Mutluluk gelmiyor hep aynı şeyleri yaşıyorum ben de sadık olmazsam ne çıkar mesela
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen kendini bozma er ya da geç sana göre ve senin gibi biri çıkacaktır karşına. Benim bir ilişkim vardı bana sadık değildi hissediyordum. Sırf o öyle yaptığı için ben de ayrılmayıp ( değişik bir psikoloji cidden) başka insanlarla flörtleştim ama içim almadı ben böyle biri değildim. Ondan ayrılmaya karar verdim. Ayrıldığım gün harika bir insanla tanıştım ben ona düzgün yaklaştım sadık kaldım aynı şekilde o da bana sadık kaldı. Ve şu an mükemmel bir ilişkim var 1 yılımız dolacak. Bu kadar güzel bir aşkı bulduğumu ben bile inanamıyorum. Tipi de karakteri de diğerine bin basar. Sana tavsiyem şerefsizle şerefsiz olma. Sen kalbini güzel tut. Sana da iyisi denk gelecektir.
07 Yorumla
Soran+1 yılO durum beni bulmaz işte
- +1 yıl
Vallahi bende öyle diyordum. Olmaz diyordum. Isınamıyordum. Benim hoşlandığım benden hoşlanmıyordu. Ya şerefsiz amcı çıkıyordu. Ama bu sefer oldu. Hiçte ummadığım beklemediğim anda oldu. Her insanın vardır bir yerlerde
- +1 yıl
Siz harbiden safsınız, kimsenin aklında olanı bilemezsiniz. Bu kızlar hayalinde bir ilişki kuruyor ve aşk zannediyor. Erkek sadece bir defa aşık olur ve bir daha kimseyi öyle sevmez, ama birine yoğun ilgi ve sevgi gösteriyorsa bu aslında ilk sevdiği insana veremediği sevgidendir, aklında hep o vardır. O ilk kişi sensen başka ama
Soran+1 yıl@Kuzeyx7 eski sevgilisinin başka olduğunu karı kıza yazarken de söylüyordu haklı olabilirsin.
- +1 yıl
Bak sadece bir kız için gözyaşı döktüm, o kız için onlarca kızı sildim, ama hiç bi kız için onu silmedim hayatımdan. Biriyle sevgili oldum, o kadar çok anılarımız oldu ki dolu dolu yaşıyorduk, kız aşırı mutluydu çok ama çok seviyordu , benim onu çok sevdiğimi düşünüyordu bende sevdiğimi hissediyordum ama sevmiyormuşum eski sevgilim karşıma çıktığı zaman bir ay sürmedi ilişkimiz yerle bir oldu. Ve ben eski sevgilime döndüm o gözyaşı döktüğüm kıza.
- +1 yıl
Bi erkek çok ilgiliyse gereğinden fazla bu gerçekten çok ciddi problemdir. Aşık olduğu başkası varken ona olan aşkını başkasına gösterebilir. Sizde çok mutlu olduğunuzu sanırsınız. Bunu anlamanız için o kişinin geçmişi çok ama çok önemli. Geçmişi beni ilgilendirmez demeyin bal gibi ilgilendiriyor işte. İlgilendirmiyorsa kendinizi kandırırsınız. Ağzınızla kuş tutsanız, dünyanın en güzel kadını olsanız, aşık olmuş bir erkeğin kalbine giremezsiniz
- +1 yıl
Abi kafamı nasıl karıştırdın ya gece gece
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç mantıklı değil. Kişinin öncelikle kendi karakterini, kendi duruşunu muhafaza etmesi lazımdır. Bu da o konulardan biri. Bir başkası veya hayatımızdaki insan sadık olmadı diye biz de onlarla aynı kefeye giremeyiz. İnsanın bir kalitesi olmalı bir noktada. Hiç düşünme derim bunu. Çizgini bozmadan ilerle hayat yolunda. İlla ki karşına iyi birisi çıkacaktır.
00 Yorumla
nasıl olsa öleceğim diye intihar etmek, nasıl olsa tekrar acıkacağım diye yemek yememek ya da acıkmamak için tek seferde tıka basa doymaya çalışmak, nasıl olsa dağılacak diye hiçbir toparlanma işi yapmamak... vb. Sence?
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzattın ama sorunu çözmeye değer bir şey yok yazdığında ya
Soran+1 yılSanırım ne hissettiğimi cidden açıklayamıyorum.
Soran+1 yılOlacağımdan değil. Olsaydım eğer ihtimali bile insanları delirtiyor ama çoğu bunu yapıyor halbuki. Kimseyi alma hayatına demesi kolay da 25 yaşına geldim nereye kadar yani
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılHatayı hatayla kapatmak en çok size zarar verir.. iyice düşünmeniz gerekiyor evli misiniz bilmiyorum sevgili ise bence ayrılın onun yaptığı gibi basitlesmeyin
03 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten ama bitene kadar yapmadığı halt kalmadı
- +1 yıl
Eşin mi sevgilin mi yaş kaç birde
Soran+1 yılSevgilim. 25 yaşındayım.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
75Cevap
+1 yılNasıl olsa aldatılacağım en iyisi bende aldatayımmı olay? Yani kişiyle konuşurken başka erkeklerle de konuşmakdanmı bahsediyorsun?
Durum böyleyse ve karşıdaki kişi gerçekden sadıksa ona yapılan bir ayıp olmazmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılElbette. Bana yapıldı ve affettim. İkincisi de oldu üçüncüsü de... Bana yapılan yapılıyor da ben bunun düşüncesine girince bile ahlaksız oluyorum işe bak
- +1 yıl
Sen'de haklısın. İncinmişsin artık bir daha olmasından korkuyorsun.
Sana bir laf etmek kimsenin hakkı değil.
Kimse yaşamadığı olayları yorumlamamalı bu tarz davranışlar ancak karşıdaki insanı üzer.
Bilmeden konuşmamalı insanlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi değilse aldatılacaksın yine. Hissediyorsun doğru kişi olmadığını ondan böyle düşünüyorsun bu da saçma tabi. Doğru kişi olunca da umursamaz ya da sadık olmayacaksan yine terk edileceksin bu seferde.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol yazan 10larca evli çift var biliyormusun. Kocasının yanında becerilmek isteyen kadın mı demezsin. Kocasını ve kadını aynı anda yapmamı isteyen mi neler neler.
02 Yorumla
Soran+1 yılEe ne çıkarmam gerekiyor buradan
- +1 yıl
Yani neler neler var sen ben en masumuyuz demek.
+1 yılSaçmalık bence, buda aldatır suda aldatır diye diye kendini sevgiden soğutmussun. Madem Böyle dusunuyorsun ilişki kurma bence, ilişkinin temeli güvendir.
10 Yorumlaşu an ki ilişkin bitmiş anladığım kadarıyla sıradakilerin günahı ne ben pek anlayamadım? Aldatsan ne değişecek onun gibi karaktersiz gurursuz beş para etmez bir insan mı olmak istiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. iyi de neden kuşku duyduğunuz ilişkiye devam ediyorsunuz. bitirin özgür olun. kandıran aldatan insan damgası şerefsizlik damgası neden yiyorsunuz ki.
bırakın terk edin. hayatınıza bakın00 Yorumla
+1 yılDünyanın en saçma bakış açılarından biri sanırım aldatmak için bahane arıyorsa daha yaratıcı olabilir :((
07 Yorumla
Soran+1 yılDimi dimi nasıl haklısın sen ya ahahahs
- +1 yıl
Neden olsa çok haklıyım diye sen haksızlık da yaparsın şimdi bana eig vermeyerek😂😂
Soran+1 yılÇok istersen veririz yani bu ülkede herkes haketmediği şeyleri yaşıyor dkdkf kural bu
- +1 yıl
Haketmediğim hiç bir şeyi istemem zaten benim hakkım söke söke alırım der milim😂😂
- +1 yıl
Bu telefonda kendi kendine yazıyor kafasına göre takılıyor... Mişim olacak orası 😬
Soran+1 yılAhaha al o zaman da görelim
- +1 yıl
Alırımmmmm dedim mi alırım sen vermeden bile o bot kılıklı verecek 😂😂
+1 yılAynı kafadaydım ama öyle olmuyo boşlukta olduğun için böyle düşünüyosun bir süre yalnız kalman lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılO süreç uzun zaten kafayı yedim
- +1 yıl
Bunun sonu depresyon kendine gelip sosyalleşmeye çalış
Soran+1 yılSosyal biriyim de gene aynı sonuç kız ahahsh
- +1 yıl
Burcun ne :d
Soran+1 yılTerazi
+1 yılSadakat şu diyalogta ki gibi olmalıdır
Juliet; Binlerce kez iyi geceler sana
Romeo; Binlerce kez beter olsun gece senin ışığın yoksa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılMatığını pek bilmiyorum. Ama ilişkilerimin hepsinde sadakatli oldum, biri hariç. Onun dışında hoşuma gitmeyen şeyleri karşı tarafa da yapmıyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılSürekli başka kızlarla konuştuğuna şahit oldum o yüzden ben de yazsam ona buna ne değişecek ki diyorum sadece
- +1 yıl
Eee o zaman sizinki ilişki değil ki.
Soran+1 yılBitti zaten abim ilişkinin hasını en doğrusunu siz biliyorsunuz mübarek
- +1 yıl
Adı üstünde görüş. Sadece görüş bildiriyorum. Yazdıklarım öznel, nesnel değiller. Ve ilişkini bitirmen de gururlu olduğunun göstergesi. İyi forumlar..
Soran+1 yılGururlu değilim. Tekte değil ikincisinde bıraktım.
- +1 yıl
Allah'ın hakkı 3'tür. Keşke 3. şansı da veseymişsin. 😄😃
Soran+1 yılAhaha verecek gibi oldum da dayanamadım ya ahahadh
- +1 yıl
Her şeyde vardır bir hikmet. En azından evli değildin.
Soran+1 yılOna da şükür diyelim
+1 yılGüvensiz bağlanma belirtisi. Terk edilmemek için terk etmek. Satın aldığım bir klinikteki doktor söylemişti.
05 Yorumla- +1 yıl
Her ne kadar senin bu düşünceni doğru bulmasam da fakirler benimle param için mi birlikte acaba diye düşünüp ben de uzaklaşıyorum. Lanet olsun çok zenginim ama aşk yok. Neyse ben yatıma binip viskiyle mayamide bunalmaya gidicem
Soran+1 yılYazık kafana senin durum daha kötü galiba
- +1 yıl
Aynen, yatımla amerikada geziyom
Soran+1 yılİyi gezmeler jfjdkfd
- +1 yıl
teşekkürler
+1 yılHep sadık kaldım ama aldatıldım skxmlskckspd ama yine aldatmam
17 Yorumla
Soran+1 yılÜf işte hatam orada mı onu düşünüyorum
- +1 yıl
Hatalı değilsin bence olması gereken bu
- +1 yıl
Doğru kişiyi bulmuyorsun emin ol.
- +1 yıl
Doğru kişiyi bulsaydım bu yorumu yapmazdım zaten doğru erkek diye bir şey de yok
- +1 yıl
Sen çok eksik kalmışsın anlaşılan. Saçların hiç okşanmamış. Papatyalar alınıp sahillerde bisiklet sürmemişsin’i çıkardım bu yorumdan.
- +1 yıl
Papatya alınamadı diğerleri yapıldı
- +1 yıl
Eksik varmış işte baksana
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yıladamın seni aldatıp aldatmayacağını bilemezsin o yüzden aldatma kıyma adama olmaz öyle şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılKıyamadığımız yaptı da neyse öyle olsun
- +1 yıl
bak senin başına gelmiş sen başkasına yapma bari.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl olsa öleceğim diye intahar etmek nasıl olsa acikirim diye yemek yememek yok olmaz. Sen sadık ol. Aldatan şeref sizligi ile kalsin
00 YorumlaMantıklı değil. Siz sadık kalın karşıdaki aldatırsa onun utanacağı bir şey olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç utanması gene aynı şeyleri yaptı ahaha
+1 yılYani şu yazdığın sana mantıklı geliyorsa diyecek bir şey yok cidden
02 Yorumla
Soran+1 yılErkolara geliyor ama bana niye gelmesin? Dile getirmeyince kimse mantık aramıyor demek.
- +1 yıl
Cinsiyetin ne olursa olsun böyle bir şey düşünüyorsan ve mantıklı geliyorsa tamamen özgüven sorunu yaşamandan kaynaklanıyordur dile getirip getirmemekle ilgisi yok
Nasıl olsa aldattılirim diye düşünmek nasıl bir mantık.. böyle kendini kodlardan aldatilmamanin imkanı yok
00 YorumlaHerkes kendine yakışanı yapar. Karsındaki masum, iyi de çıkabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılMasum dediğim yaptı hep zaten ne hikmetse
Soran+1 yılBeş on diyip hepsini elden mi geçireyim yahu bu da soğutuyor ilişkiden artık
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir insan da yaşadıklarınla genellme yapman çok da doğru değil bukezde cidden seveni kaybedebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de ciddi seviyor diye üç sene birlikte oldum ama olan oldu
Yok artık. Senin içinde var bence. Normal bir düşünce değil bu.
03 Yorumla
Soran+1 yılİçimde olsa çoktan yapardım da neyse shdhdh
Soran+1 yılSevmiyorum kimseyi şu an. En son ilişkim de bu sebeple bitti. Keşke ben de aynısını ona yapsaydım ama olmadı işte.
Mantıklı değil. Madem aldatalıcağını düşünüyorsun neden o zaman hala birliktesin?
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu ama seviyorum
Soran+1 yılİstediğim olmadı
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterin bozuksa aldatabilirsin ya da dik durup ayrılabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDik durmayıp iki kere affettim de ilerisi yok artık
- +1 yıl
Bence affetmen yanlış o bir yanlış yapıyor sen yanlışa göz yumarsan mutsuz olursun tamam seviyorsundur ama sevginin affedemeyeceği şeyler vardır herkes unutulur aile dışında
+1 yılBisi cikmaz ama bigun biyerinden bi cocuk cikverir sonra kimden acaba diye dusunursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayı yatmaktan öteye göremeyen erkek kafası işte
- +1 yıl
Yatmayacaksan niye aldatma zahmetine giriyosun? Cok karmasik. Randevulas bulus seni tanimayacak insanlarin oldugu restoranlara git, mesajlarina sil vsvs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne saçma bir düşünce herkes aynı değil bu kadar umutsuz olma ve ilişkine sadık kal
00 Yorumla Çok mantıksızca böyle düşünen insanın kendine saygısı yoktur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasıl olsa öleceğiz diye binadan aşağı atlamakla aynı mantıkta düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ya öyle düşünüyorsan ayrılırsın biter ne gerek var aldatmaya
00 YorumlaAldatmam karşımdaki aldatırsa onun kendi pisliği
00 Yorumla
+1 yılHerkes bir değil eline bak parmaklar bile denk degil
00 YorumlaDuyduğun en saçma şey. Nasıl olsa öleceksin nefes alma o zaman
00 YorumlaIı ııı hiç değil. Karakterinden taviz verdirtir
00 YorumlaO riske girmiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır mantıklı değil. Nasıl olsa aldatılırım denilen bir ilişki içinde bulunmamalısın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen sadık biriyim en fazla 3 4 ay sevgili olurum sonra ciddi ilişki olsun isterim bunu baştan derim ciddi ilişki istemeyen insanla sohbet etmem bile
00 Yorumla Böyle yaşayan çok evli çift var, mantığı bilemem ama tercih işte.
00 YorumlaEn güzelini yaparsın. Ne kadar umursamaz olsursan o kadar değer görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki ya aldatılımasan ve yaptığın kötülükle kalsan hiç mi vicdan azabı çekmeyeceksin o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılÇekerim ama muhtemelen karşı tarafta sadık kalmayacak
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun içini mi açıp baktın
Soran+1 yılHep aynı senaryo oldu o yüzden
Cevap sahibi+1 yılSenin için üzüldüm 😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadık olmayacağın bir ilişkiye başlama kafan rahat olur en azından
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım sıkılıyor
+1 yılBence mantıklı değil aldatırsa onun alçaklığı sende o yapar (yapıyor) nasılsa diye düşünüp yaparsan o da senin alçaklığın olur. O yapıyosa bitir devam et yoluna bu defalarca da başına gelse sen yolundan sapma kendi karakterini çürütmeye ne gerek var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılabi ilişki yapma ozmn ne anlamı var tek gecelik takıl
03 Yorumla
Soran+1 yılTek gecelik ne ya ne saçma sapan kafalarınız var sizin
Cevap sahibi+1 yılsg mk aldatıyom diypsun kimseye yazık etme diyorum kimin kafası daha saçma acaba
Soran+1 yılEmb*sil aldatıyorum mu diyorum ben orada okusuna sen şunu
+1 yılaldatılacağın ilişkiye neden giriyorsun başta bu sorunu çöz bence sorunun kaynağı buradan doğuyor sen oraya odaklanmayıp farklı şeyler üzerinde duruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAlnında yazıyor tabii her ilişkide ekspertiz gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadakati ben aldatılıp aldatılmıyorum diye değil kendime ihanet saydığım için veriyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadakatin olmadığı bir ilişkide ben olamam.
Bu yüzden ilişki yapmıyorum zaten.00 Yorumla
+1 yılHaha asiri mantikli ama bi o kadarda ahlaksiz gibi geliyor 😂 en dogrusu kendi fikrimce sadik ol ama kendini kaptirma demek oluyor. Cok baglanma sev ama kararinca.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeleceği göremezsin yaşa gitsin fazla düşünmeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahane arayon 1 erkekle yetinemiyon doyumsuzsun diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar güzelııım (i değil ı)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasıl bir mantık hatası ya saçmalamayın bi zahmet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu mutluluk gelmiyor şu bu için değil kendi karakterinizi düşünerek yapın veya yapmayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak istediğin biri varsa bana yazabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok şu anlık ahaha
- +1 yıl
Olsun yinede yaz. d
+1 yılBu nasıl olsa öleceğiz niye yaşıyoruz ki olayına geliyor
00 Yorumla
+1 yılBı arkadaşım var sevgilisini hep aldatır ama evlenmek için tertemiz birini bulmak ister
00 Yorumla
+1 yılKimseyi ölesiye sevme kimsedende bunu bekleme 😉
00 YorumlaYapan kendi utansın niye günaha girip ah alacaksın
11 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım da yok işte laf hep
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlla aldatacaksın yani
04 Yorumla
Soran+1 yılHe illa aldatıcam abi olmuyor dayanmıyor kalbim o derece
Soran+1 yılSoru soruyoruz da kendinize göre değiştiriyorsunuz sjdjd
Hiç ilişkiye başlamamak nasıl fikir?
01 Yorumla
Soran+1 yılKız başladık gitti artık başlamaması
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar böyle hep zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz öylesiniz hep ln
- +1 yıl
Yoo
saçma bir düşünce ama neyse.
01 Yorumla
Soran+1 yılSoru işte
+1 yılKısa cevap; Karakterini kaybedersin.
00 Yorumla
+1 yılOnlardan bir farkın olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nasıl olsa aldatılırım diye ilişkiye sadık kalmamak mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler