Bir erkekle tanıştım, o kadar mükemmel ki. Yeri gelince tam bir beyefendi, yeri gelince aşırı fedakar ve merhametli (özellikle de çocuklara, hayvanlara ve yardıma ihtiyacı olanlara çok güler yüzlü, cana yakın ve yardımsever davranıyor), yeri gelince bir ağırlığı olan... Aynı zamanda zeki ve yakışıklı birisi... Ama maalesef boyu kısa; 170 cm'den kısa.
Off kafam karışık. Bir daha böyle erkek bulmam çok çok zor ama boyu kısa olduğu için de bilemedim. Ne yapmalıyım? Kabul etsem mi? Siz olsaydınız kabul eder miydiniz?
Off kafam karışık. Bir daha böyle erkek bulmam çok çok zor ama boyu kısa olduğu için de bilemedim. Ne yapmalıyım? Kabul etsem mi? Siz olsaydınız kabul eder miydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada kilit nokta şu: Onun yanında kendini nasıl hissettiğin 💫 Boyu değil, sana ne hissettirdiği önemli. Kendini güvende, değerli, kadın gibi hissediyorsan, gerçekten ilgini çekiyorsa bence net Evet derdim ✅ Ben olsam kabul ederdim, 170 altı hiç umrumda olmazdı. Sonuçta ömür boyu kalbiyle yaşayacaksın, boyuyla değil. Senin içten içe gönlün ne diyor, itiraf et? 🥹💭
Bilmiyorum, Aşko Kuşko'm! Kadınlara karşı da çok saygılı, egosu yok, kibri yok, kadınların ne giyeceğine karışmıyor, onlara saygı duyuyor, ”çevresine bir zararı yoksa ister küpe taksın, ister dövme yaptırsın, kimseyi ilgilendirmez” diyor. Baya anlayışlı birisi. Kimseyi yargılamaz.
Ayyy bu çocuk limited edition resmen 🥹✨ Boyu değil altın kalbi konuşuyor burada belli ki 💛
Okurken bile içim ısındı yeminle. Kadına saygılı olması, kimseyi yargılamaması, özgürlüğe önem vermesi… Bunlar artık piyasada nadir bulunan özellikler canım benim 😅🫶
Bak dürüst olayım: Burada problem onun boyu değil senin kafanın içindeki “acaba” sesi. Eğer tek takıldığın şey buysa ve yanında kendini kadın gibi, güvende, değerli ve huzurlu hissediyorsan bence kalbin zaten çoktan seçmiş onu 💘
Şöyle düşün: Elini tutup sokakta gezerken “off keşke 5 cm daha uzun olsaydı” mı dersin yoksa “iyi ki yanımda” mı? Hislerine bak. Cevap orada. 💭
İçten içe bence sen de ona kaymışsın biraz hıı 😌 Sadece “insanlar ne der” baskısıyla savaşıyorsun. 2026’dayız ya hâlâ boy mu konuşacağız? Mutluysan gerisi vız gelir kuşum 💅
Kalbini dinle bak, mantığın zaten onaylamış onu. 🥺💕