Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. 👉Ayrılık unutma rehberi 👈
* kendine odaklanma vaktin geldi
* duygusal olarak zor durum biliyorum ama duygularını kabul et
* sosyal ol sahi hic gitmediğin yerler var mı neden ziyaret etmiyorsun
* bi ugraş bul her ne istersen
* o kişiyle alakalı şeyler yaz kağıda inan bana ben bunun içinmi üzülüyorum ya da duygusal ilişki kurdum diyeceksin
* arkadaşlarınla neden gezmiyorsun yakın arkadaşın varsa anlatırsın dertleşirsin iyi gelir sana
Üzülme her sey gelip geçer bu rehbere uyarak iyileşmeni umuyorum sağlıcakla kal 👋 görünmek üzere
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok kötü bir ayrılık döneminden geçtim. Her gün ağlıyordum zoruma gidiyordu her şey sonra kendi kendime birkaç yöntem geliştirdim.
Sabahları duş alarak günüme başladım.
Multivitamin , omega 3 tarzı gıda takviyeleri kullandım.
Gün içinde çay kahve kola tarzı kafein içeren içeceklerden uzak durdum.
Kum torbam vardı onunla gün içerisinde negatif enerjimi atıyordum.
Bazı günler de evde ağırlık çalışması yapıyordum kaslarım gelişsin iyi hissedeyim diye.
Gün içerisinde ağır yemekler yemedim. Kilomu kontrol altında tutmaya çalıştım. Fazla yemek yemekte insanda ruhsal sıkıntı yapabiliyordu uzun vadede.
Türkçe şarkılar dinlemeyi bıraktım sadece yabancı şarkılar dinledim.
Gece yatarken de doğa kuş yağmur sesleri dinleyerek uyudum.
Yaklaşık 1 sene içerisinde kendimi iyi bir şekilde topladım. Bunları yapmasaydım intihar ya da karşı tarafa zarar verici düşünceler içerisinde dönüp duruyordum.
00 Yorumla
Zaman kuzum zaman unutturucak herşeyi belkide tekrar birleştircek bilemeyiz sadece bu süreçte kafanı meşgul et fazla yıpratma kendini
16 Yorumla- 1 yıl
🙏🏼🤎
- 1 yıl
İyiki varsınız 🤎🙏🏼
- 1 yıl
Rica ederim hayatım✨
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Zaman kuzum tek ilaç zaman🌸
17 Yorumla- 1 yıl
Zaman geçmek bilmiyor sinemim nefes alamıyorum
- 1 yıl
Bilmiyorum
- 1 yıl
Amin canım
- 1 yıl
Rica ederim çikolatam ♥
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ayrılık acısının o yakıcı, battıkça batan yanını çok iyi biliyoruz. Kimseyi küçük görmeden söyleyelim: Zaman, biraz dost sohbeti, bazen eski bir film, bazen de yeni bir kitap iyi gelebilir. Kalbinin kırıklığına izin ver, çünkü iyileşmek bazen ağlayabilmekle başlar. Yalnız olmadığını unutma 💫🦦.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sonradan pişman olunacak hiçbir harekete girişilmemesi gerekir. Şu anda bu kişiye "boş ver kardeşim aldırma, zamanla alışırsın" diyenlerin hepsine "ya bi s*ktir ya çocuu" gözüyle bakman kesin gibi, çünkü bu gözler neler gördü. Ama bak sevgili kardeşim. Bu salladığımın derdinin tek ilacı "zaman". Başka bi ilacı gerçekten yok. Onu unutuyum acısını hafifletiyim diye girişeceğin bütün atraksiyonlar senin için ilerde pişmanlık yaratacaktır. Kesindir. Mutlaktır. Bol bol uyuyacaksın ya da meşgul olmadığın zaman kaybedeceğin birşeylerle uğraşacaksın. İşte o zaman günden güne rahatladığını hissedeceksin.
19 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim aklı başında olan bir kaç yorumdan biri 🙏🏼
- 1 yıl
Eic seçicem zaman dolunca
- 1 yıl
Gerek kalmadı barıştık çünkü fnjfjd
- 1 yıl
Amin sağol kanma
- 1 yıl
Kanka
Başka biriyle konuş diyemem ne kendine ne karşı tarafa bu hatayı yapma. Zaman, Başta hiçbir şey yetmezmiş gibi gelir ama gün geçtikçe kalp kendini onarmayı biliyor ya da kalbinin acısı diniyor. Ağlamak susmak uzaklaşmak konuşmak… Ne gerekiyorsa yap yeter ki kendini ihmal etme birtanemmmm
14 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim askım iyi ki varsın 🙏🏼🤎
- 1 yıl
Bana diyor kanka
1 yılAyrılık acısına en çok zaman iyi gelir.
Ama sadece zaman değil, kendine verdiğin zaman…
Kendine sarıldığın, ağlamaktan utanmadığın, eski mesajlara bakarken içini çeke çeke sustuğun gecelerden sonra gelen sabahlardır iyi gelen.
Bir şarkının içinde kaybolup, sonra yeniden kendini bulduğun o an…Artık hatırlarken canının değil, gözlerinin buğulandığı gün…İşte o zaman başlar iyileşmek.
Yalnızlığı düşman değil, dost gibi kabul etmek gerek bazen. Çünkü insan en çok kendiyle barışınca büyür, iyileşir.
Ve inan, en karanlık geceden sonra bile doğar bir gün.
Yeni biri değil belki ama yeni bir "sen" gelir.
Daha güçlü, daha olgun, daha sevgi dolu bir sen…
Unutma; kalbin kırıldığı yerden ışık sızar.
Ve o ışıkla yeniden yürürsün, belki bu kez daha temkinli ama daha umutla...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl2 ay sonra bu acıdan yeni çıkmaya başladım. Deniz olan bir ilde yaşıyorsan denize git yürüyüş yap orada otur uzun uzun. En yakın arkadaşların ile sürekli yan yana ol konuş. Seni anlayıp sana destek olan arkadaşların. Ama asla yanlız kalma. Elinden telefonu düşür. Asla evde kalma. Tanrı yardımcın olsun çok kötü bir şey. Ne yaşadığını çok iyi anlıyorum. Son olarak, bunu bize yaşatanlar, yaşattığını 10 kat yaşamadan son nefesini vermesin dilerim Allahtan.
15 Yorumla- 1 yıl
Amin kankam da barıştık biz
Cevap sahibi1 yılSenin adına sevindim. Umarım bir daha bu kötü durumu yaşamazsın 🙏
- 1 yıl
Amin inşAllah 🤲🏻🤎
Senin adına da çok üzüldüm
Cevap sahibi1 yılHayırlısı buymuş. Sevseydi böyle yapmazdı. İlahi adalet varsa yaşattığını misli ile yaşar
- 1 yıl
Tabi orası öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
1 yılKendine şunu sormalısın. O benim gibi mükemmel birini kaybetti ben neden acı çekiyorum ki !!!
Ben değerliyim ve özelim.
Kendine bolca zaman ayırmalısın. Sosyalleşmeli ve hüzünlü şarkılardan uzak durmalısın. Profillerine asla bakmamalısın. Unutma sen kendini sevmezsen kimsenin seni sevmesini bekleyemezsin.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKendine zaman ayır bir aktivide edin yürüyüş kitap bisiklet müzik dinle dicem ama o daha kötü yapiyor yabancı dinle baska biriyle olma onu düşünürsün hep zaten olma bu yanlış kafanı baska şeylerle meşgul et muhakkak ben ise başladım mesela hiçte sevmedim ama oyalıyor en azından o acı zamanla geçmiyor ama alışıyorsun sadece kendine zaman ver...
10 Yorumla
1 yılMaalesef aşk acısını hiçbir şey geçirmiyor canım. Ben de senin gibi sevgilimden yeni ayrıldım, kaç kere kalbimin acısıyla uyanıp uykusuz kaldım, kaç kere kalbimin acısıyla uyanıp hüngür hüngür ağladım. Kaç kere bu yüzden tamamen uykusuz kaldım. Ama diğer arkadaşımızın da dediği gibi uyku ilacı alarak uyuman bence de çok iyi gelir. Bir de kendini meşgul etmeye çalış, bir şeylerle oyalanmaya çalış. Bu da çok iyi geliyor
11 Yorumla- 1 yıl
Soruyu güncelleyerek siz siz olun aşık olmayın demişsin ama biz kadınlar içinde aşk olmayan bir şeyde yokuz biliyorsun. Her ne kadar kendimizi bu konuda eğitsek de, aşk değil, normal bir ilişki olmasını istesek de bazen hazırlıksız yakalanıp aşık olabiliyoruz. Bu konuda kendini çok sıkı tembihleyen, aşık olmamak için kendine kurallar koyan biri olarak söylüyorum.
1 yılAyrılık acısına hiçbir şey iyi gelmiyor esasında.. Sadece hayatın hiç bitmeyen telaşına kendini kaptırıp, uzun bir süre sonra bak bu da geçti alıştım diyorsun.. Klasik olacak ama sadece zaman ve o zamanı farklılıklar ile doldurmak iyi geliyor.. Tecrübe edildi..
10 YorumlaZaman, biraz dertleşmek, bolca yürümek, müzik dinlemek. Yeni bir şeylerle oyalanmak baya işe yarar.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşşekürler 🙏🏼
1 yılNasıl baktığına bağlı bu. Tamam ayrılık çok kötü bir süreç ama. O kişinin nötr yanlarını düşünürsen. O kişiye karşı ister istemez soğuma ve uzaklaşma yaşarsın. Ters psikoloji ile. Kalp kırıklığını alt edebilirsin.
10 Yorumla
1 yılNe ara ayrıl barış oldu çok hızlı olmuş 😅 demekki çok bir acı olmamış he
12 Yorumla- 1 yıl
Hahahha evet
- 1 yıl
Aman allah beterinden sakınsın bari
1 yılHicbirsey kimse kimse için üzülmeye değmez kimseyede hattinden fazla değer verme gitmek istemeyen zaten gitmezdi eğer sen gerçekten seviyor isen sen onu değil o seni kaybetmiş olur uzulursende senin güçsüz olduğunu anlar günlük hayatına devam et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılBana çok ağır geldi en sevdiğin hobiyle uğraşmak muhabbet kuşu alabilirsin camiye gidip kuşlara yem atmak bir sokak köpeği vardı tatlı eve geldi onu sevdim. Ayrı bir güzellikti çok değişik bir duygu yaşadım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılDüşünmemek. Acıyı yaşama sürecini yaşamadan atlatmak.
14 Yorumla- 1 yıl
Geçti hocam
- 1 yıl
Ayrılıp barışma olayını çocuk oyuncağına çevirmeyin derim. Bu da tecrübe yorumudur. Küpe yap
- 1 yıl
6 tane delik var hocam kulağımda 😅
- 1 yıl
Hahaha e güzel işte çıkar çıkar tak her gün birine 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
1 yılValla zır zır ağlamaktan başka çare yok. Neden bittiğine ve kötü anlara odaklanmak iyi gelir. Kendine zaman tanımalısın. Bastırdıkça duygular daha saçma sapan bir hal alıyor. İnsanız , sevip alışıp bir insandan ayrılmak kolay değil.
10 Yorumla Ayrılık acısıyla oluşan hırs, zamanla arsızlaşan özlem, zihnini meşgul eden boşluk hissi. Öncelikle bunların o kişinin sahsiyla alakası yoktur kişinin kendisiyle olan savaşıdır. Ayrılık sonrası senin hakkında düşündüklerinin hiç önemi yoktur.
Şimdi oluşan bu içsel kriz. Ruhun şifası için EYLEMSELLİK gerekir bunu bedenin istiyor. Spor ya da hareket gerektiren aksiyonu yüksek etkinlikler çok çok iyi gelir. Naparsan yap KENDİNLE BAŞBAŞA KALMA. İçsel krizin seni duygularına bırakacak ve bu durumda duygular ŞEYTANİDİR.
İçinde bulunduğun bu durumda ancak ZİHNİN hislerinden güçlü olduğunda kazanan olabilirsin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÖlumler bile unutuluyor. Bosanma sancisi bile sevgili olmaktan çok daha zor. Kafa dinleyin, tatile cikin.) Aşk baglanmak zor işler.. rahat takılın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAcıyı yaşamak yasını tutmak 😔Zaman her şeyin ilacıdır her şey geçecek hiçbir acı kalıcı değil Çok şükür iyileşmeyi bekle...
18 Yorumla- 1 yıl
İyileşemeyecek gibi
Cevap sahibi1 yılŞimdi öyle geliyor sana nefes alamıyorsun yaşayamayacağını düşünüyorsun ne yapacağını bilemiyorsun ama hepsi geçecek İnan bana hepsi geçecek iyi olacaksın sadece yanlış şeyler yapma konuşmak istediğin birisi varsa konuş yakın arkadaşın olabilir ailenden birisi olabilir
Cevap sahibi1 yılacılar paylaştıkça azalıyor o yüzden birisi varsa güvendiğin mutlaka konuşmanı tavsiye ederim çünkü sana çok iyi gelecek inan bana
- 1 yıl
Burdan bir kaç arkadaşla konuştum sabahtan beri
Cevap sahibi1 yılİyileşeceksin çünkü zaman geçecek farklı düşünmeye başlayacaksın ben de çok zor zamanlar geçirdim nefes alamıyordum yaşayamam diyordum yapamam diyordum 21 sene ne olacak dedim ama çok şükür şu an gayet iyiyim her şey yolunda
Cevap sahibi1 yılGeçiyor geçiyor ama izi kalıyor sevdiğimizin açtığı izler
- 1 yıl
Barıştık 🤎
Cevap sahibi1 yıl💞💞
Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Ne yazık ki acıya alışıyor insan. Sonra acı normalleşip yaşıyorsun. En sonunda da bir bakmışsın unutmuşsun
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ayrılık acısına engellemek ona dair herşeyi silmek iyi geliyor arada bir dondurmada iyi gelir aslında ağzımız tatlansın
10 Yorumla
1 yılHiçbişey iyi gelmez. kendi kendini iyileştireceksin o dönemde. çivi çiviyi söker mantığı her zaman daha kotusunu cıkarır karsına.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHareket club tarzında müzikler. Mekanları gez kafa dağıt. Nefes al, olumsuz yönlerini düşün ve şükret
10 Yorumla O kişinin kötü yönlerini görmek. Yok demeyin herkesin var.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şey iyi gelmiyor. Zamanla azalacak. Bir şey yapmadan bekleyelim
10 Yorumla Birisinin seni terk etmesi üzücüdür ama insanları böyle tanırsın hayat bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yardan başka derman yok. Zaman bile derman olmuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsan kendine biraz zaman vermeli kafayı dağıtıcak şeylerle meşgul olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılzamanla geçer enişteyle ayrıldınız mı? neden ki?
129 Yorumla- 1 yıl
Evett :(((
Cevap sahibi1 yılne şakası oldu ki
- 1 yıl
boş ver saçma sapan bir şey şaka yaptım meğer o bu konuda çok ciddiymiş
Cevap sahibi1 yılhayddaaa
aman boş ver o kaybetmiş- 1 yıl
Ne kadar güzel teselli ediyorsunuz insanı ya
Cevap sahibi1 yılsen hobilerine odaklan üzülme geriye bakma
- 1 yıl
Benim tek hobim onu sevmekti
Cevap sahibi1 yılbaşka hobiler edinmenin tam zamanı eve kapalı kalma
- 1 yıl
Of Allahım sen bana Hüseyin'i geri ver amin 🤲🏻🤲🏻
Cevap sahibi1 yılayrılmasaydın o zaman
başka hobi derken bildiğin hobi başka erkek değil yani- 1 yıl
Ya sen hayırdır insan arkadasına böyle mi davranır
Cevap sahibi1 yılne desek kızıyorsun ama
- 1 yıl
Dediğin şey normal mi aq insan peçete gönderir sümüklerimi silmem için Allah'tan zenginsin
Cevap sahibi1 yıltanışmıyoruz ki :)
itin olsun peçete- 1 yıl
Bana it deme az önce o kelimeden nefret ettim hoca
Cevap sahibi1 yıltamam
sen üzülme bence. biraz gez dolaş hava al iyi gelir- 1 yıl
1 kilo demir mi ağırdı 1 kilo pamuk mu
Cevap sahibi1 yıleşit gibi gözükse de demir daha ağır gelir insana
- 1 yıl
Aklıma böyle saçma sapan şeyler geliyor ayrılıktan sonra
Cevap sahibi1 yılsıkıntı yok sen sor ben cevaplarım
- 1 yıl
En büyük rakam kaçtır
Cevap sahibi1 yılaklına gelen rakamın bir fazlasıdır her zaman
- 1 yıl
Doğru cevap 9 hocam
Cevap sahibi1 yılaferin kafanı toparlayama başlıyorsun
- 1 yıl
Barıştık hocam fkfjkf
Cevap sahibi1 yılama çocuk oyuncağına çevirmeyin sakın bundan sonra anlaştık mı öğrencim
- 1 yıl
Anlaştık hocamm
Cevap sahibi1 yılhelal olsun
- 1 yıl
Allah razı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayrılık acısına iyi gelen pek bir şey yok alkol alıp beynini uyuşturabilirsin geçici rahatlama sağlar ama uyandığında tekrar aynı acıyı yaşıyorsun buna iyi gelen hiçbir şey yok çok gamsız biri olman gerekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
1 yılKendi hayatına odaklan seni yolundan alan hedeflere ilerlemeye devam et çok şaşırma bunlar hayatın doğasında var öyle ya da böyle ayrılıklar bi şekilde olmakta. Hataların varsa onlarla yüzleş kendine karşı her zaman cesur ol.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kabullenmek ve zaman aynı şekilde kimseyi suçlamamak gerekir. Suçlu aramak çözüm getirmez sorunu devam ettirir. Kimse ayrılmak için birliktelik kurmaz ama birlikte olmak kadar ayrılmak da doğal bir durumdur
00 Yorumla
1 yılBüyük bir aşktan sonra ayrılmak en zor şey. Maalesef bir süre bunun acısını çekeceksin. Bir süre uyku ilacı al. Derin uykuya dal. Beynin uyusur. Unutursun o acıyı.
113 Yorumla- 1 yıl
İşte uyku ilacı konusunu ben de çok düşündüm ama acaba yanlış mı düşünüyorum diye sonradan vazgeçtim. Gerçekten uyumak çok iyi gelir. Çünkü aşk acısı çekerken normal uykun geldiğinde bile uyuyamıyorsun, kalbin acıdığı için uyanıyorsun, kalbin sızladığı için uyanıp hüngür hüngür ağlıyorsun, bu yüzden uykun kaçıyor. O yüzden uyku ilacı bence de çok güzel bir şey.
- 1 yıl
Uyku ilaçları aynı zamanda hafif anti depresandır. Uyursun 12 13 saat. Uyandıktan sonra bir 24 saat duygusuz olursun. Çok mantıklı seçim aslında.
- 1 yıl
Bakın hiç bunu bilmiyordum açıkçası. Peki önerdiğiniz bir uyku ilacı var mı? Eczaneye gidip uyku ilacı dersem verirler mi? Vermez diye korkuyorum
- 1 yıl
Neydi onun ismi yaa. Reçetesiz satılıyordu. Galiba imnosia idi. Bir bakayım.
- 1 yıl
Buldum... UNİSOAM
- 1 yıl
Yaaa çok teşekkür ederim.
Emeğinize sağlık 🙏 - 1 yıl
@gizemgizo1 Rica ederim
- 1 yıl
Kaç gün geçmiş üzerinden unutmamışsınız, ilacın ismini bulup yazmışsınız. Sonsuz teşekkürler 🤩
- 1 yıl
@gizemgizo1 Söz ağızdan bir kez çıkarmış efem :)
- 1 yıl
Öyle elbette. Ama sonuçta böyle bir zorunluluğunuz yok, yapmaya da bilirdiniz. Çok naziksiniz, çok teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
@gizemgizo1 Yüzünü güldürdüysem ne mutlu bana :D
- 1 yıl
🙏😚
- 1 yıl
@gizemgizo1 :d
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşka birisiyle konuşmak.
12 Yorumla- 1 yıl
Tövbe Allah korusun
Cevap sahibi1 yıl😏
Gizli Üye(25-29)1 yılEn iyi gelen aşk filmi açıp izlemek bugün ıssız adam açıp izledim agladm
21 YorumlaBence ayrılık acısı çok boş iş yeterince büyük bir acıyla karşılaşmayan herkes aşk acısını büyük sanıyor iyi gelen kısmı ise tatile çıkmak kendini sürekli meşgul etmek saç boyatmak kestirmek
00 Yorumla
1 yılTatlı, dondurma, atıştırmalık, romantik filmlerin dibine vurmak ve biraz kendini dinlemek bence :) Sonra gerekli gücü kendinde bulunca aynı bataklıga tekrar atılırsın 😊
00 Yorumla
1 yılBiraz ağlamak acı çektiğini kabul etmek ve zamana bırakmak bu arada bolll kalorili bi film gecesi içeceklisinden;) sonra defteri kapatıp kendine odaklanmak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılSaçma sapan yorum... (Ama işte açıklamaya öyle yazınca dayanamıyorum ne yapem)
12 Yorumla- 1 yıl
İyi misin?
- 1 yıl
Değilim yaa :(
1 yıldaha büyük bir acı mesela kendine bir gülün iğnesini batır o da güzel ama acısı var belki ders çıkartır unutursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılKendine bebek gibi bakmak bir de güzel mesguliyetlerin olsun ve sevdigin temiz niyetli insanlar ile bol bol zaman geçirmek
00 Yorumla
1 yılHüseyin reyiz ile mi ayrıldınız
11 Yorumla- 1 yıl
Ayrıldık ama sonra barıstık hüseyin Reisle
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Barışmanıza sevindim mutluluklar dilerim 💗
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim askım🤎
Hüseyinle ayrıldın mı balım 😕
14 Yorumla- 1 yıl
maalesef 😪
- 1 yıl
Bugün saçma bir şakadan dolayı🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 yılKünefe kahve viski sigara popkek adana dürüm cukulata dondurma felan he bide pizza
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. iki güncellemenin arasında hiç zaman farkı bile yok. Ne ara acı çektin de ne ara barıştın da?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sakin kalmayı ve durumu kabullenmeyi bileceksin zamanla atlatacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılMerhabaaağ yorumlarda gördüm de barıştık biz demişsiniz kaç gün ayrı kaldınız acaba
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılZaman gelir uzun bir zaman.. Başka bir şeyde iyi gelmez.
00 Yorumla
1 yılBu acıyı sıradanlaştırman. Herkes hayatına devam ediyor hayat çok acımasız maalesef
10 Yorumla
1 yılmaalesef çivi çiviyi söker yeni bir manita işi çözer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Ayrılığın acısı sonsuzdur
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız
Ben her şeyin uyuyarak geçeceğine inanan biriyim.
20 Yorumla
1 yılBen müzik dinleyerek ve temizlik yaparak geçiririm
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılDüşünmemek. Başka şeylerle oyalanmak
20 Yorumla
1 yılBiraz kendini dinlemek yalnız kalmak bir süreliğine, müzik dinlemek belli bir süre sonra yeni insanlarla tanışıp hayatına devam etmek ( bir dostunla dertleşmek te var tabi)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. O kişiyi unutmak
10 YorumlaYeni bir başlangıç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılsanirim hicbir sey
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılZamana bırakmak en iyisidir
10 Yorumla
1 yılSevdiğin sürece hiçbir şey iyi gelmiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım