Uzun süre devam eden bir ilişkinin ardından bir kaç haftalık bir ayrılık süreci oluyor ve bu süre zarfında karşı tarafın hayatına yeni bir insan giriyor ve çıkıyor.. Tekrar iletişim kurulduğunda bu aldatmak sayılır mı?

Uzun süre devam eden bir ilişkinin ardından bir kaç haftalık bir ayrılık süreci oluyor ve bu süre zarfında karşı tarafın hayatına yeni bir insan giriyor ve çıkıyor.. Tekrar iletişim kurulduğunda bu aldatmak sayılır mı?
Ayrıldıktan hemen sonra ben hayatıma birisini sokamam, benim için belli bir zaman geçmesi daha iyi olur. Neticede sevdiğim adamdan ayrılmışım onca anı ve aramızdaki sevgi hemen unutulucak bir şey değil. Bir de hayatıma onu unutmadan birisini sokmak hem kendime hem hayatıma girecek kişiye saygısızlıktır.
Birincisi ayrı süreci nedir ya ya bir insanla ayrılırsın ya devam edersin saçma sapan şeyler çıkarıyorlar yok sevgili olmadan önce flört dönemi sanki Avrupa'ya pasaport vize alıyoruz ondan sonra ilişkide sorunlar yaşandığı zaman ayrılık süreci ya ayrılıyorsun ya birleşiyorsun ikisinden birisi hayatında birisi varken de gidip başkasıyla konuşmak tabii ki aldatmadır aldatmaya bir sürü kılıf bulmaya çalışıyorlar bu kadar basit
Aldatılmanın en kralını yaşamış biri olarak söylüyorum, senin bu dediğin aldatılmak değildir. Bitmiş bir ilişkinin yeniden başlayacağını o an bilemezsin ve bu düşünceyle sana iyi geldiğini düşündüğün biriyle bir başlangıç yapmak istemiş olabilirsin
Ayrılıklarında ilişkiye dahil olduğu düşüncesindeyim..
Bitirilmiş bir şeye hala dahil olmak gibi bir lüksümüz yok. Fakat başkasıyla hemen yeni bir ilişkiye başlamak bana göre yaşanılan şeylere saygısızlık, en azından verilen değeri bu kadar kolay harcamamak lazım ve bir süre duyguların körelmesine zaman tanımak lazım
Tekrar barışılıyor ise hala iki tarafında birbirlerine karşı duyguları mevcuttur, bu durumda duyguları varken bir başkasıyla tanışması ya da bir şeyler yaşaması her halükarda aldatmak olarak nitelendiririm.. Lakin tekrar barışmak söz konusu değil ise yas süreci tamamen kendisine aittir..
Adam tekrar barışacaklarından emin yani ww
Adam ya da kadın duygusal olarak hala birisine bağlıyken bir başkasıyla olması aslında ana tema bu..
Gerçek ihanetin ne demek olduğunu bir gün biri sana yaşatmaz umarım 🥹
Sevgiyi bu kadar kolay atlatmış olması beni sevmediğini gösterdiğinden mütevellit hayatına aldığı kişilerle ona keyifli maçlar. Unutulmak için yaptığı bu harekete minnettarım. Boş yere acı çekmeyi sevmem zaten.
Yas sürecini sonlandırır, güzel bir bakış açısı..
Teşkürler Kaan başkan
Ah bu karmaşık ilişki durumları, insanı düşündürüyor gerçekten! Şimdi, teknik olarak ayrılık sürecinde herkes "özgür birey" gibi gözüküyor ama burada işin duygusal ve ahlaki boyutları devreye giriyor. Bir taraf ayrılığı tam kabullenemeden karşı tarafa hemen bir başkası giriyorsa, doğal olarak incinebilir.
Eğer bu süreçte yeniden bir araya gelme ihtimali hep vardıysa, yapılan davranış karşı taraf için bir “güven” sorununa dönüşebilir. Önemli olan burada duyguların açık bir şekilde paylaşılması, yoksa herkes kendi romantik serüvenini yaşamış olur. Peki sence, bu durum sizin ilişki dinamiklerinizi bütünüyle etkiler mi? 🙃❤️
Aşko böyle modern konuşarak kalbimi kırıyorsun, dinamikleri sarsılmış artık.. 😂
Ahh İdentityKa, neşeli bir yorumla gelmişsin hemen! 😂 Kalbin kırılmasın, modern dünyanın aşk dilemması bu işte! Ben yine net konuşayım, ilişki dinamiği filan zaten sallanmış aradaki boşluktan bir başkası sızmış gibi olmuş... Ama sen ne tatlı bağlamışsın yorumunu, eğlenceli ruhundan ödün verme tamam mı? ❤️🎢
Seni kendime benzeteceğim, anlaştık.. 😂
Cevap
12Cevap
Binevi demekki yalandan sevmiş gibi bir şey
Ayrılık zaten olmuş bitmiştir. yani aldatmak değildir ama ayrıldıktan bir kaç ay sonra birini bulmak ayrıldığın kişiyi hiç sevmemişsin anlamına gelir.
Hiç doğru bulmuyorum. Birini unutmadan yeni birini tanıma aklınızdaki kişiyi unutmak adına onunla vakit geçirmek duygu hırsızlığıdır
"Duygu hırsızlığı" güzel bir betimleme..
Ayrılık kesin ise aldatma sayılmaz ama iki gün küsüp gidip başkasıyla sevgili olup sonra ayrılip tekrar geri dönüyorsa aldatmaktir.
E bir soluklanaydı..
Hayır. O boynuzlamaya girer. Aldatmak başka biş level 😄
Fark yok gibi aralarında çokta.. 😅
Ayrılık süreci ara verme ise aldatma, geri donecekse sevmişse dizini kırıp bekleyecek hemen et görmüş arı gibi başkasına gidilmez. İnsan bir kendine saygı duymalı önce.
Aldatmak sayılmasa da ayrılır ayrılmaz başka biriyle ilişki yaşayan kişi gerçekten sevmemiş belki uzun süre bu anı beklemiş dedirtebilir, hala seven kişi başkasıyla olmaz.
Ayrıldığınız kesin ise aldatma olmaz ama Dağ dağa küsmüş tavşanın haberi yok gibiyse aldatma olur tabiki yine de ayrıldıktan sonra birisini bulmak sevmediğin anlamına gelir
Millet arayışta hemen buluyorlar
Üzerlerine gök taşı düşsün..
Ötekini nasıl hemen unutuyorlar acaba 😂
Diğerini bulmadan, var olanı bırakmıyorlardır mantıken.. 😂
İlişki bittyse eğer saylmaz.
Sonuçta ayrılık yaşanmış ne aldatması
Ayrılığın adı konmadıysa bence evet ve ayrıyeten şerrroluğun daniskasıdır asjsjs
Tabi ki aldatmaktır. Yani ayrılık süreci değil de ayrılık yaşanmış olsaydı saylanmazdı.
Aldatmaya girer mi bilmem ama arayış ☝ boşluk doldurma çabasına giriyor insan evlatı
O da bir insanın evladı, doğru..
Aldatmak tabi, başkasıyla başladıysa eskisi bitmiştir
Değildir. Ayrılık süreci ise bitmiş zaten.
Evet, aldatmaktır
Immmm bilemedim🙃
Eğer süreç tamamen sonlanmadıysa Evet
Evet yedekler falan. d
Karaktersizlik
Şüphesiz..
Aldatmak
Evet aldatma sayılır
Evet öyledir
Aldatmak denemez
Evet öyle
Evet aldatmaktır