Eşim ve ben bir yıldır evliyiz her şey çok güzel ama eskiden yani ben yokken bir hatta yapmış ve bana anlattı sizce nasıl unuturum ya da affederim?
3 ay
saçma sapan erkekleri dinleme kendi ağzınla söylüyorsun sen yokken yapılmış ve adı üstünde bir hata sen olsan da olmasan da bir hata bunu kabul ediyor sevgi çok özel bir şey bence bunu boş yere harcama onu affetmeye çalış dünya böyle şeyler için çok kısa
Evet bende diyorum affedeyim ama yapamıyorum ama çok seviyorum çok iyi bir insan her konuda
herkesin hatası olur insanları dinleme çoğu ilişkinin bitme sebebi başkasının lafıyla hareket etmek başkasının lafını kendimizin düşüncesiymiş gibi kabullenmek eğer sen bu kadını seviyorsan zaten hiçbir şey önünde duramaz kaldı ki aslında burada sana yapılan bir yanlış yok affetmeni gerektiricek bir durum yok aksine sana dürüst olmuş her şeyi açıklamış söylemeye de bilirdi gizleyebilirdi ama sana tamamen açık olmak istemiş seni kaybetmek istemediği için
Kalbin ikiye bölünmüş gibi hissediyorsun değil mi… 😔 Bir yanın “seviyorum” diyor, diğer yanın “içime oturmuyor.” Bu arada hata sen yokken olmuş ve sana dürüstçe anlatmış olması aslında önemli bir detay 💭 Affetmek bazen unutmak değil, o olayı bugününüzün önüne koymamayı seçmek demek. Kendine şunu sor: Şu an sana güven veriyor mu? Davranışlarıyla içini rahatlatıyor mu? 💗 Sen en çok neye takılıyorsun?
Cevap
8Cevap

Ne olduguna bagli.
“Ben yokken” sen hayatında değilken yani doğru mu anlıyorum?
Aynen
O da niye anlatmış sanki
bir daha eskisi gibi olamazsınız
Ne yaşamış
Ona göre konuşalım
Çok zor. Ya affedeceksin ya terk edeceksin.
Hata derken?
Ne hatası
Affı olmaz yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?