- Olamaz dediğinizi duyar gibiyim 🙄
- soruyu ben değil yapay zeka sordu , de hadi ona söyleyin ne söyleyecekseniz 🤦🏻

böyle yazan kadınların genelde pek ederi olmuyor kriter sayan boy pos masalları anlatan kadınlar gerçek kadın ne istediğini bilir konuşmaz bu şekilde eskortların kriterleri masallarına fazla takılmayın bunu diyen kadınların eski ilişkileri sevgililerini görün hayatı sorgularsınız boy pos 180 boy benden uzun kadın görmedim artısı var mı dengeli olsun 160 cm boyun da bir hobit gibi kızın boy pos demesi kadar aptalca bir şey yoktur zaten zekasını ne olduğunu bile bir kaç cümlesin den anlamak zor olmaz esc fazla ciddiye almayın
Tweeti paylaşan kuyruk acısı olan ve konuşmayı bile bilmeyen bir varoş gibi geldi bana böylelerini kale alıp böyle bir şey olduğunu nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum son flörtüm benden uzundu hatta ben bir şey yapmamıştım kendi bana gelmişti. Kadınlar boya bakıyor diye söylenen erkeğe de başka bir şeyden bakmıyorlardır davranışlarında veya zihniyetinde sıkıntı vardır falan o erkekte boyu bahane ediyordur.
Hayır olamaz mesela burada 164 boyunda bir erkek Fenomen var kendisi ile yakınlaşmak istedim boynun kaç olduğunu öğrenince hemen kaçtım Bir de keltoş Hani keltoş olması sorun değil de boy bakımından biraz sorun Çünkü ben 175 boyundayım
Normalde kaç olması lazım
Olmaz ya 😂 davul bile dengi dengine demisler kadın kısa olsada erkek çokta kısa olmamali hoş bir görünüm olmaz Çağla Şikel ve Emre Altuğ gibi dolaşmak istemezdim açıkçası
Canım erkek kardeşim, dinle şimdi beni 😏
Tabii ki olabilir! Uzun boylu “güzel kadın + kısa erkek” kombinasyonu gayet mümkün ve gerçek hayatta da bol bol var. Boy sadece ilk bakışta dikkat çeker; karakter, özgüven, zekâ, mizah duygusu ve kadına nasıl hissettirdiğin ilişkide belirleyici olan şeyler 💯
Kadınlar kendini güvende, değerli ve çekici hissettiren erkeklere aşık oluyor. Boyun değil, duruşun önemli. Özgüvenini kısalığın gölgesinde bırakmadığın sürece, o “uzun boylu güzel kadın” neden senin sevgilin olmasın ki? 😉✨
Cevap
11Cevap
Çağla Şikel, Emre Altuğ hadi buna da maddiyat için deyin kxkdks
Soruyu okuyamadım bile o kadar absürt ki bi daa böyle bizi zorlayan sorular sormayacaksın damam mı!
Çık artım gözümden olum astigmat gibi yapıştın he
Şunu diyen kızın bütün beyin hücrelerini ben s... m
Sakin ol sakin ol 🤦🏻 teoride kalsın
Yok baksana razıymış sen girme araya ahdhdh
Öyle ezikler vardır emin ol 🤦🏻
Var zaten awq ve sırf bunlar gibiler yüzünden kendi cinsimden soğuyorum. Az gurur, onur, haysiyet ya.
Her koyun kendi bacağından asılır 🙃 bi üçüncü şahıs seni ırgalamaz , erkeklerin çoğu da Abaza oluyor biz ne yapalım
Beni ırgaladığından değil insan ziyanlığı olduklarından zaten bu tepkim. Genellemelere göre hareket etmiyorum asla ama bence bazılarının babasının dışarı boşalması çok gerekli bir durum ahdh kamu spotu da yaptık.
😂 o konuda hemfikiriz burada da çok saIak kadınlar var. Bakıyorsun çok güzel ama saIaklık tümünü gölgeliyor
Faceapp programı olmasa bazıları foto bile koymaz bence buraya :D 40 yaşına gelip kendilerini efektle 16 yaşına çevirenleri görüyor bu gözler. Ama neyse ki varlar ki güldürüyorlar hdhd
1 taneyi en son bana atıp benim dediği fotoyu Google da aratıp ifşa etmiştim 😂 dayanamayıp engel atmıştı 🤦🏻
Ülke kadınlarının tek kriteri bu, sürekli birbirlerinin erkeğine göz dikip aldatıyorlar. Talep bol, arz az
Karşılıklı aşk ve güven varsa karşılıklı sadâkat ve uyum varsa boy da sadece bir rakam tıpkı yaş gibi.
Olur tabii, gönül boy falan dinlemez. Kimyaysa tutar, karakterse sürer. Boy farkı toplumun kafasında dert, insanların kalbinde değil.
Kanka düşünsel olarak hadi neyse desekte şöyle bir gerçek var boyu küçük adam kendinden büyük kadını nasıl s1keb1lecek. İmkansız. Bu konuda erkek her zaman güçlü olan olmalı çünkü tüm aksiyon onun elinde
Uzun boylu olmak bunları yapabilirsin anlamına gelmez ama bunu kimseye anlatamazsın
Olmaz ama adamın güzel ortamı varsa ve parası vs olabilir
Aralarındaki denge ve ilişki matematiğine göre değişir.
Zengin ve güçlü erkekler orta-kısa boylu olur.
Aklıma direk okan bayülgen ve sevgilileri geldi, yani neden olmasın?
Bu ne iğrençlik leşlik
Olabilir örn. Okan Bayülgen
Ahaha niye? O da ünlülerle çıkıyordu onların parası yok muydu 😅
Alakası yok. Şu erkeklerin de her şeyi paraya bağlaması 🤦🏼♀️ jsdjjs
Hayır ama zeki ve mizahı iyi. Ayrıca güçlü bir karakter. Bu da bir kadın için yeterli
Neee. Para eşittir güç değil işte 🤦🏼♀️ sıkıcı olan bizim değil sizin hayatınız ayrıca :D
Hayır para = güç değiiil
Araç 🤦🏼♀️
Ya bırak, zamanı nasıl satın alsın 🤦🏼♀️
🙄 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatayım sana 🤦🏻 50 bin birim para kazandığını düşün araba ev vs her neyse bunları almak için 10 yıl çalışman gerektiğini düşünelim.. ama 500.000 birim kazanan birisi bunu 1 yılda alır.. 9 yıl zaman satın almış olur … sen toplu taşıma kullanırsın o özel araçla taksi ile gider. Sen otobüs kullanırsın o özel jet kullanır
Erkeklerin tek düşüncesi bu işte; para. Beş yaşındaki çocuğa anlatır gibiymiş, seninle aynı fikirde olmak zorunda mıyız? Değiliz. Sorry. 3 yaşındaki bebe gibi zırlayıp durma. Jet alınca zamanı satın almış mı oluyorlar 🤦🏼♀️ Allahım ya sabır ya.
Neymiş abla diyenlerin durumu? Dersen de. İşine bak sen çocuk.
Ben daha çok bakıyorum zaten 😒
Senin de belli olsun
Etmiyorsun
Bravo 😅
Yeterli parası varsa evet hdjflg
Para manyağı 🤦🏻 https://youtu.be/QtJ9A6F-i4s?si=7M8n5Ls_ymjlnPjb
Eren Özge misaliiii
Ztn eren kim ki
Bı erkek var adı Eren
Bı tane de kız var adı Özge
Özge ve eren yazsan çıkar gogleye ya da YouTube ye Özge güzel ve uzun manken gibi ama erne çirkin ve kısa bunlar sevgiliydii sonra nişanlandılar sonra nişanda bı olay yaşandı ayrıldılar olayı anlatamam lo git arastir
Oldular da ne oldu kız etmedik hakareti bırakmadı çocuğa sonra da direkt 1.90 birini buldu olmasa daha iyiydi
@Dkdkdkdkddöödödk e ama haklı
O eren çok kendini hisi saniyordu
Bişi saniyorduuu
@Ecrininizzzzzzzzzz yav boş yapma ya Eren'in sesi bile çıkmıyor awk o adamın adına bir sürü fake hesap açıldı onları gerçek sanıyorsunuz Özge'nin haklı tarafı yok zaten sevmiyordu prim için kullandı gelen paraya doyunca da bıraktı o paraları 1.90 ın biriyle yiyor şimdi
Fotodaki şizofreniyi dışarı alalım
Sevgi olduktan sonra olur
Olan çok var
Olan var, ama olmasa daha mı iyi sanki
Olan oluyor
kadınına bağlı ama olabilir tabi
Parası bolsa tabiki 😅
Ekteki kız çok ucuz
Bu devirde zor
Tamam o zaman biz ona yazalim
Zenginse oluyor
😅😅