Eşimin yoğun ilgisizliğinden dolayı böyle bi hataya düştüm ama artık değişiyor eşim. Hayatımdaki insanıda seviyorum. Eleştirmeden akıl verin ne yapayım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayEvliliğini bitirmen gerekiyor. Duygusal sadakatini kaybetmişsin. Ayrıca hayatındaki insanı dahil etmemen gerekiyordu. Bu durum evlilikte her iki taraf içinde geçerlidir.
11 Yorumla
Soran4 ayBir de böyle bi açı var değil mi. 🤦🏻♀️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)4 ayİnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra. Sende de durum bu olmuş
Kısacası duygusal boşlukta verilen kararlar sağlıklı kararlar olmaz bunu da yaşayarak tecrübe etmiş oldun
Eşinin düzeldiğini görüyorsun. Pişmansın. O zaman bunu o hayatındaki kişiye anlatıp tamamen iletişimi keseceksin.
Emin ol o kişi için evliliği bitirmiş olsan daha kötü olacak.028 Yorumla
Soran4 ayHaklısın sanıyorum. Öyle de yapacağım
Cevap sahibi4 ayKaç senelik evlisiniz
Soran4 ay9 oldu
Cevap sahibi4 ayHayatınızdaki kişi de evli mi
Soran4 ayEvet maalesef
Cevap sahibi4 ayBak şimdi çok açık net ifade edeceğim. Bir kadın olarak empati yap
Hayatınızdaki kişi karısı ile mutlu değil. Peki size verdiği ilgiyi karısına veriyor mudur? Size verdiği ilgiyi karısına verse sence mutsuz bir evliliği olur mu?
Sende aynı şekilde. Şu an eşin hatasını anlamış. Hayatındaki kişiye verdiğin ilgiyi kocana versen sorun kalıyor mu
Soran4 ayBen her şeyin farkındayım. Aptal biri de değilim. İradesiz davranıyoruz sadece. Kocamla ilgili kısım sandığın gibi değil. O çok şahsına münhasır biri. Taktikle düzeltemem. Böyle kendiliğinden farketmesi lazım bi şeyleri
Cevap sahibi4 ayTaktık falan gerek yok ki
Oturup herseyi açık ve net konuşun, iletişim kurun, temas edin birbirinize. O zaman her sorun çözülecek göreceksin
Soran4 ayÇok denedik. Bi karşılığı olmadı. İşte bu son dönemde kendiliğinden biraz farklı davranmaya başladı.
Cevap sahibi4 ayNe gibi farklı olmaya başladı
Soran4 aySevgisini göstermeye başladı. Bi şeyleri bensiz yapmaktan keyif almadığınıda görüyorum artık.
Cevap sahibi4 ayİyi guzel
İnan bana boşanan biriyim. Vallahi heba oldu hayatım. Çocukların da heba olacak, o adamda heba olacak. Geçinmeye gönlü olan her türlü geçinir. Biraz sen feda edeceksin isteklerinden biraz kuzum noktasında buluşun. İnan hayatım heba oldu gitti. Çocuğumu bile ayda iki kez görüyorum
Soran4 ayÇok üzücü. Öyle olmak istemiyorum. Biliyorum ki öyle bi halt yersem pişmanlık duyacağım. Sen neden boşandın. Aldatma falan mı?
Cevap sahibi4 ayYok iflas ettim para bitti bu borc bitmez dedi bosandik
Soran4 ayVefasızmış. Toparlayabildin mi bari
Cevap sahibi4 ayÇok şükür az biraz daha var ama çoğu bitti
Soran4 ayDaha iyi olur her şey umarım
Cevap sahibi4 ayİnşallah. Bak sende hatanın farkındasin. Diğeri ile iletişimi kes. Zamanla sizinde düzelicektir
Soran4 ayKesicem inşallah. O çok bağlı bana manen. Ona da zor olacak. Ama olmak zorunda. Halledicem
Cevap sahibi4 ayİnşallah. Hatta ona da söyle bana verdiğin ilgiyi karına ver sende de sorun kalmaz diye söyle ve engelle gitsin. Ayrılığın iyisi olmaz
Soran4 ayHakkında kötü hiç bi şey söyleytirmedim. Olu suz davranışlarına benle olan bağını hissetmesini sebep gösterdim hep. Eşi için. Vicdanım sürekli böyle rahatsızken yıpranmaktan başka bi şey olmaz zaten böylesi.
Cevap sahibi4 ayAynen
Çünkü bir sonraki evre artık tensel birliktelik. Çünkü sevgi varsa çekimde oluşur. Ve bu iletişim oraya gider kaçınılmaz olur
Soran4 ayFarkındayım.
Cevap sahibi4 ayUmarım hatan daha büyümeden, daha büyük pişmanlıklar yaşamadan hatandan dönersin mutlu huzurlu ailenle devam edersin.
Soran4 ayPlanım o. Temennimde
Cevap sahibi4 ayİnşallah. Kendine iyi bak. Hersey gönlünüzce olsun. Bu akşam da güzel önemli bir akşam dualarla geçir
Soran4 ayTeşekkür ederim. Seninde gönlünce olsun. İyi geceler.
Cevap sahibi4 ayİyi geceler bende teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)4 ayçok zor durum diger insanla iletişimi keseceksin ona ait herşeyi slip imha edeceksin resim foto mesaj video hediye
sonrada guvendigin anlayışlı empati yetenegi olan arkadaslarına yasadıgın durumu anlatacaksın tarafsızca tavsiye vermelerini isteyeceksin hem eşinle hem digeriyle eger çevrende böyle anlayışlı guvenilir birisi yoksa iyi bir psikologa
17 Yorumla
Soran4 ayBirine anlatamam bu durumu. Ama psikologta bi seçenek haklısın
Cevap sahibi4 ayneden guvendigin kimsen yokmu. psikologa 1 2 saat anlatırsın haftada en fazla 2 3 saat anlayıslı arkadasın olursa daha iyi olur tüm olayı anlatırsın çözum bulur
Cevap sahibi4 ayyoksa aksi durumda olaylar kendini tekrar eder zamanla hem eşinle yaşantını hem o adamla olanı anlatmalısın aradaki farkı neler yapılması gerektigini tarafsızca birisi kıyaslamalı
Soran4 ayBüyük hayal kırıklığı bu çevremdeki herhangi bi insan için. Bunu yapmak istemiyorum. Kendime de konduramıyorum
Cevap sahibi4 aykaç yasındasın sen o eşin istersen takipp et benii olayları oradan özet şekilde anlatırsan fikir bakımından yardımcı olurum sana tabi istersen
Soran4 ay29 um ama bu kadarı kafi sağ ol
Cevap sahibi4 ayönemli degil
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Kalbin baya karışmış durumda hissediyorum… 🤍 İlgi görmeyince birine bağlanman çok insani ama şu an önemli olan hangi ilişkiye yatırım yapmak istediğin. Eşin değişmeye başladıysa bu bir şans olabilir. Diğer kişiye net ve dürüst bir kapanış yapman şart, yarım kalmış cümle bırakma. Çünkü iki yerde kalmak en çok seni yorar. İçinde uzun vadede kimi seçince huzur var, bunu kendine sordun mu? 💭✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zor bir durum. Evli biriyim, eşimin de böyle bir durumunu fark edip anlayışla karşıladım. Yargılamadan fikir alışverişi yapabiliriz yazabilirseniz
12 Yorumla
Soran4 ayNasıl çözdünüz sorunu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayBöyle bir durumda artık eşine daha fazla zaman ayırman lazım öbürünü de üzmeden kırmadan yolu göstermen lazım
14 Yorumla
Soran4 ayBenimde aklımdaki o
- 4 ay
Evet ama kendini de güvenceye alman lazım karşı tarafı da düşünmen lazım ona göre adım atacaksın sorunla karşılaşmamak için yani buradan çok detaylı bir şekilde anlatamadım umarım anladın ya da istersen birebir anlatayım sana
Soran4 ayNasıl bir güvence.
- 4 ay
Buradan detaylı anlatamam
4 ayuzun konu duruma şartlara göre degişir bazen ilişkiyi bazen evliligi bitirirsin
11 Yorumla- 4 ay
iyi dusun ne t seçim yap guvendigin birilerinden tavsiye al
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayİkisinide mi idare edeceksin
12 Yorumla
Soran4 ayEdemem
- 4 ay
Nden iki tane yersin
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Fiziksel yoksa sanal olarak var o zaman?
16 Yorumla
Soran4 aySanalda sayılmaz.
- 4 ay
Nedir durum tam olarak yani bu yaşanılan olayda başka ne olabilirdi ki
Soran4 aySık konuşuyoruz, görüntülü vs. Ama başka şehirlerdeyiz. Tam manasıyla bi görüşme olmadı. Eşim değiştikçe daha çok vicdanen rahatsız olmaya başladım.
- 4 ay
Yani şunu söyleyim arkadaşça değildir sanırım konuşmalar görüşmeler hiç etkilenme ya da bu tarz muhabbet olmadıysa da ucundan donulmustur şimdi
Soran4 ayArkadaş değiliz.
- 4 ay
O anlaşılıyor zaten de yanı nasıl desem
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayatına aldın mı o kişiyi
179 Yorumla
Soran4 ayEvet
Soran4 ayBiliyor
Soran4 ayİçim rahat değil hiç
Soran4 ayDuygusal bi bağım var ama eşim bi şeyleri normalleştiriyorkende devam ettiremem. Zor olacak
Soran4 ayAltı yedi ay oldu. Sevgili denebilir evet.
Soran4 ayBi şeyler yaşamak adı altında değil ama tabiki görüşmek istedi çok defa.
Soran4 ayUnut mu diyorsun
Soran4 ayBeni tanımıyorsun. Ama yanlışın türü aynı evet.
Soran4 ayYaşında küçükmüş aslında.
Herneyse. Bunlar insani şeyler ama keşke böyle olmasa yinede
Soran4 ayAnladım
Soran4 ayBen 29 o 34
Soran4 ayAa o kısmı yazmamışım ki. O da evli 🤦🏻♀️
Soran4 ayHisleri bitmiş ona karşı.
Soran4 ayÖyle bakarsak benim içinde geçerli. Benimde yaşım pek yok. İkimizinde var çocuğu ve küçük. Kısa vade de ayrılık düşünmüyoruz. İleride de ne oluruz belli değil. Evliliğimizi riskte şu an sadece.
Soran4 ayDüşünmedik işte onu anlatıyorum. Ayrılmayı düşünmüyorum eşimden çocuğum küçük. Keza onunda öyle. Evliliğimde vasat değil ama duygusal olarak büyük bi boşluğum var.
Soran4 ayİlgi alaka duygusal bağ zayıf çok. Cinsellik gep vardı. Ama duygusal bağ kuvvetli olmayınca kadın cinsel anlamda zorlanır. Bende çok zorlanıyorum istemiyorum vs.
Soran4 ayYapısı değişik biri. O çok seviyor beni ihtiyaç için yaptığını düşünmüyorum ama sevgisini göstermek konusunda çok kötü. Bende o ilgiyi hissetmeyince uzaklaşıyorum.
Soran4 ayHemen de değil ya. 9 senelik evliyiz. 9 senenin sonucu bu oldu🤦🏻♀️
Soran4 ayEn genç ve güzel hallerimi ilgisiz geçirmek aptallık gibi gelmeye başlamıştı. Saçma ama böyle hissettim
Soran4 ayÇok konuştuk çok çırpındım ben senelerce. Ayrılmayıda çok kez düşündüm. Bunu direkt söyledim ben. Gencim güzelim ve bu yaşlara tekrar dönemeyeceğim bu yaşlarda sevildiğimi görmek hisssetmek istiyorum. Diğer türlüsü büyük haksızlık diye.
Soran4 ayÇocuk konusu kolay bi konu değil maalesef o kısmı aşamadım.
Soran4 ayHemen evet🤦🏻♀️
Soran4 ayÇocuk olmasaydı ilk sene bizde boşanırdık. Asla anlaşamadık. Gerçi evlilikte anlaşma olayıda bi süreç. Hemen pes etmekte bi yerde doğru bi hareket değil. Ama yinede çocuk bambaşka bi faktör. Kesinlikle çok sonraları yapmak gerek. Çünkü bazı evlilikler sahiden dayanılmaz olabiliyor.
Soran4 ayÖyle gibi benim açımdan.
Soran4 ayCinsel manada alamıyorum bağımızdan dolayı ama onun dışında kötü biri diyemem.
Soran4 ayYa biraz ilgili olmaya başladı. Bi şey yaparken bi yete giderken hep yanında olayım istiyor.
Soran4 ayBelkide
Soran4 ayZor.
Soran4 ayEvet eşim istiyor genelde. Ama kazara duygusal bağımızda olumlu bi şey olduğunda farkediyorum bende istiyor oluyorum. Yani tamamen bununla ilgili.
Soran4 ayDuygusal olarak demek istedim. Eşler arasında hep olması gereken, bizde pek olmayan
Soran4 ayYani. Ama her şey yolunda olsun isterdim. Böyle bi duruma düşmek istemezdim.
Soran4 ay🤷🏻♀️😏
Soran4 ayTaktiklerin işe yarayacağı biri değil eşim. Kendi kendine böyle doğruyu bulabilirse ne ala. Benim için önemli olan hayatımdaki diğer kişiyi ekarte etmek şu an
Soran4 ayÖyle görünüyor
Soran4 ayProblem yaratmaz. Biraz manen yıpratır kendinide beni de. Ama biter. Bi ara denedim aslında böyle yapamayacağımj düşünüp. Bir ay kadar iletişim kurmadık sonra tekrar ulaşınca bana kayıtsız kalamadım.
Soran4 ayO kadar minnet duyabilen biri değilim. Ama illaki iyi geliyor. Ben asla adım atmam bu arada kim olursa olsun. Sana yazan kadınlardan farklı olarak.
Soran4 ayDoğrudur
Soran4 ayUmarım yoluna girer her şey
Soran4 ay🙏🏻🙏🏻
Soran4 ayBiliyorum. Kesicem iletişimi
Soran4 ayAynen
4 ayPeki o kişi evlimi yaşlarınız kaç ne yaşadınıx onunla
11 Yorumla- 4 ay
Eee ne olsvak
Gizli Üye(25-29)4 ayBöyle bi kadınla ilişki yaşamıştım
16 Yorumla
Soran4 ayBu durumu yaşayan çok insan vardır. Yani maalesef
Cevap sahibi4 ayBende yaşadım, biraz pişmanım ama kadın hep arıyor
Soran4 ayPişmanlığın neden tam olarak
Cevap sahibi4 ayEvli kadın ile se KS yaptım sonuçta, onun için
Soran4 ayAnladım
Cevap sahibi4 aySen ne düşünüyorsun, senin durumunla alakalı
Gizli Üye(25-29)4 ayBetül sen misin 👀
111 Yorumla
Cevap sahibi4 ayOhaaa beni bırakıp ona mı gittin üzüldüm şimdi bak
Soran4 ayDeğilim
Cevap sahibi4 ayFark etmez onunda hikayesi aynıydı sende Betül sayılırsın. Yapman gereken şey aslında çok zor değil bu duygusal boşluğunu geçici olarak dolduran insana teşekkür edip ona ulaşabiliceğin yerleri kapatmak ve ailene odaklanmak diğeri uçurum
Soran4 ayÖyle görünüyor
Cevap sahibi4 ayUmarım en kısa sürede halledersin sorununu çok zor bir durum içindesin
Soran4 ayUmarım. Sende betül için duygusal boşluğunu dolduran biri miydin
Cevap sahibi4 ayOnunda senin gibi sorunları vardı eşi işten gelince bilgisayarda oyun oynuyordu sadece cinsel olarak kendini tatmin olamıyordu falan. Ama bir sonu yok bu işlerin başlarda ikimiz içinde heyecanlıydı ama
Soran4 ayAnladım. Ya düşününce zaten gün sonunda eşinle aynı yataktasın. Bunu kabullenen erkekle ileriye dönük bi şey beklemekte saçmalık olur
Cevap sahibi4 ayİnsan kalbinin ve ruhunun doymasını seviyor tatmin oluyor birde bu yasak olduğu için daha fazla dopamin gidiyor böyle olunca yanındaki insandan uzaklaşıyor insan. Orta yolu bulmayı denemen lazım ben her zaman söyledim eşinle arayı düzeltmeye bak
Soran4 ayDoğru diyorsun.
Cevap sahibi4 ayUmarım kendin için en iyi olanı bulur ve yaparsın
Gizli Üye(18-24)4 ayEşin çabalıyor bak
13 Yorumla
Soran4 ayEvet farklı artık.
Cevap sahibi4 ayDeğişime ayak uydur iyisi kötüsüyle. Yaşadığın şey normal. Kendini suçlu hissetme bu kocanın suçu. İlgisiz bırakmamalıydı.
Soran4 ayÖyle düşünerek kendime o alanı tanıdım ama artık son vermek gerekiyor gibi
Nasıl böyle olabiliyorsunuz
21 Yorumla
4 ayBitirip kocana dön özel glsrne
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyken duygusal olarak başkasına bağlandıysam, fiziksel aldatma yokken bu ilişkiyi nasıl bitirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler