Ayrılık sonrasında kendinize gelmek için neler yaparsınız?

Ayrılık sonrasında kendinize gelmek için neler yaparsınız?

Aşk acısının tek bir ilacı yok ama zaman ve kendine şefkat göstermek en büyük iyileştirici bence. Ayrılık sonrası duyguları bastırmak yerine yaşamak, üzülmeye izin vermek insanı daha hızlı toparlıyor. Sürekli geçmişi düşünmek yerine kendine küçük rutinler kurmak, arkadaşlarla vakit geçirmek ve yeni şeylere odaklanmak kalbi yavaş yavaş hafifletiyor. En önemlisi de şunu hatırlamak: Birinin hayatından çıkması, değerinin azaldığı anlamına gelmez. Bazen bitişler, insanın kendine yeniden dönmesi için olur.
Karşıdaki kişi gerçekten senin hayatının aşkı mıydı bunu bir düşün cevap evet ise üzül o zaman bir şey diyemem ama hayır o benim hayatımın aşkı değildi ondan daha güzel hissettiğim insanlar ya da insan da olmuştu diyebiliyor isen o zaman üzülmeye değmez.
acı zamanla geçiyor başta sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor ama gün geçtikçe hafifliyor. Yavaş yavaş kafanı dağıtıyorsun küçük şeylerden keyif almaya başlıyorsun Bir bakıyorsun eskisi kadar takmamışsın bile zaman en iyi ilaç ifark etmeden iyileştiriyor
Vallahi kardeşim o süreç kolay kolay geçmiyor yani aylarca yaşadığımı biliyorum bir şekilde kafanı toplaman düşüncelerini başka yerlere odaklanmam gerekiyor
Kalp acısı gerçekten insanın içini söküyor, bunu küçümsemek yok… 💔 28 yaşında bir adam olarak güçlü durmaya çalışıyorsun belki ama ayrılık yas gibidir, yaşaman gerekir. Bastırma, hisset, kabullen. Ağlayacaksan ağla, yaz içini dök, dostlarınla konuş.
Sonra minik minik kendine yatırım yapma dönemi başlıyor. Spor, yeni rutinler, yeni ortamlar… Beynin yeni dopamin ister canım, eski kişiyi değil ✨ Telefonundan onu tetikleyen şeyleri silmek de ciddi fayda.
Kendine şunu sor: Onu mu özlüyorsun, yoksa o ilişki halini mi? 🤍
Bu aralar en çok ne zor geliyor, geceler mi gündüzler mi?
Cevap
11Cevap
geçer takma
Geçer elbet ya
Bir bebek özlemimde seni aramak var ya bu hep böyle gider mi.. bazen bi şarkı çalar o an enkazın kilit taşı yerinden oynar ama büyük bir gümbürtüyle o kargaşada neler kimler nereye savrulup kaybolur bilemezsin ya da bi çay demlersin çaya su eklerken böyle fokur fokur bir ses çıkar çay kabarır sonra demlendikçe çay oturur dibe çöker bir bardak doldurup oturur içersin her yudumda içinde bi şeyler dibe çöker demem oki ne anlatıyordum ben ya
Hiçbir şey iyi gelmez zamana bırakmak iyi gelir demek ki birazcık da psikolojik destek
Doğru diyorsun
Teşekkürler
kendine odaklan, ugrasacak seyler bul bos vaktin olmasın yani, baska birinle kapatma o açığı
Yani kendimle kalmaya çalışıyorum ne seviyorsam onu yapıyorum sevdiklerimle vakit geçiriyorum hemen başkaları ile konuşsam bile bu beni mutlu etmiyor bana iyi gelmiyor biraz zamana ihtiyacım var gibi hissediyorum. Onu hatırlatan herşeyi kaldırıyorum. Müzik eşya ne varsa...
Zaman ve yeni birisi
yeni birisi olmaz ya hem yeni kisiye yazık, yarabandi olmus olur hem de bu surecte sadece kendini kandirmis olursun, insanin aklinda baska biri varken birine su veresi bile gelmiyor.
@frambuazlıçilek Yok çilek uzun bir zaman geçmeli eksik yazmışım
uzun zaman gectikten sonra yeni birini bulmak ona ödül olur zaten exe geri donmektensee
@frambuazlıçilek haklısın
:)
Yeni birini bulurum
Genelde bi süreliğine unutmak için bişeylerle uğraşırdım ama bugün yapmadım çektim yani acıyı😏
Omu ayrıldı senmi
Zaman vereceksin
Bugün yediğin hurmalar yarın gоtünü tırmalar
Atasözü deyim mk
Evde elektrikler kesik
Kendine zaman ver hemen baska kızla konuşma
sen bi beni dinle teşekkür edersin sonra
Valla bana kahveden başka iyi gelen hiç bir şey yok
Zaman
Zamanla
Kahve iyi gelir
Bende içerim 😀
Soru senin sen yap 😀
Şekersiz içiyorum ama
Daha ne olsun
Olursa ya
Teşekkür ederim 🙃
Şimdi yanında olsa tüm acıların geçer dimi o yara sadece onun varlığıyla kapanır
Tüm acıları gidermeye gücü yetmez artık o işler geçti ama başkaları için belki olabilir
Başkaları yara bandı olur emin ol denendi onaylandı o yara sadece onunla iyileşir
Başka birisi bu işi çözer diyorsun galiba
Çözmez knk nasıl okudun yorumu başka birisi yara bandı olur
Çözmez ya
Başkasını sev
Şunu desem sanki sevecen 😅 ne komik sorular soruyorsunuz
Spor spor spor gerisi bos
bilmiyorum maalesef
ne bilek ya
Çikolata ye
taze bir osbir
Hiç stalklama
Uzaklara giderim