişi için 2 sene kendimi heba ederken cidden sen çarşıdan meyve seçer gibi 2 sene adam mı seçiyorsun? Aslında çok doğru yapıyorsun bir benim gibilerin değil de senin gibilerin değeri biliniyor! Baksana 3 kişi peşinde bense bir kişinin yolunda heba olmuşum...
10 Yorumla
+1 yılNormal aslinda, kadin dedigin boyle olur. Ciddi diyorum, eskidende kiza 10 taleb olur 1 ini secer. Ama ben senin yerinde olsam 3unude secmezdim, hangi erkek adam kendini 2 yildir bu sekilde oynatir?
Ama bir yanlis yapdin, oda 3unede evlilik sozu vermis gibi olmussun ve oda cok kotu. Hic kimsenin kimseyi yalanla dolandirmaya hakki yok. Igrenc bir durum aslinda.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUc kisiyle ne konusuyosun onu anlamadim. Flortlesiyosan tamanhadi neysede sen uc kisiden biriyle evleneceksen diger ikisi ne onu cozmedim. Uc kişiyle sevgili isen o kotu. Yok degilsen onlar sevgilisi olmayan biriyle neden evlenebilecegini dusunuyor, valla ben bisey anlamadim ya
00 Yorumla
+1 yılOnlar seninle evlenecek kadar sevmişse. Biriyle evlenirsen diğerleri için büyük yıkım olur ve asla bu aldatılmışlıktan kurtulamazlar.
hangisi seni en çok güldürüyor? Hangisinin geleceği daha parlak? Buna göre karar ver.
önce diğerlerinden ayrıl ve asla arkadaş kalalım ayaklarına girme. Ayrıl dediysek sonsuza kadar bye bye.00 Yorumla
+1 yılMinareyi çalanın kılıfını da hazırlaması lazım. Bize sormakla hata ediyorsun. İki yıl boyunca üç insan nasıl oyalanır ben bilmiyorum şahsen öğrenmek istediğimden de sormuyorum ama acil bence bir terapi almalısın. Derin bir sevgi ve ilgi eksikliğin var diye düşünüyorum. Unutmadan da o üç insanı da artık özgür bırak ve öyle git terapini ol.
00 Yorumla
+1 yılEvet senin psikolojin bozuk, aynı anda 3 kişiyle konuşmak o kişilere yaptığın saygısızlıktır.
3 ü de benimle evlenmek istiyor diyorsun ki, sen birisini seçtikten sonra diğerlerine ne diyeceksin?
Hadi diyelim, birisini seçtin; peki diğerleri üzülmeyecek mi? İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar basit mi?01 Yorumla- +1 yıl
eger birini secerse diger iki erkekte tdasskli adamsa onu tost yapar birakirlar
+1 yılOo piti piti şeyi yap. Hangisi denk gelirse onunla evlenirsin
21 Yorumla
+1 yılbu nasıl şey ya ! erkek yapsa soysuz şerefsiz kansız gevşek bir sürü şey söyleriz
Azıcık kalıbının kadını ol 3 kişi ne ya manavdan elma mı seçiyorsun40 YorumlaAllah kendin gibileriyle karşılaştırsın. Valla böylesi en adil olur sanırım. Ya hayret ediyorum bekleyen insan, sadık dürüst insan hep yalnız ya ve böylelerine gerçekten seviliyor. Hayat niye böyle ya
30 Yorumla
+1 yıl😂😂😂koptum yaa. Kusura bakma. Hepsi ile evlen. Hiç biri anlamaz zaten😂😂😂
64 Yorumla- +1 yıl
iyi fikir :D
- +1 yıl
@göçmenkızınew 2 yıl anlamayan anlamaz zaten ki 😂😂
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Sadakatsiz Volkan gibi 😋
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYoooooook canımmmmm neden paikolojim bozuk olsun kiiii 🤷♀️
gayeeet akl-ı selimmm bir davranış.
Şimdide birisiyle evlenip diger ikisini de kuma olarak al 🤷♀️ 😅😅 adamlar 2 yıl boşuna mı beklediii 😅😅😅10 Yorumla Sen kimsin de insanları seçenek olarak görüyorsun.
Kimi seçeceğinizi bilmem ama eminim üçü de sizin gibi ucuz birini doğruları bilseler seçmez30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Bozuk olan tek şey psikoloji değil ki burada. Ahlakî yapı, vicdan meseleleri de bir hayli yıpranmış durumda.
30 Yorumla
+1 yılGayet mantıklı yaptığın ama iki yıl nasıl sevgili olmadan oyaladın ve hem de evlilik yoluna girdin anlamadım. Sadece mesajlaşmayla tanıyamazsın ki vakit geçirip yakınlaşman lazım tanımak için yoksa uzaktan benle de yıllarca evlenmek isteyen oldu da asla kabul etmem. Herifi eve girince mi tanıycam saçmalık. Ayrıca iki yıl boyunca nasıl biri daha öne çıkması. Ben direk birkaç haftada kafamda seçerim yani olur olmaz diye yıl bile almaz. Görürsün nasıl bir tip hayat bakış açısı ailesi ne bok.
10 YorumlaŞöyle yap harem kur evlenmek yerine böylesi daha kolay olur senin için :D Yani 3 kişiyi 2 yıldır aynı şekilde tutup hangisiyle evleneceğim diyorsan yorumsuz.
10 YorumlaSen ruh hastasısın. 3 kişiyi oyaladim diyorsun açık açık. Bide sen onlarla güzel güzel konuşmazsan umut vermezsen bu çocukların üçüde seninle evliliği nasil düşünecek? Ayıp...
10 Yorumla
+1 yılBence 4. yü seç... Allasen sevgili bile olmamışsınız adamlar seninle evlenmeyi nasıl düşünsün ki? Ya sen kendini kandırıyorsun ya da onlar seni kandırıyor başka açıklaması yok...
10 YorumlaÜç kişiyle konuştun üçüne de duygu ve düşüncelerin aynı mıydı peki? Birine karşı yoğundur ve diğer ikisiyle konuşmak istemezsin zaten 😃 yorucu ve onlara haksızlık tatlım. Şimdi kalkmış nasıl seçicem diyosun yazı tura at , istihareye yatsın biri sjsjssjd
10 Yorumla
+1 yılYok senin psikolojin bozuk değil. Senin dış dünyayla bağlantıların kesilmiş. Yemin ederim insan değil dış mihrak. Olm bu ne böyle manavdan karpuz seçer gibi¿ Bence sen evde kal hiçbiriyle evlenme. İlla evleneceğim diyorsan birini seç he grup evliliği falan yapayim deme sakın.
10 YorumlaEbeveynlerinden en az biri ihmalkar ya da güvenilmez miydi? Ve aşk sana göre bu kadar aşağılık bir şey mi? Seninle çıkanların senin kumaşını bir an önce anlayabilmesi dileğiyle diyorum..
10 Yorumla
+1 yılHangisinin diğer ikisinden haberi var ise onunla yoluna devam etmelisin. Böylece içinde rahat eder.
40 Yorumla
+1 yıl
20 Yorumla
+1 yıl:))) ah be çocuğum. Oyaladığını sanman, ve onların da seninle evlenmek istediğini sanman. Koca bir balon 😂
20 YorumlaAllah senin gibi kızları bildiği gibi yapsın. Umarım sana da yaparlar aynısını. Umarım evlenmek istediğin kişinin yedeği olursun sende
22 Yorumla- +1 yıl
erkekelein en cok istedigi tip bu diye dusunurdum oysa neyseki herkes gvet degilmis
Şaka gibi kesin çirkinsindirde içinin çirkinliği yüzüne yansımıştır insanların duygularıyla oynamayıp 2 yıl boyunca ayakta uyutmak hiç vicdanını sızlatmadı mi sizin gibi insanlar yüzünden bizim gibi bir kişiyi sevip ona sadık kalan insanların değeri bilinmiyo bu hayatta * seviliyor zaten
01 YorumlaBence siz bir doktora görünün yani 3 kişi bir eşya değil ki evlilik için içlerinden birini uygun olarak seçesiniz ve çok yanlış bir yöntem bir düşünün konuştuğunuz biri aslında 3 kadınla konuşuyor içlerinden birini evlilik için seçicek ama hangisi daha uygundur diye düşünüyor ve siz bunu öğrendiğiniz zaman napardınız yanlış anlama o kişiyi mahveder sonra kıçına tekmeyi basardım ne bu dengesizlik eğer yaptığınızı doğru buluyorsanız gerçekten bir doktora görünün iyi geceler
00 Yorumla
+1 yılHepsini bırak bence. Bi farkın olsun. İki yıl diyosun şimdi eğer gerçekten mutlu olcağın kişi bu üç kişi arasında olsaydı anlardın bu zamana kadar. Anlardın ve diğer iki kişi ile konuşmayı bırakırdın. Bence başka insanlarada bak. Normalde tek insanda takılı kalma derdim ama biraz değiştireyim üç insanda takılı kalma.
00 Yorumla
+1 yılÜç kişiye aynı anda evlilik ümidi veren sensin. Bir de iki yıl sürdürmüşsün bunu. Utanılacak haline bir de hangisiyle evleneceğim diye soruyorsun. Hiç yaşınızın insanı değilsiniz var ya.
00 Yorumla
+1 yılSizi paylaşmak isteyeni seçin. Siz cinsel sağlığı kuvvetli tek erkekle yetinecek bir kadın değilsiniz sizi başka erkeklerle paylaşmaktan zevk alacak bir erkeği alın kendinize toplum bunu kaldırmaz gizli yaşarsınız ama ikinizde kabul ettikten sonra zevkli ve mutlu bir yaşamınız olur
00 Yorumla
+1 yılYaptiginin cok mantikli olduguna nasil inandin😀😀 hahaha, valla alemsin.. birisyle evlen, diger ikisiyle sevgili ol. Sonra bosan, digeriyle evlen. Sonra digeriyle. Boylece ucunun de gonlu hos olur😅
00 Yorumla
+1 yılBu dünyanın en kolay sorusudur. Karşı tarafla ilgili olmaktan çok kendinle ilgilidir. Biraz düşününce cevabı bulursun. Bu arada merak etme yanlış anlamadık :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılKanka ders ver parayla ders alırım lăn senden. Kardeşime bak be. Biz birini razı edemedik, 3 ünün arasında seçim yapıyor. Helal be. Yürü be kim tutar seni 💜💚💜💚💜💜💚💜💚💜💚💜💜💚💜💚
00 Yorumla
+1 yılBenim yaptığım mantıklı demen epey gülünç 3 ayrı insanı da bu şekilde oyalaman ne kadar adil? Bu konuda sana şunu seç gibi tavsiye vermek bile gereksiz geldi gözüme.
00 Yorumla
+1 yılKafana her yönden kim daha çok yatıyorsa onu seçmelisin :) yani yaptığın yanlış ama birini seçmelisin bizim yönlendirmemizle evlenme derim
10 Yorumla
+1 yılYaptığın acımasızlık ve çok büyük bir yalanla yaşıyorsun.
Yaptığın güzel değil.
üçünüde bırak hiç birisini bence hak etmedin 🥰10 YorumlaŞimdi sen bizden üç kişiden hangi ikisini hayal kırıklığına uğratalım mı diyorsun? Ben bu oyunda yokum
10 YorumlaBu durumu doğru buluyorsan eğer pisikojin gerçekten bozuk
2 yıl ne demek 2 kişiyi idare etmek
En kısa zamanda bir pisikologtan yardım almalısın13 Yorumla
+1 yılEvet gerçekten sadik olan kizlar hep kaybetmeye mahkumken senin gibi elma armut secer gibi erkek seçenler de kazanir
10 Yorumla
+1 yılÜçüne de söyle kendinin evlenilmeyecek bir kadın olduğunu. Dahası onları da birer mal olarak gördüğü nü de belirt.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂mükemmel yorum tebrik ederim 👏
+1 yılhiçbiri ile bence.
Baksana anlamadıklarına göre zekadan yana sıkıntıları var
bunlardan koca olmaz10 Yorumla
+1 yılSen evlenemezsin, evlensen de uzun sürmez. İlla yakalanırsın ve hayatı zehir edersin. Hem kendine, hem o kişiye, hem de çevrene...
10 YorumlaSana bir nasihat ve unutma: sectigin kişi evlendikten sonra ağzına s..çak. bu istisnasız olacak bir şey. Seç ve gör. :) Şimdiden geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılBende hiç kimseyle konuşmadım abi milletteki mideye bak
20 Yorumla
+1 yılpsikolojin bozuk sırf merakımdan soruyorum ebeveynlerinden biri ihmalkar veya güvenilmez miydi
21 Yorumla- +1 yıl
bence bi ebeveyni belli degil 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜçünü de kandırmış olmak mantıktan ziyade etik sorunu...
20 Yorumla
+1 yılNerden biliyorsun üçünün de seninle evlenmek istediğini?
20 YorumlaKeşke evleneceğini zannetmelerini sağlamadan tanımaya çalışsaydın.
20 Yorumla
+1 yılEvet baya bozuk mantıklı olmayanı mantıklı gibi görünüyor konuşuyorsun şu an acaba trolmü bu soru demedim değil çok görüş gelsin diyemi bu soru
00 Yorumlabence bu soruyu kendine sorman gerekir eğer bunun cevabını veremiyorsan evleneceğin kişiyle henüz tanışmamışsın demektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar vardır ıslak sopayla dövmek gerekir onları. Eşşek sudan gelinceye kadar dövmek gerekir onlar öyle insanlardır. İyi geceler arkadaşlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜçüyle de evlen. Amerika'da bir kadın yaptı. Kocasına ve sevgilisine ikisinden de vazgeçemediğini söyledi hepsi bir evde yaşıyor. Ülkemizde de birden fazla evlenen erkekler var. Bence en mantıklı bu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıl boyunca bunlari hiç belli etmeden işi basarılı bir sekilde yürüttüğün için sana O, puluk ödülü vermeliyiz 🕺😄
00 Yorumla Seni secen secmis sen simdi polyanacalikta yapsan sonuc degismicek birde şunu düşün sen onlarda kacinci siradasin :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olumlu olumsuz yönlerini listele en çok olumlu yanı olanı seç.
-Seni seçtim Pikaçuuuu de sonrada😂00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsan onu bulursun merak etme yarin birgün sende birinin üçüncüsü olursun aynı duyguları yaşarsın
00 Yorumla - Devamını Gör (249)
Devamını Gör(294)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Üç kişiyle konuşuyorum 2 yıl oldu, şimdi hangisiyle evleneceğimi nasıl seçeceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler